מדפים לרמקולים שולחניים.

עשה זאת בעצמך, כולל הדפסות תלת מימד
שלח תגובה
vitality פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 412
נתן תודות: 243 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #1 

היי לכולם,
ברצוני לבצע פרוייקט קטן לשולחן העבודה שלי בבית ולהגביה את הרמרולים שיש לי כמו בתמונה המצורפת.

מצאתי פרוייקט כזה פה וברצוני למצוא את התומכים האלה או משהו בסגנון, לפי הפרוייקט שלו הוא השתמש בתומכים מאיקאה שנקראים EKBY TORE אך לצערי אין אותם בארץ ובאיקאה בכלל.

אנה תעזרו לי בבקשה היכן ניתן למצוא משהו בסגנון.

תודה.
עמדת עבודה.
 עמדת עבודה.
התומכים.
 התומכים.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #2 

תשמע, אם זה חלק אזוטרי ואתה לא מוצאו אותו, או תשנה את התוכניות או תשנה את הפרויקט. יש עשרות דרכים למקם את הרמקולים על השולחן. מה שהבחור עשה טוב אם אתה חייב להזיז את השולחן מדי פעם, הרמקולים זזים עם השולחן ולא נופלים. אם אתה לא חייב להזיז את השולחן אתה יכול:
1: לבנות מדף ולחבר אותו לקיר בגובה הרצוי. זה גם ישחרר לך את כל המקום מתחת לרמקול לשימוש אחר.
2: לבנות מעמד גבוה: מאוד יציב, ניתן להזיז בקלות והבניה מאוד פשוטה.
3:לבנות משהו כמו בפרויקט אבל לבנות את המתקנים הללו רק בלי החיבור המתברג לשולחן אבל לחבר אותו עם ברגים מתחת.
4: עוד עשרות דברים, רק תריץ חיפוש קצר ברשת, באנגלית.

vitality פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 412
נתן תודות: 243 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #3 

@BUGY
·תודה על ההתיחסות :wink:(Y)

אכן כבר ראיתי כמה אפשרויות נוספות באינטרנט,
במקרה של מדפים מחוברים לקיר זאת לא אופציה בשבלי, עמודים מהרצפה עם לא כזה מתאים לי, גם לא באלי להבריג משהו לשולחן ולהרוס אותו למקרה ואם אני לא ארצה את הסטנדים יותר.
לי נראה שהפיתרון הזה טוב איך שהוא.

חשבתי לשאול כאן כי אולי מישהו ראה איפושהו משהו כזה בסגנון, אני עוד אעשה סיבוב בחנויות אצלי בעיר, אבל חשבתי אולי אמצא עזרה פה יותר מהר ...

בכל אופן תודה :)

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #4 

זה אכן פתרון חמוד. בהצלחה. רק תנסה לחשוב על דברים נוספים כי למצוא דברים כאלה בארץ לא פשוט.

שלח תגובה

חזור אל “DIY והדפסות 3D”