הסטת תמונה למעלה\למטה בKodi
שלום,
אני משתמש בKodi 15 לניגון כל הסרטים והסדרות דרך המחשב.
יש פונקציה בקודי להסיט את התמונה למעלה או למטה?
בנגן KMplayer יש את האפשרות הזו - לחיצה על 2 בלוח ספרות בצד ימין מוריד את התמונה למטה, לחיצה על 8 מעלה למעלה, לחיצה על 5 ממרכזת את התמונה (מצב מקורי)
חיפשתי אפשרות לפונקציה דומה בקודי. כדי להעלים את הפסים השחורים בסרטים בפורמט 1:2.35, אני רוצה שהתמונה תתחיל מתחתית המסך (ולמעלה ישאר פס שחור גדול יותר)
צלמתי בפלאפון: הפונקציה שקיימת בנגן KMplayer.
תודה
אני משתמש בKodi 15 לניגון כל הסרטים והסדרות דרך המחשב.
יש פונקציה בקודי להסיט את התמונה למעלה או למטה?
בנגן KMplayer יש את האפשרות הזו - לחיצה על 2 בלוח ספרות בצד ימין מוריד את התמונה למטה, לחיצה על 8 מעלה למעלה, לחיצה על 5 ממרכזת את התמונה (מצב מקורי)
חיפשתי אפשרות לפונקציה דומה בקודי. כדי להעלים את הפסים השחורים בסרטים בפורמט 1:2.35, אני רוצה שהתמונה תתחיל מתחתית המסך (ולמעלה ישאר פס שחור גדול יותר)
צלמתי בפלאפון: הפונקציה שקיימת בנגן KMplayer.
תודה
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
בזמן נגינת וידאו לחץ על Enter במקלדת (או Menu בשלט). בתפריט שנפתח לחץ על הגדרות וידאו.
שנה את ההיסט האנכי ל-1.
שנה את ההיסט האנכי ל-1.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
· ואתה תעדכן את הסקין למה אני רואה פה מסכים פרהיסטורייםPolarBear1 כתב:בזמן נגינת וידאו לחץ על Enter במקלדת (או Menu בשלט). בתפריט שנפתח לחץ על הגדרות וידאו.
שנה את ההיסט האנכי ל-1....
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
@tomer953
אין לי ברירה תומר. אני חייב להשתמש ב-OpenElec מיושן ולכן גם הרחבות מיושנות, כי הגירסאות החדשות יותר של OpenElec תוקעות לי את הקוביה לפחות פעם בשעה. המפתחים לא טורחים לטפל בזה למרות שפתחתי הודעות על כך בכל מקום אפשרי (גיטהאב, SolidRun ועוד)
אין לי ברירה תומר. אני חייב להשתמש ב-OpenElec מיושן ולכן גם הרחבות מיושנות, כי הגירסאות החדשות יותר של OpenElec תוקעות לי את הקוביה לפחות פעם בשעה. המפתחים לא טורחים לטפל בזה למרות שפתחתי הודעות על כך בכל מקום אפשרי (גיטהאב, SolidRun ועוד)