מחפש המלצה לסטרימר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
yanivst9 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

הסטרימר שלי (אקסטרימר פרודג'י) ככל הנראה שבק חיים ביום שני האחרון בזמן הסופה ומכיוון שכבר הסתיימה האחריות בבאג ככל הנראה אני אלך על מכשיר אחר ואשמח להמלצות - קודם כל השבוע התחדשתי בטלוויזיה smart של סמסונג ככה שהדרישות שלי דיי השתנו - אני מחפש נגן שתומך בכונן פנימי (3.5 לפחות 2tb), שיציג קבצים כמו iso של DVD (בלו ריי פחות רלוונטי) כמובן שיתמוך בקבצים מתקדמים כמו mkv וכדומה וכמובן שידע לפענח בצורה טובה את פורמטי האודיו המתקדמים אשמח גם שיציג jukebox (למרות שזה פחות משמעותי) ושההתקנה שלו תהיה יחסית פשוטה וחשוב ביותר שלא יהיה של חברת אקסטרימר.
תקציב עד 1000 שקל פחות או יותר.

danielk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #2 

אם אתה מתכוון להתשקין עליו קודי, הייתי ממליץ לך על נוק3050 או נוק 3700. הבעיה שאני לא יודע אם דיסק 3.5 נכנס בו.
דיסק 2.5 בטוח נכנס. איך אתה מחובר? דרך רסיבר או ישירות לטלוויזיה? הרסיבר תומך בפורמטי אודיו מתקדמים בחיבור HDMI?
בסכום הזה, גם מחשב שך eglobal ייתן לך פיתרון מעולה.
רק תגדיר מה הצרכים שלך מבחינת מערכת הפעלה, איזה שימוש אתה מתכוון לעשות בו, רק צפיה של סרטים או דברים אחרים?

yanivst9 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #3 

אני מעדיף סטרימר שיהיה "דיי פשוט" לשימוש משהו בסגנון של הסטרימרים של חברת פופקורן או משהו דומה

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20183
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

יכול להיות שאני טועה, ויתקנו אותי אם אני טועה.
אבל עבר זמנם של הסטרימרים האלה והיום זה עידן הסטרימרים עם אנדרויד (או וינדוס) בתוספת קודי ושאר תוכנות והרחבות.
אולי אפשר עדיין למצוא סטרימרים פשוטים יותר, אבל לפי דעתי אופציה מצויינת תהיה NUC (או מחשב EGLOBAL) עם מערכת OpenELEC.
OE זאת מערכת לינוקס שמריצה קודי בלבד, אין לה ממשק נוסף מעבר לקודי ואין איך להסתבך איתה יותר מדי.
תתקין קודי על המחשב, תראה אם זה מתאים לך. תתן לה צ'אנס כי היא מאד גמישה מבחינת יכולות והרחבות שונות שאפשר להתקין עליה.
אם תראה שזה מתאים לך כמערכת שתרוץ על הסטרימר, אז OE תעשה את העבודה בפשטות ומהירות.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”