DVD מקליט

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
gershon17 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 220
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

הי לכולם.

אני זקוק ל-DVD מקליט. יש לי יס-מקס אבל הדיסק שלו מוגבל (למרות שיש לי 160GB) ולעיתים אני רוצה להקליט חלק מהתוכניות שישארו. לכן אני צריך DVD מקליט ללא הרד-דיסק.

יש לי גם נגן DVD (דנון 1910) שחביב עלי למדי, אותו אחליף מתישהו בעתיד כשיוכרע כל נושא המדיה ל-HDTV ואחליף גם את המסך לכזה שתומך ב-1080p, אבל זה נושא לסיפור אחר ולזמן אחר.

אני אחבר אותו למגבר (S-Video מהמגבר ואליו, חיבור דיגיטלי או אנלוגי אל המגבר, ומספיק לי אנלוגי בלבד אל המקליט למרות שאם יש קלט דיגיטלי - אשמח).

למישהו יש המלצות? אם אני אקנה אחד של פיוניר, אני בטח לא אצטער, נכון?

כאמור - מטרתו תהיה הקלטה בלבד, הצגה אמשיך לעשות דרך הדנון, לכן חשוב לי שהדיסקים שאני מקליט ינוגנו בדנון.

רוב תודות לכולם. ואם אתם מכירים בלנדר טוב גם אשמח לדעת (לא לטלוויזיה, למרק).

Snir-H
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

לי יש כבר מעל שנה DVD מקליט של פיוניר מדגם 520 עם דיסק קשיח 80GB, אמינות המכשיר היא דבר בלתי ייאמן, עדיין לא נתקלתי בבעיה בכל הקשור לעריכה, צריבה וכו'.. ה-2500 הכי טובים שהוצאתי תאמין לי אם בחרת פיוניר עשית בשכל, רק תקנה דגם יותר מתקדם, המלצה חמה שלי על ה-DVR433.. שיהיה בהצלחה.

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2594
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #3 

על Pioneer - רק מילים טובות. יש לי שני דגמים : DVR5100 (מעל שנתיים) ו-DVR433 - איכות, אמינות ונוחות. דגמי Panasonic גם נותנים תוצאות טובות, אבל! במקליטים של החברה הזו אי-אפשר להקליט בפורמט 16:9 על מדיות חד-פעמיות.
PIONEER : אם אתה מעוניין בכניסה DV - לך על הדגם DVR433 (ומהר! הוא יורד מהמדפים). אם אינך צריך את DV - קנה את DVR440 או את DVR540 (אם אתה צריך דיסק גדול יותר).

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #4 

יש לי טושיבה דגם265SR. אני עדיין לא יכול להמליץ לך עליו, כי עדיין לא הצלחתי לחבר אותו... :?
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.

Analizer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 498
שם מלא: eran
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

DR-265 הוא צורב ללא HD מובנה .
הפיונירים באמת מוצלחים ואמינים אם יש דיל טוב אני חושב שההשקעה היא כדאית .
יש עוד 2 אופציות של טושיבה שכדאי שתקח בחשבון :
RDXS-34 ו - RDXS-25 שהוא חדיש יותר וגם תומך בקבצי DIVX . שניהם בעל HD מובנה בנפח זהה של 160 GB שונים מבחינה ויזואלית מעבר לזה אותן תכונות בשניהם אפשרויות עריכה מאוד מגוונות ונוחות . אם כניסת DV ואפשרות צריבה ב DVD-RAM חשוב לך ה 34
כולל את שתי הפונקציות .
סאונד טוב לא מחפה על shit music !

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

Analizer כתב:DR-265 יש עוד 2 אופציות של טושיבה שכדאי שתקח בחשבון :
RDXS-34 ו - RDXS-25 שהוא חדיש יותר וגם תומך בקבצי DIVX
...
לא הייתי ממליץ על RDXS-25 בגלל ה-DAC העלוב שלו (54Mhz/10bit).

ilanb0
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 703
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

רגע אחד:

שליחה #7 

Snir-H כתב:לי יש כבר מעל שנה DVD מקליט של פיוניר מדגם 520 עם דיסק קשיח 80GB, אמינות המכשיר היא דבר בלתי ייאמן, עדיין לא נתקלתי בבעיה בכל הקשור לעריכה, צריבה וכו'.. ה-2500 הכי טובים שהוצאתי תאמין לי אם בחרת פיוניר עשית בשכל, רק תקנה דגם יותר מתקדם, המלצה חמה שלי על ה-DVR433.. שיהיה בהצלחה.
...
אז 2,500 עבור מכשיר טוב שמקליט, 1200-1300 ש"ח עבור OPPO טוב שמשדר באיכות HD - למה בעצם לא לרכוש בלו ריי או HD DVD?

gershon17 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 220
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #8 

תודה לכולם. אני רק רוצה להבהיר שאני לא מחפש מקליט עם הארד-דיסק. לשם כך יש לי את היס-מקס. לא שווה לי להוציא עוד אלף או אלפיים שקל על משהו שלא אשתמש בו לעולם.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #9 

בהמשך לדברי Snir-H גם לי יש את המכשיר הזה פיוניר 520. לי אישית הוא עונה על כל הצרכים, וקל מאוד לתפעול.
מצטרף להמלצה.
אגב, ויטאלי, גם אצלי בפיוניר 520 יש כניסת DV שזה אחלה דבר בשבילי.
בהצלחה (Y)

ilanb0
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 703
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #10 

Snir-H כתב:לי יש כבר מעל שנה DVD מקליט של פיוניר מדגם 520 עם דיסק קשיח 80GB, אמינות המכשיר היא דבר בלתי ייאמן, עדיין לא נתקלתי בבעיה בכל הקשור לעריכה, צריבה וכו'.. ה-2500 הכי טובים שהוצאתי תאמין לי אם בחרת פיוניר עשית בשכל, רק תקנה דגם יותר מתקדם, המלצה חמה שלי על ה-DVR433.. שיהיה בהצלחה.
...
על איזה מדיות הוא מקליט? והאם רב פעמי?

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

keyser כתב:אגב, ויטאלי, גם אצלי בפיוניר 520 יש כניסת DV שזה אחלה דבר בשבילי.
...
כן, בכל הדגמים הישנים יש. לא מובן למה הם הורידו אותו בדגמים החדשים (נשאר רק בדגם היקר ביותר).

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”