הפרסומות ביוטיוב גומרות לי את האזניים!
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
תגידו, יש משהו לעשות בקשר לבזיון הזה?
אני נוהג לשים לפעמים מוזיקה ו/או כל מיני פודקאסטים וכו' שרצים ברקע בזמן שאני עובד. אני אוהב לשמוע מוסיקה חזק בדרך כלל ולכן בדרך כלל הווליום בסלולר הוא על מקסימום או קרוב לזה. הבעיה היא עם הפרסומות בין לבין.
הווליום שלהן חזק ברמה שערורייתית. זה פשוט בזיון שיוטיוב לא מיישמים איזשהו AUTO LEVEL או מגבילים את העצמה של זה. כבר היו לי כמה מקרים שהאזנתי לקליפים בהם עצמת ההקלטה היתה נמוכה יחסית ולכן הגברתי עד המקסימום והתרגלתי לעצמה נמוכה כשלפתע הקליפ הסתיים וקפצה פרסומת שכמעט קרעה לי את עור התוף. לא רק שנבהלתי האזניים שלי גם צפצפו במשך כמה דקות טובות.
בקיצור, יש משהו לעשות בקשר לזה?? אני מניח שלא, אבל בכל זאת תוהה.
*עריכה - נערכה כותרת השרשור שלא יישמע אובר-דרמטי.
אני נוהג לשים לפעמים מוזיקה ו/או כל מיני פודקאסטים וכו' שרצים ברקע בזמן שאני עובד. אני אוהב לשמוע מוסיקה חזק בדרך כלל ולכן בדרך כלל הווליום בסלולר הוא על מקסימום או קרוב לזה. הבעיה היא עם הפרסומות בין לבין.
הווליום שלהן חזק ברמה שערורייתית. זה פשוט בזיון שיוטיוב לא מיישמים איזשהו AUTO LEVEL או מגבילים את העצמה של זה. כבר היו לי כמה מקרים שהאזנתי לקליפים בהם עצמת ההקלטה היתה נמוכה יחסית ולכן הגברתי עד המקסימום והתרגלתי לעצמה נמוכה כשלפתע הקליפ הסתיים וקפצה פרסומת שכמעט קרעה לי את עור התוף. לא רק שנבהלתי האזניים שלי גם צפצפו במשך כמה דקות טובות.
בקיצור, יש משהו לעשות בקשר לזה?? אני מניח שלא, אבל בכל זאת תוהה.
*עריכה - נערכה כותרת השרשור שלא יישמע אובר-דרמטי.
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 18/04/2016 14:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
לחסום פרסומות ביוטיוב
אתה משתמש במחשב? טלפון?
אתה משתמש במחשב? טלפון?
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

יש פרסומות והרבה. אולי אין פרסום אם גולשים מדפדפן עם חוסם פרסומות אבל באפליקציה יש גם יש..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

·BUGY כתב:לא הבנתי, אתה שאול או אומר? אני אומר לך, לי אין שום פרסומות ביוטיוב, לא באפלקציה ולא בגלשן....
אז כיף לך, הרווחת. אין לי הסבר הגיוני לזה.
אבל לי ולכל אחד אחר שאני מכיר, יש פרסומות ביוטיוב. במחשב אני גולש עם Ad Block ונמנע מהן, אבל אם גולשים מהסמארטפון / אפליקציה על טאבלט או בסמארט במסך, יש בהחלט פרסומות.
הסלולרי שלי הוא שיאומי רדמי נוט 2 (לא שזה רלוונטי למשהו)
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
ממש לא ציני, מנסה להתחיל את השיחה, אז בוא נתחיל.
jacko-il - אם היתה מספק קצת יותר פרטים, אפשר היה לנסות לעזור לך קצת יותר. אילו פרטים אתה שאול? לפחות איזה טלפון יש לך.
mp3lll - אני אנטי פרסומות בכל מקום. יש פרסומת, אני הולך. אז אין לי פרסומות במחשב, על ידי ADBLOCK, אין פרסומות ביטיוב שעל המחשב על ידי "Magic Actions for YouTube", בפלפון אין לי פרסומות בתוכן על ידי Adblocker וכמובן אין פרסומות ביוטיוב בפלפון באפליקציה על ידי "youtube adaway".
אבל, חלק מהאפלקציות דורשות התעסקות מסויימת בטלפון, חלק לא.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אז למשתמש הפשוט יש פרסומות 
אגב גם ADBLOCK וגם Magic Actions for YouTube לא חוסמים במאה אחוז פרסומות ביוטיוב.
youtube adaway - לא הכרתי , מעניין - Reboot נדרש לא רלוונטי
אגב גם ADBLOCK וגם Magic Actions for YouTube לא חוסמים במאה אחוז פרסומות ביוטיוב.
youtube adaway - לא הכרתי , מעניין - Reboot נדרש לא רלוונטי
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@BUGY
·
תסכים איתי שאם היית מפרט בפוסט הראשון שלך יותר מאשר "לא יודע על מה אתה מדבר, אין שום פרסומות ביוטיוב." (שזה סוג של תשובה מתחכמת) אז היה הרבה יותר פשוט להבין אותך ובאמת להתחיל שיחה. כי זה די ברור שבשביל שלא יהיו לך פרסומות עשית משהו כדי לעקוף אותן.
בכל מקרה, אחרי שיישרנו קו - תודה על התגובות.
רשמתי תגובה אחת מעליך את סוג המכשיר שלי ורשמתי שאני לא מבין את החשיבות של זה מאחר ולא יהיה לזה שום קשר לכך שהבעיה עדיין תהיה קיימת בפלטפורמות אחרות.
חיפשתי עכשיו על Youtube adaway אבל אני לא מצליח להבין מה בדיוק עושים ולמה והאם זה דורש מכשיר פרוץ..
·
תסכים איתי שאם היית מפרט בפוסט הראשון שלך יותר מאשר "לא יודע על מה אתה מדבר, אין שום פרסומות ביוטיוב." (שזה סוג של תשובה מתחכמת) אז היה הרבה יותר פשוט להבין אותך ובאמת להתחיל שיחה. כי זה די ברור שבשביל שלא יהיו לך פרסומות עשית משהו כדי לעקוף אותן.
רשמתי תגובה אחת מעליך את סוג המכשיר שלי ורשמתי שאני לא מבין את החשיבות של זה מאחר ולא יהיה לזה שום קשר לכך שהבעיה עדיין תהיה קיימת בפלטפורמות אחרות.
חיפשתי עכשיו על Youtube adaway אבל אני לא מצליח להבין מה בדיוק עושים ולמה והאם זה דורש מכשיר פרוץ..
- BUGY
- חבר מכור קשה

