לאחר שראיתי שגלעד ממליץ, התחלתי לפזול לכיוון המטחנה הזו.
כרגע יש לי ROK עם דיסקיות של בזרה. אני די בטוח שזה יהיה שדרוג משם.
האם מישהו התנסה במטחנה הזו? ראיתי מס' שרשורים בהם הומלץ ללכת במקום על הK3.
אגב, אני עובד עם la pavoni proffesional ובאמת רוצה לשדרג את טעם הקפה (אבל לא להוציא 5000+ ש"ח על Hg1).
אשמח לשמוע רשמים ממי שכבר קנה כזו.
תודה.
Ceado e5p
יש לי את המטחנה ואני בסה"כ מרוצה. איכות הטחינה מקבילה למאצר מיני בזמן קצר יותר, היא מגיישת מעט יחסית וגם שקטה באופן יחסי (רועשת מE37S).
הטענות הן דווקא כלפי ההנדסת אנוש.. המיקום של הכפתור ההפעלה נוראי. לפעמים צריך לשנות את הזוית כשאתה לוחץ על הכפתור עם הידית ובידית הבודדת הייתי צריך לסובב את המשפך כדי שיהיה אפשר ללחוץ על הכפתור, שלא נדבר על בוטומלס שבכלל לא מתאים.
אני ראיתי שצ'אדו שינו את הE6P ועכשיו העיצוב זהה ל E5P וישנה אפשרות להפעלה ידנית בנוסף למנות מתוזמנות. כמובן שהיא פותרת את כל הבעיות שתיארתי למעלה כי יש לה תוספן לידית וההפעלה ע"י לחיצה על כפתור ידנית בחלק העליון ולא עם הידית.
הטענות הן דווקא כלפי ההנדסת אנוש.. המיקום של הכפתור ההפעלה נוראי. לפעמים צריך לשנות את הזוית כשאתה לוחץ על הכפתור עם הידית ובידית הבודדת הייתי צריך לסובב את המשפך כדי שיהיה אפשר ללחוץ על הכפתור, שלא נדבר על בוטומלס שבכלל לא מתאים.
אני ראיתי שצ'אדו שינו את הE6P ועכשיו העיצוב זהה ל E5P וישנה אפשרות להפעלה ידנית בנוסף למנות מתוזמנות. כמובן שהיא פותרת את כל הבעיות שתיארתי למעלה כי יש לה תוספן לידית וההפעלה ע"י לחיצה על כפתור ידנית בחלק העליון ולא עם הידית.
-
tur
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 495
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
טוב, קניתי (ותודה לגלעד).
סה"כ לאחר כיול קל יחסית בהחלט ניכר שיפור בטעם הקפה. אעדכן עוד אח"כ.
מבחינת הנדסת האנוש - אכן לא משהו. עם זאת, גם אם אני לוחץ עם האצבע זה לא נורא כל כך.
בדקתי קצת retention - קרוב לאפס. שזה טוב למי שעושה single dosing.
סה"כ לאחר כיול קל יחסית בהחלט ניכר שיפור בטעם הקפה. אעדכן עוד אח"כ.
מבחינת הנדסת האנוש - אכן לא משהו. עם זאת, גם אם אני לוחץ עם האצבע זה לא נורא כל כך.
בדקתי קצת retention - קרוב לאפס. שזה טוב למי שעושה single dosing.