שלט לרסיבר onkyo tx-nr609
שלום
אני במצב ממש בעייתי השלט של הרסיבר לא מגביר ומנמיך
אותו זה בלאי של השימוש המאסיבי שעבר עליו כאילו יש שחיקה בגומי של הלחצנים כי כל השאר עובד פיקס
איפה ניתן לרכוש שלט חדש? שלט חליפי? שלט תואם? כל דבר יעזור
תודה לירן
אני במצב ממש בעייתי השלט של הרסיבר לא מגביר ומנמיך
אותו זה בלאי של השימוש המאסיבי שעבר עליו כאילו יש שחיקה בגומי של הלחצנים כי כל השאר עובד פיקס
איפה ניתן לרכוש שלט חדש? שלט חליפי? שלט תואם? כל דבר יעזור
תודה לירן
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
חדש באיביי יעלה לך סביב 280 שקלים.
http://www.ebay.com/itm/ONKYO-RC-880M-R ... SwiylXCAk5
(הייתי מבקש מהמוכר לשנות את שיטת המשלוח להוזלת העלות)
מעבר לכך, האלטרנטיבה הזולה היא להשתמש באפליקציה.
http://www.ebay.com/itm/ONKYO-RC-880M-R ... SwiylXCAk5
(הייתי מבקש מהמוכר לשנות את שיטת המשלוח להוזלת העלות)
מעבר לכך, האלטרנטיבה הזולה היא להשתמש באפליקציה.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אתה יכול לשלוט באפליקציה ONKYO REMOTE
אם שאר הלחצנים מגיבים אז אולי הכנסת אותו למוד למידה.... תוציא את הסוללות לחצי דקה, לאחר מכן תחזיר, תכבה ותדליק את הרסיבר ותלחץ על השלט על הלחצן RECEIVER תחת קטגוריה MODE (מתחת ללחצן PC). אמור לעבוד.
אם שאר הלחצנים מגיבים אז אולי הכנסת אותו למוד למידה.... תוציא את הסוללות לחצי דקה, לאחר מכן תחזיר, תכבה ותדליק את הרסיבר ותלחץ על השלט על הלחצן RECEIVER תחת קטגוריה MODE (מתחת ללחצן PC). אמור לעבוד.
·איך אפליקציה הרסיבר לא מחובר לרשתJEXY כתב:אתה יכול לשלוט באפליקציה ONKYO REMOTE
אם שאר הלחצנים מגיבים אז אולי הכנסת אותו למוד למידה.... תוציא את הסוללות לחצי דקה, לאחר מכן תחזיר, תכבה ותדליק את הרסיבר ותלחץ על השלט על הלחצן RECEIVER תחת קטגוריה MODE (מתחת ללחצן PC). אמור לעבוד....
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
·לא חייב רשת אינטרנט פעילה... יכול להיות רשת מקומית אפילו ללא רגל החוצה...lirn8 כתב:·איך אפליקציה הרסיבר לא מחובר לרשת.........
תחבר ראוטר בכדי שישדר רשת אלחוטית ובמקביל יהיה מחובר לרסיבר ובכך תוכל לשלוט עליו.