חיבור רמקול peerles מסוג center לטלויזיה או לממיר של יס
-
AlonAmiramov
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום חברים,
אני מאוד חדש בתחום ולא מבין כמעט דבר בכל תחום הקולנוע הביתי והייתי רוצה להיעזר בכם כדי לנסות משהו שאני רוצה לעשות בחדר.
ההורים שלי לא מצאו בתועלת רמקול center מחברת peerless ואמרו שאני יכול להשתמש בו. אני רוצה לחבר אותו ככה שאוכל לשמוע כל מה שמתרחש בטלויזיה, בין אם זה סרטים, מחשב שמחובר אליו, ממיר של יס או אקסבוקס. עכשיו אין לי מושג איך עושים את זה והייתי רוצה לדעת אם זה בכלל אפשרי ללא שום חיבור מגשר כמו reciver או סטרימר כזה או אחר . ברמקול יש רק שני חיבורים כאלה מוזרים שנפתחים ונסגרים, אחד אדום ואחד שחור ובטלויזיה יש את כלל החיבורים האחרים.
אני מאוד חדש בתחום ולא מבין כמעט דבר בכל תחום הקולנוע הביתי והייתי רוצה להיעזר בכם כדי לנסות משהו שאני רוצה לעשות בחדר.
ההורים שלי לא מצאו בתועלת רמקול center מחברת peerless ואמרו שאני יכול להשתמש בו. אני רוצה לחבר אותו ככה שאוכל לשמוע כל מה שמתרחש בטלויזיה, בין אם זה סרטים, מחשב שמחובר אליו, ממיר של יס או אקסבוקס. עכשיו אין לי מושג איך עושים את זה והייתי רוצה לדעת אם זה בכלל אפשרי ללא שום חיבור מגשר כמו reciver או סטרימר כזה או אחר . ברמקול יש רק שני חיבורים כאלה מוזרים שנפתחים ונסגרים, אחד אדום ואחד שחור ובטלויזיה יש את כלל החיבורים האחרים.
-
- תמונה של הצד האחורי של הטלויזיה
-
- תמונה של הצד האחורי של הרמקול
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
ברול הבא.
הרמקול חייב לקבל הגברה של הסיגנל, משמע שאתה חייב רסיבר או מגבר כל שהוא.
אם אתה מעוניין ללמוד קצת כדי לדעת מוסגי יסוד בתחום אני ממליץ לך לקרוא פה את המדיכים הרבים. אחרי זה אפשר לדבר על רמקול סנטר בודד ואפשרויות שונות שאתה יכול לקבל בעולם הסאונד הביתי.
הרמקול חייב לקבל הגברה של הסיגנל, משמע שאתה חייב רסיבר או מגבר כל שהוא.
אם אתה מעוניין ללמוד קצת כדי לדעת מוסגי יסוד בתחום אני ממליץ לך לקרוא פה את המדיכים הרבים. אחרי זה אפשר לדבר על רמקול סנטר בודד ואפשרויות שונות שאתה יכול לקבל בעולם הסאונד הביתי.
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
.He who controls the future conquers the past
-
AlonAmiramov
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אתם יכולים לנתב אותי לכמה מדריכים בסיסיים? כי אני לא ככ מצליח עדיין להתמצא כאן באתר , תודה:)