בעיה ב GUIDE
-
shay300100
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
סוף סוף מצאתי פורום שעוסק ב HTPC והוא ישראלי
טוב ניסיתי את המדריך עם כל להוסיף קבצים לWINDOWS לא עזר
שלחו לי קובץ megaepg_setup.exe אמרו לי רק תתקין אותו ותוריד עידכונים ללוח מישדרים והוא לבד ישיך לך ערוצים וגם לא עזר אולי אני עושה משהו לא נכון
גם אחרי שהתקנתי תדריבר אני ישר לא ראיתי TV הייתי צריך להתקין WINDVD לעשות ריסט ואחרי זה רק התחלתי לראות TV מוזר
טוב ניסיתי את המדריך עם כל להוסיף קבצים לWINDOWS לא עזר
שלחו לי קובץ megaepg_setup.exe אמרו לי רק תתקין אותו ותוריד עידכונים ללוח מישדרים והוא לבד ישיך לך ערוצים וגם לא עזר אולי אני עושה משהו לא נכון
גם אחרי שהתקנתי תדריבר אני ישר לא ראיתי TV הייתי צריך להתקין WINDVD לעשות ריסט ואחרי זה רק התחלתי לראות TV מוזר
שי,
לקבלת עזרה יעילה, תהיה יותר ספציפי בתיאור המערכת שלך והבעיה שאתה נתקל בה. WINDVD ולוח השידורים - שתי בעיות שונות. אני מניח שאתה משתתש ב WINDOWS MCE. אז אתה כן צריך להתקין MPEG2 decoder (כמן WINDVD). עכשיו אחרי שאתה רואה TV, מה הבעיה עם לוח השידורים?
לקבלת עזרה יעילה, תהיה יותר ספציפי בתיאור המערכת שלך והבעיה שאתה נתקל בה. WINDVD ולוח השידורים - שתי בעיות שונות. אני מניח שאתה משתתש ב WINDOWS MCE. אז אתה כן צריך להתקין MPEG2 decoder (כמן WINDVD). עכשיו אחרי שאתה רואה TV, מה הבעיה עם לוח השידורים?
-
shay300100
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
התקנתי את EPGdigest כתב:שי,
לקבלת עזרה יעילה, תהיה יותר ספציפי בתיאור המערכת שלך והבעיה שאתה נתקל בה. WINDVD ולוח השידורים - שתי בעיות שונות. אני מניח שאתה משתתש ב WINDOWS MCE. אז אתה כן צריך להתקין MPEG2 decoder (כמן WINDVD). עכשיו אחרי שאתה רואה TV, מה הבעיה עם לוח השידורים?...
עשיתי עדכונים מהאינטרנט ללוח משדרים ואמרו לי שהתוכמה עושה את כל העבודה משייחת ערוצים ולי מה שלא עשיתי לא עזר אולי צריך להתקין עוד משהו