עזרה עם הזרמת סרטי BLU RAY דרך רשת GIGA
היי
יש ברשותי XTREAMER 4K ואני מנסה להזרים תכני BLU RAY ו3D דרך רשת ג'יגה שיש לי מהמחשב עד ראוטר ועד סטרימר וסרטים מגמגמים לי .יש משהו שאפשר לעשות?איזה הגדרות או שרתים או משהו?מבקש עזרה כי פשוט נמאס להעביר כל הזמן סרטים לדיסק קשיח שנמצא בפנים
תודה לעוזרים
יש ברשותי XTREAMER 4K ואני מנסה להזרים תכני BLU RAY ו3D דרך רשת ג'יגה שיש לי מהמחשב עד ראוטר ועד סטרימר וסרטים מגמגמים לי .יש משהו שאפשר לעשות?איזה הגדרות או שרתים או משהו?מבקש עזרה כי פשוט נמאס להעביר כל הזמן סרטים לדיסק קשיח שנמצא בפנים
תודה לעוזרים
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20180
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
סרט בלוריי אפשר להזרים בקלות גם על רשת של 100 מגה. אם האקסטרימר מנגן מדיסק שמחובר אליו בצורה תקינה אבל לא דרך הרשת אז צריך לבדוק מה הבעיה.
יש לך עוד מחשבים בבית? במיוחד מחשב נייד? תחבר את המחשב לנקודה של הסטרימר ותראה מה מהירות התעבורה בין שני המחשבים (נגיד תעתיק איזה קובץ גדול, כמו סרט).
אם אתה מקבל יותר מ-20-30מגהבייט לשניה אז אין לך בעיה ברשת ומחשב אלא בסטרימר עצמו, אם המהירות תהיה נמוכה (כמה מגה) אז הבעיה כנראה במחשב או הרשת.
יש לך עוד מחשבים בבית? במיוחד מחשב נייד? תחבר את המחשב לנקודה של הסטרימר ותראה מה מהירות התעבורה בין שני המחשבים (נגיד תעתיק איזה קובץ גדול, כמו סרט).
אם אתה מקבל יותר מ-20-30מגהבייט לשניה אז אין לך בעיה ברשת ומחשב אלא בסטרימר עצמו, אם המהירות תהיה נמוכה (כמה מגה) אז הבעיה כנראה במחשב או הרשת.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
11 מגה אומר שמשהו אצלך ברשת עובד על 100M ולא 1G.
האם אתה בטוח שהכרטיס רשת בנייד שאתה בודק איתו הוא 1G? לא כולם כאלה, תוודא את זה. (אפשר לבדוק לפי הדגם שמופיע במנהל ההתקנים).
איך בעצם מתבצע החיבור בין הנקודה שבה בדקת למחשב שעליו יושבים התכנים?
אצלי למשל יש את הראוטר הראשי (שהוא גיגהביט) ואליו מחובר סוויץ' של גיגה שיושב בסלון.
אתמול שמתי לב לבעיות עם הזרמה, מתברר שהסוויץ' קצת השתגע ודרש הדלקה מחדש.
האם אתה בטוח שהכרטיס רשת בנייד שאתה בודק איתו הוא 1G? לא כולם כאלה, תוודא את זה. (אפשר לבדוק לפי הדגם שמופיע במנהל ההתקנים).
איך בעצם מתבצע החיבור בין הנקודה שבה בדקת למחשב שעליו יושבים התכנים?
אצלי למשל יש את הראוטר הראשי (שהוא גיגהביט) ואליו מחובר סוויץ' של גיגה שיושב בסלון.
אתמול שמתי לב לבעיות עם הזרמה, מתברר שהסוויץ' קצת השתגע ודרש הדלקה מחדש.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כשאתה מעתיק את הקבצים מהמחשב לאקסטרימר, מה קצב התעבורה?
אולי פשוט אין למכשיר את העוצמה הדרושה כדי להזרים בלו-ריי 3D (למרות שזה נשמע לי קצת מוזר).
אולי פשוט אין למכשיר את העוצמה הדרושה כדי להזרים בלו-ריי 3D (למרות שזה נשמע לי קצת מוזר).
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·alexa74 כתב:היי
תודה לעוזרים...
אקסטרימר והזרמה ברשת לא הולך ביחד.
פופקורן ודיון יזרימו לך ללא בעיות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אז כנראה שהוא באמת לא מסוגל להזרים דרך הרשת. אולי הגיע הזמן לשדרג את המכשיר.