שרשור תגובות: Google מציגה את הדור הבא של קייסים לטלפון - Live Cases - ויש
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
טוב אז לדעתי הרעיון של הטבעת התמונה יכול לקסום להרבה אנשים אבל NFC? זה הדבר הראשון שאני מכבה ומשבית בכל טלפון שיש לי כי עבורי זה שילוב אומלל של חוסר שימוש מעשי ואייקון מעצבן תחת הדלוק בתמידיות בשורת ההודעות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מצד שני, אני מאמין שתסכים כי כפתור כזה שמוטבע על הקייס בהחלט יכול להיות מאוד שימושי ולקסום עבור רבים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני לא בטוח שאני מסכים עם המילה האחרונה במשפט שלך.
בעקרון אין שום בעיה להגדיר שלחיצה ארוכה במסך תפעיל כל יישום נדרש. אני השתמשתי בזה שנים עם ה Nova launcher העובדה ש Nova לא כבשה בסערה את השוק וש/או שזה לא הפך לסטנדרד בכל ה launchers דווקא מצביעה שזה לא משהו שהרוב חושבים שהוא הכרחי או מועיל במיוחד. עצם העברת הלחיצה מהמסך לגב המכשיר לא תשנה את זה - לדעתי.
אבל החתול בתמונה סבבה. באמת חתול מעולה. אין כמו חתול, מלבד - אולי - שני חתולים!
בעקרון אין שום בעיה להגדיר שלחיצה ארוכה במסך תפעיל כל יישום נדרש. אני השתמשתי בזה שנים עם ה Nova launcher העובדה ש Nova לא כבשה בסערה את השוק וש/או שזה לא הפך לסטנדרד בכל ה launchers דווקא מצביעה שזה לא משהו שהרוב חושבים שהוא הכרחי או מועיל במיוחד. עצם העברת הלחיצה מהמסך לגב המכשיר לא תשנה את זה - לדעתי.
אבל החתול בתמונה סבבה. באמת חתול מעולה. אין כמו חתול, מלבד - אולי - שני חתולים!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

לדעתי, קייס טוב וחדשני, כזה ברמה המסוגל להפיל אותי מהכסא, היה משהו המשלב מקלט GPS מובנה ומקור כוח עצמאי ודקיק שהיה מאפשר לי להשאיר את שירותי המיקום דלוקים בלי שזה היה חורך לי את הכיס במכנסיים או גומר לי את הסוללה תוך שעתיים. NFC, שוב לדעתי, היא אחת הטכנולוגיות המיותרות ביותר שעליה בזבזו משאבים בתחום הסלולארי.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3544
- נתן תודות: 1106 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אהבתי מאוד. תודה על הידיעה. יש צפי למגנים לשאר המכשירים? שולחים בשלב הזה לישראל?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73197
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
·הדבר הכי חשוב, לא? בלי משלוח לישראל, זה רק עוד משהו שלא ממש רלוונטי לשוק הישראלי.vivi כתב: שולחים בשלב הזה לישראל?...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ממתי משלוח או חוסר משלוח ישיר רלוונטי לחברי הפורום? כמובן שלא רלוונטי.
- Huber
- חבר במועדון HT

משלוח בחברות כגון BUY2USA או MUSTOP עולה כ 20 דולר ומעלה, מה שהופך את כל העסק ללא רלוונטי.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בהחלט ציינת עלויות גבוהות, אבל יש חברות שיגור זולות יותר שיקחו רק דולרים בודדים. בנוסף, לא לשכוח שיש כאלו שפשוט יזמינו 2 יחידות או שהם פשוט רוצים את המוצר - אז עלות משלוח של דולרים בודדים לא תעצור אף אחד, בדיוק כמו אלו שבודקים נתבים שבכלל לא נמכרים בארץ, המשלוח לארץ או הברחה של נתבים כאלו לא עוצרת אנשים שבאמת רוצים את המוצר.
- Huber
- חבר במועדון HT

זיו, אני מניח שאתה מתייחס להתייעצות שלי לגבי הנתב בת'רד הזה:
http://www.hometheater.co.il/vt252335.html
אם כן, אני לא "מבריח" ולא נעליים - הנתב הנ"ל נמכר ונשלח מסודר לישראל דרך B&H:
http://www.bhphotovideo.com/c/search?Nt ... av-Search=
ותסכים איתי שמשלוח של כמה עשרות דולרים על מוצר של כמה מאות דולרים שונה ממשלוח של כמה עשרות דולרים על מוצר של כמה עשרות דולרים - נכון?
בנוסף, אני מכיר רק את 2 החברות שציינתי והמינימום משלוח שם הוא 20 דולר, מי שולח בעלות נמוכה יותר?
http://www.hometheater.co.il/vt252335.html
אם כן, אני לא "מבריח" ולא נעליים - הנתב הנ"ל נמכר ונשלח מסודר לישראל דרך B&H:
http://www.bhphotovideo.com/c/search?Nt ... av-Search=
ותסכים איתי שמשלוח של כמה עשרות דולרים על מוצר של כמה מאות דולרים שונה ממשלוח של כמה עשרות דולרים על מוצר של כמה עשרות דולרים - נכון?
בנוסף, אני מכיר רק את 2 החברות שציינתי והמינימום משלוח שם הוא 20 דולר, מי שולח בעלות נמוכה יותר?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הזכרתי נתבים כי זוהי דוגמה טובה לכך לסוג של מוצרים שאנחנו כן מפרסמים ידיעות חדשותיות עליהם למרות שהדגמים לא נמכרים בארץ - ועדיין אנשים מזמינים אותם - ואף אחד לא טוען בשרשור התגובות כי הידיעה לא רלוונטית, בכל זאת, זה חדשות.
העובדה שהמוצר נשלח ישירות לארץ (כמו אינספור מוצרים אחרים), אינה אומרת שהוא מותר להכנסה, בהרבה מקרים המוצר נתפס במכס בגלל תדרי Wi-Fi אשר אסורים לשימוש בארץ.
בנוגע לעלויות השיגור הגבוהות שציינת (וצר לי ששילמת עלויות כאלו גבוהות), יש חברות כמו שיפיטו (אין לראות בהודעה שלי המלצה), אשר תיקח עלות של דולרים בודדים על משלוח של מארז לטלפון.
העובדה שהמוצר נשלח ישירות לארץ (כמו אינספור מוצרים אחרים), אינה אומרת שהוא מותר להכנסה, בהרבה מקרים המוצר נתפס במכס בגלל תדרי Wi-Fi אשר אסורים לשימוש בארץ.
בנוגע לעלויות השיגור הגבוהות שציינת (וצר לי ששילמת עלויות כאלו גבוהות), יש חברות כמו שיפיטו (אין לראות בהודעה שלי המלצה), אשר תיקח עלות של דולרים בודדים על משלוח של מארז לטלפון.