DVD מקליט
הי לכולם.
אני זקוק ל-DVD מקליט. יש לי יס-מקס אבל הדיסק שלו מוגבל (למרות שיש לי 160GB) ולעיתים אני רוצה להקליט חלק מהתוכניות שישארו. לכן אני צריך DVD מקליט ללא הרד-דיסק.
יש לי גם נגן DVD (דנון 1910) שחביב עלי למדי, אותו אחליף מתישהו בעתיד כשיוכרע כל נושא המדיה ל-HDTV ואחליף גם את המסך לכזה שתומך ב-1080p, אבל זה נושא לסיפור אחר ולזמן אחר.
אני אחבר אותו למגבר (S-Video מהמגבר ואליו, חיבור דיגיטלי או אנלוגי אל המגבר, ומספיק לי אנלוגי בלבד אל המקליט למרות שאם יש קלט דיגיטלי - אשמח).
למישהו יש המלצות? אם אני אקנה אחד של פיוניר, אני בטח לא אצטער, נכון?
כאמור - מטרתו תהיה הקלטה בלבד, הצגה אמשיך לעשות דרך הדנון, לכן חשוב לי שהדיסקים שאני מקליט ינוגנו בדנון.
רוב תודות לכולם. ואם אתם מכירים בלנדר טוב גם אשמח לדעת (לא לטלוויזיה, למרק).
אני זקוק ל-DVD מקליט. יש לי יס-מקס אבל הדיסק שלו מוגבל (למרות שיש לי 160GB) ולעיתים אני רוצה להקליט חלק מהתוכניות שישארו. לכן אני צריך DVD מקליט ללא הרד-דיסק.
יש לי גם נגן DVD (דנון 1910) שחביב עלי למדי, אותו אחליף מתישהו בעתיד כשיוכרע כל נושא המדיה ל-HDTV ואחליף גם את המסך לכזה שתומך ב-1080p, אבל זה נושא לסיפור אחר ולזמן אחר.
אני אחבר אותו למגבר (S-Video מהמגבר ואליו, חיבור דיגיטלי או אנלוגי אל המגבר, ומספיק לי אנלוגי בלבד אל המקליט למרות שאם יש קלט דיגיטלי - אשמח).
למישהו יש המלצות? אם אני אקנה אחד של פיוניר, אני בטח לא אצטער, נכון?
כאמור - מטרתו תהיה הקלטה בלבד, הצגה אמשיך לעשות דרך הדנון, לכן חשוב לי שהדיסקים שאני מקליט ינוגנו בדנון.
רוב תודות לכולם. ואם אתם מכירים בלנדר טוב גם אשמח לדעת (לא לטלוויזיה, למרק).
לי יש כבר מעל שנה DVD מקליט של פיוניר מדגם 520 עם דיסק קשיח 80GB, אמינות המכשיר היא דבר בלתי ייאמן, עדיין לא נתקלתי בבעיה בכל הקשור לעריכה, צריבה וכו'.. ה-2500 הכי טובים שהוצאתי תאמין לי אם בחרת פיוניר עשית בשכל, רק תקנה דגם יותר מתקדם, המלצה חמה שלי על ה-DVR433.. שיהיה בהצלחה.
על Pioneer - רק מילים טובות. יש לי שני דגמים : DVR5100 (מעל שנתיים) ו-DVR433 - איכות, אמינות ונוחות. דגמי Panasonic גם נותנים תוצאות טובות, אבל! במקליטים של החברה הזו אי-אפשר להקליט בפורמט 16:9 על מדיות חד-פעמיות.
PIONEER : אם אתה מעוניין בכניסה DV - לך על הדגם DVR433 (ומהר! הוא יורד מהמדפים). אם אינך צריך את DV - קנה את DVR440 או את DVR540 (אם אתה צריך דיסק גדול יותר).
PIONEER : אם אתה מעוניין בכניסה DV - לך על הדגם DVR433 (ומהר! הוא יורד מהמדפים). אם אינך צריך את DV - קנה את DVR440 או את DVR540 (אם אתה צריך דיסק גדול יותר).
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
יש לי טושיבה דגם265SR. אני עדיין לא יכול להמליץ לך עליו, כי עדיין לא הצלחתי לחבר אותו... 
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
DR-265 הוא צורב ללא HD מובנה .
הפיונירים באמת מוצלחים ואמינים אם יש דיל טוב אני חושב שההשקעה היא כדאית .
יש עוד 2 אופציות של טושיבה שכדאי שתקח בחשבון :
RDXS-34 ו - RDXS-25 שהוא חדיש יותר וגם תומך בקבצי DIVX . שניהם בעל HD מובנה בנפח זהה של 160 GB שונים מבחינה ויזואלית מעבר לזה אותן תכונות בשניהם אפשרויות עריכה מאוד מגוונות ונוחות . אם כניסת DV ואפשרות צריבה ב DVD-RAM חשוב לך ה 34
כולל את שתי הפונקציות .
הפיונירים באמת מוצלחים ואמינים אם יש דיל טוב אני חושב שההשקעה היא כדאית .
יש עוד 2 אופציות של טושיבה שכדאי שתקח בחשבון :
RDXS-34 ו - RDXS-25 שהוא חדיש יותר וגם תומך בקבצי DIVX . שניהם בעל HD מובנה בנפח זהה של 160 GB שונים מבחינה ויזואלית מעבר לזה אותן תכונות בשניהם אפשרויות עריכה מאוד מגוונות ונוחות . אם כניסת DV ואפשרות צריבה ב DVD-RAM חשוב לך ה 34
כולל את שתי הפונקציות .
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
רגע אחד:
אז 2,500 עבור מכשיר טוב שמקליט, 1200-1300 ש"ח עבור OPPO טוב שמשדר באיכות HD - למה בעצם לא לרכוש בלו ריי או HD DVD?Snir-H כתב:לי יש כבר מעל שנה DVD מקליט של פיוניר מדגם 520 עם דיסק קשיח 80GB, אמינות המכשיר היא דבר בלתי ייאמן, עדיין לא נתקלתי בבעיה בכל הקשור לעריכה, צריבה וכו'.. ה-2500 הכי טובים שהוצאתי תאמין לי אם בחרת פיוניר עשית בשכל, רק תקנה דגם יותר מתקדם, המלצה חמה שלי על ה-DVR433.. שיהיה בהצלחה....
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
בהמשך לדברי Snir-H גם לי יש את המכשיר הזה פיוניר 520. לי אישית הוא עונה על כל הצרכים, וקל מאוד לתפעול.
מצטרף להמלצה.
אגב, ויטאלי, גם אצלי בפיוניר 520 יש כניסת DV שזה אחלה דבר בשבילי.
בהצלחה
מצטרף להמלצה.
אגב, ויטאלי, גם אצלי בפיוניר 520 יש כניסת DV שזה אחלה דבר בשבילי.
בהצלחה
על איזה מדיות הוא מקליט? והאם רב פעמי?Snir-H כתב:לי יש כבר מעל שנה DVD מקליט של פיוניר מדגם 520 עם דיסק קשיח 80GB, אמינות המכשיר היא דבר בלתי ייאמן, עדיין לא נתקלתי בבעיה בכל הקשור לעריכה, צריבה וכו'.. ה-2500 הכי טובים שהוצאתי תאמין לי אם בחרת פיוניר עשית בשכל, רק תקנה דגם יותר מתקדם, המלצה חמה שלי על ה-DVR433.. שיהיה בהצלחה....