·החיסה של Magic Actions for YouTube היא 100% רק צריך לעדכן אותו כל הזמן כי יוטיוב מתעדכן נגדם. אני רואה המון יוטיוב, אין פרסומות בכלל. ADBLOCK זה נגד פרסומות באתרים. זה לא 100% כי יש המון סוגים של פרסומות, אבל את הרוב הוא מסתיר והכי חשוב, אין הודעות קופצות.mp3lll כתב:אז למשתמש הפשוט יש פרסומות
youtube adaway - לא הכרתי , מעניין - Reboot נדרש לא רלוונטי...
"מעניין - Reboot נדרש לא רלוונטי "
לא הבנתי מה הכוונה? Reboot זה איתחול, הפעלה מחדש של המכשיר. אולי התכוונת ROOT? כי זה כל מה שאתה צריך, ROOT קטן ומהיר למכשיר שלך, התקנה של תוכנה קטנה ואז אתה המלך. רק שכל זה כמובן תקף רק לאנדראויד.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
כן כן רוט, לא יודע למה יצא לי ריבוט.
לא יכול לעשות למכשיר שלי רוט
שחר, בקיצור, אתה צודק זה מעצב ןמאוד.
אני משתמש ביוטיוב בכרוםקאסט, תחשוב כמה זה עוד יותר מעצבן.
לא יכול לעשות למכשיר שלי רוט
שחר, בקיצור, אתה צודק זה מעצב ןמאוד.
אני משתמש ביוטיוב בכרוםקאסט, תחשוב כמה זה עוד יותר מעצבן.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·מסכים לגמרי, אבל לא ציפיתי למלחמה כבר בהודעה השניה...חוץ מזה, איפה הכיף בפשוט?jacko-il כתב:@BUGY
·
חיפשתי עכשיו על Youtube adaway אבל אני לא מצליח להבין מה בדיוק עושים ולמה והאם זה דורש מכשיר פרוץ.....
בכל מקרה. סוג הפלפון חשוב ביותר. יש פלפונים שלא ניתן "לפרוץ" ויש דברים מוזרים, כמו הפלפונים של אפל, שאין מה לעשות בהם. בעיקרון צריך לפתור את הבעיות בכל פלטפלורמה. בטלווייזה אני פשוט לא משתמש בסמרט, יש מיני PC מוחבר ליד עם כל האנטי-פרסומות. אבל אתה גם יכול להזרים לו מהפלפון הפרוץ.
כל הפלפונים בבית "פרוצים" זה לא משפיע בכלל על הפלפון, זה כן מבטל אחריות, אבל אפשר להתקין דברים שתאגידים כמו יוטיוב לא רוצים שתתקין. הנסיון שלי בעיקר עם גלקסי, שם זה בדיוק דקה "לפרוץ" את הפלפון עם כל התוכנות מוכנות. אחרת, חצי שעה בפעם הראשונה. אני משאר, לא בדקתי, שאפשר לעשות משהו דומה לכל הטבלטים שהם על אנדרואיד.
אם אתה מחפש פיתרון של לחיצת כפותר אחד ואין פרסומות בכל הפלטפורמוט, אז זה יקח לך עוד הרבה זמן. פשוט תשקיע כמה דקות מזמנך ותעשה ROOT לכל המכשירים. זה יפתח לך עולם חדש בכל הנוגע לשימוש בפלפון וזה ממש לא מתחיל ונגמר בפרסומות.
אם אנחנו כבר אנטי פרסומות - facebook - יש להם פרסומות מעצבנות בתוך הפרופיל שלך, על הדף ולכן לא ניתן להוריד אותן. טוב, אפשר ועוד איך אפשר: http://www.fbpurity.com/
תוכנה קטנה ומדהימה, משפר את כל שימוש בפיס לא רק מעלימה פרסומות אלה גם מנקה מהרבה *** וכל המשחקים. רק על תנסו לתת קישור של התוכנה הזאת במסרים של פיסבוק, אפילו במסרים האישיים, הם לא מאפשרים אפילו לתת קישור לדבר הזה...
על מנת לחסום פרסומות ביוטיוב באנדרואיד צריך:
1. טלפון עם ROOT
2. להתקין Xposed
http://repo.xposed.info/module/de.robv. ... .installer
3. להתקין מודול של Xposed שנקרא YouTube AdAway
http://repo.xposed.info/module/ma.wanam.youtubeadaway
1. טלפון עם ROOT
2. להתקין Xposed
http://repo.xposed.info/module/de.robv. ... .installer
3. להתקין מודול של Xposed שנקרא YouTube AdAway
http://repo.xposed.info/module/ma.wanam.youtubeadaway
בארה"ב החל לא מזמן שירות ."youtube red" שנותן בין השאר youtube ללא פרסומות, אז סביר שהפרסומות רק יתגברו וגוגל יאבקו בחוסמים.
אם אתה עם VPN תוכל לנסות את השירות חינם לכמה חודשים.
אולי יש אפליקציות ל LEVELING ברמת המכשיר? (למרות שסביר שהן ירצו ROOT אז כבר עדיף החוסם שהוצע )
אם אתה עם VPN תוכל לנסות את השירות חינם לכמה חודשים.
אולי יש אפליקציות ל LEVELING ברמת המכשיר? (למרות שסביר שהן ירצו ROOT אז כבר עדיף החוסם שהוצע )
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

