צריך עזרה בהתקנת HD ב TVIX5000.
היי ,
קניתי HD 250GB של WD בחנות וקיבלתי אותו סגור בואקום בשקית אנטי סטטי.
הוצאתי משהשקית , ג'ימפרתי ל MASTER והכנסתי ל TVIX.
(אני לא בטוח אם הוא מפורמט , היום כולם מגיעים כבר , לא ?!).
שאני מעלה את ה TVIX אין לי את האפשרות לבחור את ה ICON של הכונן הקשיח (הראשון) ושאני מחבר את TVIX ל USB במחשב אני מקבל שגיאה בהתקנת MASS STORAGE DEVICE (פעם היה לי כונן ישן ב TVIX שעבד... לפני כחצי שנה).
מה כדאי לעשות ? אין לי כל כך דרך לחבר את ה HD ישירות למחשב כדי לבדוק אם הוא מפורמט או לא , זכור לי שגם אם הוא לא מפורמט , אמורה להיות אפשרות לפרמט אותו דרך כבל ה USB של ה TVIX.
האם יש דרייבר כלשהו ל USB ?
תודה.
קניתי HD 250GB של WD בחנות וקיבלתי אותו סגור בואקום בשקית אנטי סטטי.
הוצאתי משהשקית , ג'ימפרתי ל MASTER והכנסתי ל TVIX.
(אני לא בטוח אם הוא מפורמט , היום כולם מגיעים כבר , לא ?!).
שאני מעלה את ה TVIX אין לי את האפשרות לבחור את ה ICON של הכונן הקשיח (הראשון) ושאני מחבר את TVIX ל USB במחשב אני מקבל שגיאה בהתקנת MASS STORAGE DEVICE (פעם היה לי כונן ישן ב TVIX שעבד... לפני כחצי שנה).
מה כדאי לעשות ? אין לי כל כך דרך לחבר את ה HD ישירות למחשב כדי לבדוק אם הוא מפורמט או לא , זכור לי שגם אם הוא לא מפורמט , אמורה להיות אפשרות לפרמט אותו דרך כבל ה USB של ה TVIX.
האם יש דרייבר כלשהו ל USB ?
תודה.
אני חרשתי קצת (הרבה) על ה"מדריך למשתמש " של TVIX-4000 ושם כתוב בצורה הכי חד משמעית :
"בדיסקים קשיחים של חברת WESTERN DIGITAL חייבים להשאיר את היציאות של MASTER\SLAVE ללא גיאמפרים " !!!!!
מכאן , אני דיי בטוח שאם תוציא את הגיאמפר ששמת ותנסה שוב , זה יעבוד !!!!
תעדכן אותנו !
HAGI
"בדיסקים קשיחים של חברת WESTERN DIGITAL חייבים להשאיר את היציאות של MASTER\SLAVE ללא גיאמפרים " !!!!!
תעדכן אותנו !
HAGI
יבדק ...hagi כתב:אני חרשתי קצת (הרבה) על ה"מדריך למשתמש " של TVIX-4000 ושם כתוב בצורה הכי חד משמעית :
תעדכן אותנו !
HAGI...
(מה ההבדל בן ה 4000 ל 5000 TVIX?)
בכל מקרה ,מצאתי מחשב אז עכשיו אני מפרמט ל NTFS את הדיסק , שאסיים גם אעדכן קושחה (איזה מילה..חחח...) לחדשה ביותר , אני עדיין עם 1.8.4 (או משהו כזה)
הפרמוט לוקח הרבה זמן , קרוב ל 40 דקות ואני רק ב 30%...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
alophind,
להבא, תעשה QUICK FORMAT, זה לוקח -30 שניות - פשוט זה לא ממפה את ה-BAD SECTORS (את זה אפשר לעשות עם DISK CHECK אח"כ כשלא לחוצים...)
להבא, תעשה QUICK FORMAT, זה לוקח -30 שניות - פשוט זה לא ממפה את ה-BAD SECTORS (את זה אפשר לעשות עם DISK CHECK אח"כ כשלא לחוצים...)
ידוע...oferlaor כתב:alophind,
להבא, תעשה QUICK FORMAT, זה לוקח -30 שניות - פשוט זה לא ממפה את ה-BAD SECTORS (את זה אפשר לעשות עם DISK CHECK אח"כ כשלא לחוצים...)...
אני לא לחוץ... סיימתי את Night at the museum ו Eragon...
ל-5000 יש אפשרות לרסיבר TV ול-4000 אין .
ה-4000 מעוצב יותר יפה .
ל-4000 בדגמים הראשונים היה אפקט קולי של מנוע מטוס בזמן ההמראה תוך כדי העבודה .
ה-4000 מעוצב יותר יפה .
ל-4000 בדגמים הראשונים היה אפקט קולי של מנוע מטוס בזמן ההמראה תוך כדי העבודה .
alophind כתב:יבדק ...hagi כתב:אני חרשתי קצת (הרבה) על ה"מדריך למשתמש " של TVIX-4000 ושם כתוב בצורה הכי חד משמעית :
תעדכן אותנו !
HAGI...
(מה ההבדל בן ה 4000 ל 5000 TVIX?)
בכל מקרה ,מצאתי מחשב אז עכשיו אני מפרמט ל NTFS את הדיסק , שאסיים גם אעדכן קושחה (איזה מילה..חחח...) לחדשה ביותר , אני עדיין עם 1.8.4 (או משהו כזה)
הפרמוט לוקח הרבה זמן , קרוב ל 40 דקות ואני רק ב 30%......
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים