LG G3 חזר מרונלייט תקול

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
Idan_Sh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן ,
1.הסיפור התחיל לפני יותר מחצי שנה שנרטב לי הG3 מקצת גשם , מהרושם הראשוני שלי היה נראה שהמים לא חדרו ולכן לא עשיתי כלום .
לאחר מספר שבועות הGPS הפסיק לעבוד .
באותה תקופה לא כ"כ היה לי זמן ולכן הסתדרתי בערך חודשיים ללא GPS עד שלקחתי את המכשיר, שהיה עדיין באחריות ,לתיקון .
מיד אמרו לי ברונלייט שיש סימני קורוזיה ולכן האחריות לא תעזור כאן ולאחר יום במעבדה קיבלתי את הטלפון בחזרה .

2. מאז שקיבלתי את המכשיר מרונלייט , הסוללה מתרוקנת מהר מאוד והמכשיר מתחמם גם ללא שימוש .
באפליקציה של הסוללה מופיע 50%-60% שימוש ע"י "מערכת אנדרואיד" .

אחרי חודשים ארוכים שסבלתי , קניתי השבוע מכשיר חדש (V10) והחלטתי לפתוח את הG3 לראות את הנזק .
לא ראיתי נזק משמעותי מהקורוזיה , הנזק היה יחסית נקודתי באיזור מסויים על לוח האם .

איך יכול להיות שהבדיקה של רונלייט גרמה נזקה משמעותי בהרבה ממה שהיה ? בהנחה שהם בסה"כ פתחו את המכשיר ולא ביצעו ניסיון תיקון .
כרגע אני מתלבט בין 2 אפשרויות .
1. לקנות איזופרופיל אלכוהול ולנקות בעצמי את הקורוזיה .
2. לתת למעבדה לנסות .

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #2 

Idan_Sh כתב:אהלן ,
1.הסיפור התחיל לפני יותר מחצי שנה שנרטב לי הG3 מקצת גשם , מהרושם הראשוני שלי היה נראה שהמים לא חדרו ולכן לא עשיתי כלום .
לאחר מספר שבועות הGPS הפסיק לעבוד .
באותה תקופה לא כ"כ היה לי זמן ולכן הסתדרתי בערך חודשיים ללא GPS עד שלקחתי את המכשיר, שהיה עדיין באחריות ,לתיקון .
מיד אמרו לי ברונלייט שיש סימני קורוזיה ולכן האחריות לא תעזור כאן ולאחר יום במעבדה קיבלתי את הטלפון בחזרה .

2. מאז שקיבלתי את המכשיר מרונלייט , הסוללה מתרוקנת מהר מאוד והמכשיר מתחמם גם ללא שימוש .
באפליקציה של הסוללה מופיע 50%-60% שימוש ע"י "מערכת אנדרואיד" .

אחרי חודשים ארוכים שסבלתי , קניתי השבוע מכשיר חדש (V10) והחלטתי לפתוח את הG3 לראות את הנזק .
לא ראיתי נזק משמעותי מהקורוזיה , הנזק היה יחסית נקודתי באיזור מסויים על לוח האם .

איך יכול להיות שהבדיקה של רונלייט גרמה נזקה משמעותי בהרבה ממה שהיה ? בהנחה שהם בסה"כ פתחו את המכשיר ולא ביצעו ניסיון תיקון .
כרגע אני מתלבט בין 2 אפשרויות .
1. לקנות איזופרופיל אלכוהול ולנקות בעצמי את הקורוזיה .
2. לתת למעבדה לנסות .
...
אין לי עצה בשבילך אבל משתתף בצערך.
העיקר כל מי שמוכר בארץ טלפון LG עם אחריות של רונלייט לוקח עמלה מיוחדת בשם עמלת "יבואן רשמי" כאילו רונלייט הם ליגה אחרת.
אבל מכל הסיפורים שאני שומע השירות שלהם על הפנים.
והכי מרגיז זה שהם גרמו ל LG העולמית להסיר את התמיכה בעברית מ LG G3 אחרי כל שידרוג. יש לזה פיתרון עם MoreLocale 2 אבל הרבה אנשים שילמו עמלת "יבואן רשמי" בגלל החבלה הזו שהיא על גבול הלא-חוקי.
giladk123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 448
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #3 

gilg7 כתב:
...
...
אין לי עצה בשבילך אבל משתתף בצערך.
העיקר כל מי שמוכר בארץ טלפון LG עם אחריות של רונלייט לוקח עמלה מיוחדת בשם עמלת "יבואן רשמי" כאילו רונלייט הם ליגה אחרת.
אבל מכל הסיפורים שאני שומע השירות שלהם על הפנים.
והכי מרגיז זה שהם גרמו ל LG העולמית להסיר את התמיכה בעברית מ LG G3 אחרי כל שידרוג. יש לזה פיתרון עם MoreLocale 2 אבל הרבה אנשים שילמו עמלת "יבואן רשמי" בגלל החבלה הזו שהיא על גבול הלא-חוקי.
לגמרי, כשאני קונה בארץ אני מראש לא מצפה לשום אחריות מאף אחד ולכן ממש לא מעניין אותי אם האחריות היא של יבואן רשמי או לא. העניין הוא שביבואן המקביל הם חייבים משום מה לפתוח את החבילה ולהחליך לך מטען, ואני לא אוהב לקנות דברים עם חבילות פתוחות, במיוחד כשרוב היבואנים אלה מעבדות סלולר....... בגלל זה ירדתי מהעניין

brillix
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #4 

יש לי עיצה בשבילך, לי הם לא הצליחו לתקן שלוש פעמים את הסלולרי, הם גם לא עמדו בזמנים שהם מצהירים עליהם, פניתי לעמותה להגנת הצרכן אבל לא בדיוק עזרו לי (השתלשלות אירועים ארוכה מאוד), ולבסוף הגשתי תביעה בבית דין לתביעות קטנות, אסור לוותר להם, תתבע אותם בתביעות קטנות כל דבר אחר הם פשוט יתנערו מאחריות בצורה מרתיחה.

Idan_Sh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

יש לי שאלה למי שמבין .
בסמארטפונים יש מין מדבקות שאני משער שמשמשות כאנטנות .
בG3 המדבקות האלה נמצאות על הפלסטיק העליון שמכסה את הלוח אם באיזור שנרטב לי המכשיר .

האם אחת משלושת המדבקות האלה היא אנטנת הGPS ? אולי היא נפגעה ולא הרכיב בלוח אם ?

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”