בעיה ב GUIDE

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
shay300100 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

סוף סוף מצאתי פורום שעוסק ב HTPC והוא ישראלי
טוב ניסיתי את המדריך עם כל להוסיף קבצים לWINDOWS לא עזר
שלחו לי קובץ megaepg_setup.exe אמרו לי רק תתקין אותו ותוריד עידכונים ללוח מישדרים והוא לבד ישיך לך ערוצים וגם לא עזר אולי אני עושה משהו לא נכון
גם אחרי שהתקנתי תדריבר אני ישר לא ראיתי TV הייתי צריך להתקין WINDVD לעשות ריסט ואחרי זה רק התחלתי לראות TV מוזר

digest
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 782
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

שי,

לקבלת עזרה יעילה, תהיה יותר ספציפי בתיאור המערכת שלך והבעיה שאתה נתקל בה. WINDVD ולוח השידורים - שתי בעיות שונות. אני מניח שאתה משתתש ב WINDOWS MCE. אז אתה כן צריך להתקין MPEG2 decoder (כמן WINDVD). עכשיו אחרי שאתה רואה TV, מה הבעיה עם לוח השידורים?

shay300100 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #3 

digest כתב:שי,

לקבלת עזרה יעילה, תהיה יותר ספציפי בתיאור המערכת שלך והבעיה שאתה נתקל בה. WINDVD ולוח השידורים - שתי בעיות שונות. אני מניח שאתה משתתש ב WINDOWS MCE. אז אתה כן צריך להתקין MPEG2 decoder (כמן WINDVD). עכשיו אחרי שאתה רואה TV, מה הבעיה עם לוח השידורים?
...
התקנתי את EPG
עשיתי עדכונים מהאינטרנט ללוח משדרים ואמרו לי שהתוכמה עושה את כל העבודה משייחת ערוצים ולי מה שלא עשיתי לא עזר אולי צריך להתקין עוד משהו

digest
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 782
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

עשית Guide Setup בMCE? קראת את ה-Readme ועשית כל השלבים של התקנה? איפה אתה תקוע בדיוק: לא עזר - זה לא אומר שום דבר. אתה מקבל איזו שגיאה, הודעה או משהו?

chen-ns
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114

שליחה #5 

רשומות לך תקלות ?
יש לך הוט או יס ?

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”