שלום לכולם
מעוניין לקנות לסלון (האמת שזה סלון של הילדים...בית גדול) טלויזיה 65 , מרחק צפיה 5.5 מטר.
שימושים טלויזיה בכבלים ו פלייסטיישן 45%-45% ועוד 10% סרטים שמוריד לילדים (1080-720P)
תקציב עד 10K
יש מבצעים על PHILIPS 65 6659 וגם על PHILIPS 65 6909 את שתיהן ניתן לקנות ב - 10K מה מומלץ יותר ? או שעדיף אפשרות אחרת ?
תודה לעוזרים, מצ"ב קישור (תתעלמו מהמחירים) וכן תתעלמו מהשירות של אלקטרה (מקושר שם כך שאין לי בעיה של שירות)
http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e ... 999,912336
מבקש המלצה לטלויזיה גודל 65 - מתלבט בין 2 דגמים של פיליפס
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אם היה לך חשוב להדגיש שאתה מקורב ולא לדאוג לשרות של אלקטרה אתה מבין שבלשון המעטה השרות שלהם מזעזע. אמא שלי עבדה שנים באלקטרה ולא הייתה מוכנה להתקרב למוצרים שלהם, אני מהתנסות אחת ויחידה עם מוצר שלהם כבר הבנתי מדוע ולמה. אני באופן אישי הייתי הולך על lg או סמסונג ביבוא רישמי עם אחריות טובה ושירות מעולה. בהצלחה
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...
גם אני עובד אלקטרה לשעבר (למען האמת אלקו החזקות חברת האם של אלקטרה) ולכן במידה ויש לי בעיות, השירות שאקבל לא מהווה שיקול.
היות שבחדר שינה יש לי פיליפיס 8007 אמנם ישנה , אבל אני דיי מרוצה מהאיכות לכן חשבתי לקנות לסלון.
השאלה איך הדגמים שציינתי והאם התמונה בהם - היות שמדובר בסדרה 6 בלבד יהוו פיתרון הולם בהתחשב בדרישות ?
היות שבחדר שינה יש לי פיליפיס 8007 אמנם ישנה , אבל אני דיי מרוצה מהאיכות לכן חשבתי לקנות לסלון.
השאלה איך הדגמים שציינתי והאם התמונה בהם - היות שמדובר בסדרה 6 בלבד יהוו פיתרון הולם בהתחשב בדרישות ?
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
נראה לי שהכי עדיף שתראה אותם בפעולה יש מרכז גדול בראשלצ עם כל המוצרים של אלקטרה שם תוכל להתרשם ואם זה לילדים האמת שלא הייתי משקיע יותר מידי האיכות של הכבלים גם ככה לא מי יודע מה פלייסטיישן אתה תראה טוב כמעט בכל מסך fhd נורמאלי.
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...