שוב תודה על התגובות, אני אנסה באמת לבחון אפשרות של לפרוץ את המכשיר (לדעתי, יש מצב אפילו שהוא מגיע עם ROOT כמו שהוא, או שזה אפילו ממש בלחיצת כפתור, המכשיר כאמור הוא XIAOMI REDMI NOTE 2) ולהשתמש בעקיפה הזו עם Xposed. שאלה, אפליקציות היוטיוב תעבוד אצלי כרגיל? אותו ממשק וכו'?
מה שמגוחך זה שאין לי בעיה עקרונית עם הפרסום (כלומר, כן יש לי בעיה עם הכמות וחוסר ההתאמה אליי כצרכן, אבל שיבושם להם..) אפילו לא הייתי חושב להילחם עם זה אם זה לא היה כזה מטרד תברואתי וסכנה ממשית להסב נזק אמיתי לשמיעה.
ואני מודע לשירות ה- RED שלהם. ניסיתי להרשם אך כצפוי הוא לא זמין "בשלב זה" בארץ.
מה שמגוחך זה שאין לי בעיה עקרונית עם הפרסום (כלומר, כן יש לי בעיה עם הכמות וחוסר ההתאמה אליי כצרכן, אבל שיבושם להם..) אפילו לא הייתי חושב להילחם עם זה אם זה לא היה כזה מטרד תברואתי וסכנה ממשית להסב נזק אמיתי לשמיעה.
ואני מודע לשירות ה- RED שלהם. ניסיתי להרשם אך כצפוי הוא לא זמין "בשלב זה" בארץ.
אם אתה עם הרום מפתחים של xiaomi.eu אז הוא כולל ROOT מובנה
- BUGY
- חבר מכור קשה

· כן זה אותו ממשק. אבל אתה יכול לשפר אותו, ניגון מאחורי הקלעים וכדומה...jacko-il כתב:שוב תודה על התגובות, אני אנסה באמת לבחון אפשרות של לפרוץ את המכשיר (לדעתי, יש מצב אפילו שהוא מגיע עם ROOT כמו שהוא, או שזה אפילו ממש בלחיצת כפתור, המכשיר כאמור הוא XIAOMI REDMI NOTE 2) ולהשתמש בעקיפה הזו עם Xposed. שאלה, אפליקציות היוטיוב תעבוד אצלי כרגיל? אותו ממשק וכו'?
ואני מודע לשירות ה- RED שלהם. ניסיתי להרשם אך כצפוי הוא לא זמין "בשלב זה" בארץ....