2 מעבדי אקסטרים סוקט 2011 xeon e5 2640v2
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
יש לי למכירה 2 מעבדי xeon e5 2640v2 מדובר במעבד שמצויין לעריכה גראפית רינדורים ומתאימה גם לסוקט 2011(x79) מדובר במעבדי 8 ליבות פיזיות ועוד 8 לוגיות (סך הכול 32) עם 20 מגה קאצ תדר עבודה 2-2.5 גיגה הרצ מחיר של חדש מתחיל מ950 דולר לא כולל מיסים למעבד אחד! מציע למכירה ב2600 לאחד או 4500 לשני המעבדים! במחיר של מעבד אחד מקבחים שניים!!! נמכר עקב שידרוג ל xeon e5 2690 v2 שנקנו כל אחד ב10 אלף שקל! אזור מכירה מרכז והסביבה אני נייד אחריות לעוד שנה ו3 חודשים על ידי cd-log
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
תגיד, אתה מנסה למכור את מעבדי הHigh-End האלה גם בפורומים של מחשבים?
www.iopanel.net
www.HWzone.co.il
ובטח יש עוד כמה שאני לא מכיר. שם תוכל למצוא (אולי) חבר'ה שמחפשים דברים כאלה.
www.iopanel.net
www.HWzone.co.il
ובטח יש עוד כמה שאני לא מכיר. שם תוכל למצוא (אולי) חבר'ה שמחפשים דברים כאלה.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
אל תניח את זה. אנשים יודעים בדיוק במה מדובר. מצד שני, מי ילך לקנות עכשיו לוח כפול של טיאן או evga בשבילם?
לדעתי הקונה שלך יהיה מישהו שכבר יש לו לוח 2011 כפול והוא ירצה לשדרג את המעבדים שלו וכאלה אין הרבה....
גם המחיר שלך הוגן לדעתי האישית מאוד.
לדעתי הקונה שלך יהיה מישהו שכבר יש לו לוח 2011 כפול והוא ירצה לשדרג את המעבדים שלו וכאלה אין הרבה....
גם המחיר שלך הוגן לדעתי האישית מאוד.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.