שלום לפורום.
אחרי חודש של חיפושים שבמקור רציתי לקנות סמסונג 6400 או סוני 755 ולאחר חפירות בפורום ובאתרים בחול החלטתי(מודה לא בלב שלם) ללכת על הייסנס המדוברת רבות באתר. נראה לי שהתמורה למחיר פה מנצחת.
הבעיה שראיתי את הטלויזיה בתצוגה שמציגה 4k ושידורי youtube ושם איו ספק שהתמונה מהממת, אך הבעיה שלי שחלק גדול מהצפיה בבית היא שידורי sd ערוצים 10 ו2 ופה החשש שלי. לא מצאתי מספיק השוואות בין הטלויזיות בנושא ואני חושש ליפול על תמונה לא טובה. אציין שיש לי אפשרות בת שבועיים לבטל את העיסקה עד שהטלויזיה תגיע, ככה שיש לי קצת זמן להחליט.
אשמח לדעת מאנשים שקנו,ראו או שיש להם משהו לשתף בנושא.
SD בטלויזית הייסנס 58k700
-
Goldamit
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- eli007
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 973
Sd סביר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20196
- שם מלא: ארתור ליברמן
חשוב לזכור שבנוסף לאיכות ה-upscaling של מסך נתון, יש גם את עניין הגודל.
אם לדוגמה אתה משדרג ממסך "40 ל"58, שטח המסך שלך גדל פי 2.1, הבדל עצום. זה אומר שפגמים בתמונה יבלטו הרבה יותר ממסך קטן.
בכל אופן כל זה עניין סובייקטיבי, וגם תלוי בערוץ ובאיכות השידורים.
גם אני עברתי מ-CRT 29" ל LCD 55" ובהתחלה ערוצי SD נראו לי זוועת עולם. לאחר תקופת הסתגלות (ומעט משחק עם הגדרות המסך), התרגלתי ואני לא מתיחס לזה באותה צורה כמו קודם, זה פחות נזרק לעניים.
אם לדוגמה אתה משדרג ממסך "40 ל"58, שטח המסך שלך גדל פי 2.1, הבדל עצום. זה אומר שפגמים בתמונה יבלטו הרבה יותר ממסך קטן.
בכל אופן כל זה עניין סובייקטיבי, וגם תלוי בערוץ ובאיכות השידורים.
גם אני עברתי מ-CRT 29" ל LCD 55" ובהתחלה ערוצי SD נראו לי זוועת עולם. לאחר תקופת הסתגלות (ומעט משחק עם הגדרות המסך), התרגלתי ואני לא מתיחס לזה באותה צורה כמו קודם, זה פחות נזרק לעניים.
- Huvenster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1031
- שם מלא: huvenster
@Goldamit
·
אאל"ט חוק הגנת הצרכן אומר שיש לך שבועיים לבטל מיום האספקה, תמורת 5% או 100 ש"ח, הנמוך מביניהם.
·
אאל"ט חוק הגנת הצרכן אומר שיש לך שבועיים לבטל מיום האספקה, תמורת 5% או 100 ש"ח, הנמוך מביניהם.
- Segev784
-
- חבר פעיל

- תגובות: 67
- שם מלא: Segev Gigi
איכות נחמדה + לטעמי. אם תרצה להגיע לאשדוד אתה מוזמן לראות.
-
Goldamit
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
האם אני יכול לצפות בSD הבדל בין הדגם הזה למשל לסמסונג ju6400?
ובנוסף אשמח לדעת אם משהו יודע איפה יש כזאת בתצוגה שאפשר לראות בה שידורים רגילים
ובנוסף אשמח לדעת אם משהו יודע איפה יש כזאת בתצוגה שאפשר לראות בה שידורים רגילים