מסכים אם @Class889. מבואות של 100Mbs בשנת 2016 זה ממש לא לעניין.
פתרון אפשרי הוא חיבור סוויטש שיישא בנטל התעבורה הקווית בתוך הבית ואותו סוויטש יחובר לנתב, אבל למה צריך להכריח היום את הלקוחות לרכוש עוד מוצר כדי לחפות על מגרעת כל כך מנקרת?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
תודה על הסקירה המעניינת
וסליחה על השאלה שעלולה להיראות טפשית עבור המבינים שבינכם, אך האם המכשיר יכול להחליף את ה smart box של 012 ולפטור אותי מעונשם (או של כל חברה אחרת) ?
תודה.
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
גיל37 כתב:אז הדגם הבא שהוא 9980 ונחשב לנתב הכי מומלץ היום לתשתית בזק כולל פורטים של 1 ג'יגה ורשת אלחוטית Dual Band אבל אין לו Vectoring ?
מוזר..
...
מוזר ומתסכל.
יש ברשותי את ה 9980, בכל פעם שאני מנתק בטעות את החשמל ממנו, אני צריך להחזיק אצבעות, להדליק קטורת, לשאת תפילה ולנשק מזוזות עד שהוא יסתנכרן וימשיך את העבודה המצוינת שלו.
אחלה נתב בסך הכל.
הבעייה הגדולה שלנו להבנתי היא שמדובר בדגם של שנה שעברה, ללא 1G ולמעשה הדגמים המחליפים לא מיובאים לארץ מסיבה כלשהי. (VR200 ו VR900).
מאוד מוזר.
היה מעניין לבצע סיקור דומה לVR200.
הגדרתי אותו כברידג' וחיברתי לארצ'ר C9 אבל משום מה הוא לא מתחבר לאינטרנט. הארצ'ר עבד בסדר גמור עם המודם הקודם וה-9970 עובד בתור מודם ראוטר.
מה אני עושה לא בסדר?
@Gilli
·
אני זוכר שכשהגדרתי אותו בפעם הראשונה כברידג הייתה לי גם בעיה - משהו בהגדרות ב9970 לא היה נשמר. היה להם באג בקושחה הראשונה שהוא הגיע איתה. נדמה לי בQUICK SETUP משהו.
אז עידכנתי גרסה אחרונה מאתר הישראלי שלהם וזה הסתדר . אולי גם אצלך משהו בסגנון.
איך הנתב בהשוואה לנתבים הפשוטים שמקבלים בהשכרה מבזק? (נטגיר)
מהירות הגלישה אצלנו היא 40מגה של בזק, בסלון יש סלקום ואנחנו חווים ניתוקים וקריסות מדי פעם.
אני מתלבט אם להחליף בנתב הזה והאם יהיה הבדל באיכות הגלישה?
המרחק בין החדרים הוא 15 מטרים עם 2-3 קירות רגילים, 4 טלוויזיות ו-5 סמארטפונים.
היי יובל,
ה WiFi עובד באמצעות פרוטוקולים שונים - b,g,n,ac כאשר לכל אחד מהם מאפיין שונה.
למיטב זכרוני, הרשת הביתית של ה WiFi מתאימה את עצמה לחוליה החלשה בשרשת. אם יש לך device אחד ברשת שעובד בתקן b ברשת הביתית (ומתקשר באופן רציף מול הראוטר), אז הראוטר יעבוד גם מול כל שאר המכשירים בתקן b.
כמו כן בתלות ההפרעות בבית, המהירות משתנה. הראוטר מנסה לתקשר בתחילה בקצב המקסימלי, ואם במקום לקבל ACK (אישור) לשליחת packet הוא מקבל NACK או שלא מקבל כלל תגובה, הוא מוריד את מהירות התקשורת.
כלל אצבע בעולם התקשורת - קצב נתונים נמוך יותר - טווח שידור/קליטה גדול יותר.
כמו כן אני מציע לך לשנות את תדר העבודה של הראוטר הביתי שלך. רוב הראוטרים מגיעים עם קונפיגורציה אחת של תדר מהיצרן (או עפ"י בקשת בזק) - בד"כ זה מגיע על ,תדרים 1,6,11. אז הייתי משנה לתדר פחות מופרע - נניח 2,3,4,5,7,8,9,10.