פנטזיה מסויימת - מסך מחשב 42"

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
gershon17 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 220
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

יש לי פנטזיה כבר כמה חודשים ואני מתלבט אם היא הגיונית או לא.

מה יקרה אם במקום מסך מחשב סתם על השולחן בעבודה אני אקח מסך LCD 42 אינץ' (גם 37 בסדר...) שתומך ב-1080p (אני מניח שיש כאלה, ב-LCD זה יותר קל מפלזמה, לא? יש מסכי 30" למחשבים שתומכים ברזולוציות גבוהות יותר) ואשים אותו על הקיר במרחק מטר או שניים מהשולחן?

אני מפחד מכאבי צוואר ועיניים מהתרוצצות רבה מדי על פני שטח המסך הגדול, או מכך שאצטרך לשים את המסך רחוק מדי ואז לא אוכל ממש לקרוא את מה שכתוב עליו (בכל זאת, זו תהיה רזולוציה גבוהה יחסית לזו שיש לי במסך 19 אינץ' הסתמי שלי).

מה דעתכם?

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

אז נסה 24".
HiFiMusic IL

udif
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2080
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #3 

כמו שנאמר, לשים "24 איכותי (FHD) קרוב אליך יותר פשוט וזול מאשר לשים "42 FHD מרוחק מהקיר.
יש לי DELL 2407WFP ואני מאד מרוצה ממנן.
הבעיה היחידה היא שכרגע אני עובד עם כרטיס FX5200 ישן שאינו מסוגל להוציא 1920x1200 ביציאת ה-DVI אלא רק דרך VGA.
יתרון נוסף במסך "24 קרוב הוא שאם אתה רוצה אתה יכול לסובב אותו במצב PIVOT מה שלא תוכל לעשות עם "42.

esoreanu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 363
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #4 

הכל פה זה עניין של נוחות...אני משתמש במסך 40 של סוני גם כצג של מחשב.
המרחק שלי מהמסך הוא בסביבות ה- 3 - 3.5 מטר, הגלישה באינטרנט קצת בעייתית (הראיה לא מה שהייתה פעם :) ) אבל עם האקספלורר החדש אפשר בקלות להגדיל את הדף ואז אין בעיה לקרוא את מה שכתוב.
סרטים כמובן רואים מצויין ובקשר למשחקים עד עכשיו שחקתי רק משחק אחד והוא לא היה WIDE אבל לא הייתה לי שום בעיה לשכב על המיטה ולשחק!
אז לסיכום, אפשר לממש את הפנטזיה! וזה אפילו עובד טוב

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”