הזמנה של VERA ורכיבים מחו"ל - שאלה מהירה
יש עכשיו מבצע ב-Vesternet ואני רוצה להזמין קונטרולר VERA PLUS וכמה מודולים כדי להתחיל.
האם אין בעיה שבמשלוח איכשהו לא יתנו לזה לעבור בגלל ענייני התדר שלא מאושר בארץ?
האם יעצרו את זה הנוגע לענייני מע"מ ומכס?
האם יש איזה שיטה מיוחדת שכדאי להשתמש בה כמו לא לזמין מעל מחיר מסויים? אולי לבקש מהם לכתוב על זה שזהערך נמוך יותר?
האם כשאני מזמין מהם מורידים אוטומטית את המע"מ של אנגליה?
כמה עולה המשלוח לישראל?
אשמח לתשובה מהירה ממי שעשה את זה כבר ,
תדה וחג שמח
האם אין בעיה שבמשלוח איכשהו לא יתנו לזה לעבור בגלל ענייני התדר שלא מאושר בארץ?
האם יעצרו את זה הנוגע לענייני מע"מ ומכס?
האם יש איזה שיטה מיוחדת שכדאי להשתמש בה כמו לא לזמין מעל מחיר מסויים? אולי לבקש מהם לכתוב על זה שזהערך נמוך יותר?
האם כשאני מזמין מהם מורידים אוטומטית את המע"מ של אנגליה?
כמה עולה המשלוח לישראל?
אשמח לתשובה מהירה ממי שעשה את זה כבר ,
תדה וחג שמח
@raoul
יש המון מידע על הנושא בפורום אז שווה לחפש.
יש המון מידע על הנושא בפורום אז שווה לחפש.
תוודא ששולחים בדואר רגיל ולא דרך חברות שילוח (Fedex וכו') וכל השאר זה עניין של מזל.האם אין בעיה שבמשלוח איכשהו לא יתנו לזה לעבור בגלל ענייני התדר שלא מאושר בארץ?
האם יעצרו את זה הנוגע לענייני מע"מ ומכס?...
Vesternet מצהירים על הערך האמיתי של החבילה (בניגוד ל-Eurox10 שיותר גמישים עם זה ולפעמים גם יותר זולים).האם יש איזה שיטה מיוחדת שכדאי להשתמש בה כמו לא לזמין מעל מחיר מסויים? אולי לבקש מהם לכתוב על זה שזהערך נמוך יותר?...
תבקש במייל הצעת מחיר על הדברים שאתה מעוניין לקנות ותקבל את המחירים ללא VAT.האם כשאני מזמין מהם מורידים אוטומטית את המע"מ של אנגליה?...
המשלוח לישראל תלוי בגודל החבילה. מתחיל ב-10 פאונד ומעלה.כמה עולה המשלוח לישראל?...
תודה על התשובות.
אני קיבלתי הצעת מחיר לקניה של VERA PLUS + 3 מודולים לצורך התחלה.
המחיר : 221 פאונד (שזה כולל בתוכו משלוח לארץ 15 פאונד)
יש לי עוד אפשרות לשלוח למישהו באנגליה אבל אז אני אשלם את המב המקומי של 20% (משלוח כמובן זול יותר) , כך שזה יעלה לי 251 פאונד, ואז מישהו שמגיע לארץ יביא לי את זה עוד חודש וחצי .
מה עדיף?
האם במשלול לארץ גם ככה יוסיפו לי מע"מ של 17% ?
אני קיבלתי הצעת מחיר לקניה של VERA PLUS + 3 מודולים לצורך התחלה.
המחיר : 221 פאונד (שזה כולל בתוכו משלוח לארץ 15 פאונד)
יש לי עוד אפשרות לשלוח למישהו באנגליה אבל אז אני אשלם את המב המקומי של 20% (משלוח כמובן זול יותר) , כך שזה יעלה לי 251 פאונד, ואז מישהו שמגיע לארץ יביא לי את זה עוד חודש וחצי .
מה עדיף?
האם במשלול לארץ גם ככה יוסיפו לי מע"מ של 17% ?
@raoul
זה בערך כמו לשאול אם עדיף לקחת משכנתא בריבית קבועה (יקר אך בטוח) או בריבית משתנה (זול אבל עם סיכון)
אם אתה רוצה ללכת על בטוח, תשלם עוד 30 פאונד ותישן בשקט.
רוצה לחסוך? אז כך בחשבון שזה יכול להיתפס במכס ואז במקרה טוב תשלם מע"מ בלבד, במקרה הרע תשלם מע"מ + מס רכישה ובמקרה הגרוע החבילה תשלח חזרה למוכר.
אני אישית הייתי מביא עם חבר.
זה בערך כמו לשאול אם עדיף לקחת משכנתא בריבית קבועה (יקר אך בטוח) או בריבית משתנה (זול אבל עם סיכון)
אם אתה רוצה ללכת על בטוח, תשלם עוד 30 פאונד ותישן בשקט.
רוצה לחסוך? אז כך בחשבון שזה יכול להיתפס במכס ואז במקרה טוב תשלם מע"מ בלבד, במקרה הרע תשלם מע"מ + מס רכישה ובמקרה הגרוע החבילה תשלח חזרה למוכר.
אני אישית הייתי מביא עם חבר.
אני הזמנתי כמה פעמים, כל פעם כמה רכיבים (לא קונטרולר) ועבר בהצלחה, לא אומר כלוםעל הפעם הבאה כמובן
הזמנה נוספת בדרך, הפעם עם קונטרולר - מקווה לטוב.
ד"א יש להם כרגע מבצע הנחות של 15% כמובן שלא עמדתי בפיתוי והזמנתי עוד כמה דברים
הזמנה נוספת בדרך, הפעם עם קונטרולר - מקווה לטוב.
ד"א יש להם כרגע מבצע הנחות של 15% כמובן שלא עמדתי בפיתוי והזמנתי עוד כמה דברים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אל תבקש מספק לשקר לרשות ממשלתית, במקרה זה רשות המיסים והמכס. זה לא לעניין.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
בסוף הזמנתי לכתובת של חבר שמגיע לארץ בקרוב
הסיבה העיקרית היא בגלל שההזמנה כוללת את הקונטרולר , פעם הבאה כשאזמין רק רכיבי קצה אזמין בדואר רגיל.