שאלה של דג טרי
-
giantg1989
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
היי חברים. התגלגלו לידיי שני זוגות של רמקולים רצפתיים wharfedale valdus 400 וpeerless pr-84.
עכשיו רק צריך להגביר אותם.
יש לי מספר שאלות.
א. אני זקוק להמלצה על מגבר כשהצריכה היא מוזיקה דרך המחשב, נגן סנסה ולעיתים טלויזיה. בתקציב של עד 1.5k ועדיף פחות.
ב. האם ניתן יהיה לחבר את שני זוגות הרמקולים ואם כן, האם זה נחוץ?
ג. המליצו לי בחנות על sharewood rx4109, אשמח אם תחוו דעה על המוצר.
ד. במידה ועדיף לוותר על זוג אחד, איזה הייתם משאירים?
אני מקשיב בעיקר לג'ז אם זה משנה באיזשהו אופן.
תודה עונים!
עכשיו רק צריך להגביר אותם.
יש לי מספר שאלות.
א. אני זקוק להמלצה על מגבר כשהצריכה היא מוזיקה דרך המחשב, נגן סנסה ולעיתים טלויזיה. בתקציב של עד 1.5k ועדיף פחות.
ב. האם ניתן יהיה לחבר את שני זוגות הרמקולים ואם כן, האם זה נחוץ?
ג. המליצו לי בחנות על sharewood rx4109, אשמח אם תחוו דעה על המוצר.
ד. במידה ועדיף לוותר על זוג אחד, איזה הייתם משאירים?
אני מקשיב בעיקר לג'ז אם זה משנה באיזשהו אופן.
תודה עונים!
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
תשתמש בשניהם, את הוורפידל תחבר למגבר ואת הפירלס תשים במדורת לג בעומר.
וברצינות הפירלס זה מותג ממפעל בנצרת.
וברצינות הפירלס זה מותג ממפעל בנצרת.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
א. משהו כזה לדעתי (אם אין לך חדר ממש גדול ואתה לא יושב מאד רחוק מהרמקולים) - https://www.amazon.de/gp/cart/view.html ... art_vc_btn. אבל זה יוצא 1700 ש"ח סופי אז קצת חורג מהתקציב. זה רסיבר דו ערוצי כך שתוכל להתחבר אליו דיגיטלית עם כבל אופטי/קואקס וכך הוא עצם מתפקד ככרטיס קול יעודי. ויש לו גם כניסות אנלוגיות רגילות לסנסה (עם כבל סטריאו 1/8אינץ'-זוג RCA) או כל דבר אחר שתרצה לחבר אנלוגית.
ב. אם תרצה לקנות במקום רסיבר רב ערוצי אז כן, אז יהיה לך סראונד מסרטים ותוכל ליהנות ממוזיקה רב ערוצית (אם אתה בעניין).
ג. לא מכיר אבל חנויות ממליצים מה שמשתלם להם למכור ברגע נתון ולא מה שטוב ללקוח, אז ברוב המקרים כדאי להתעלם מההמלצות מהסוג.
ד. אם יש לך אפשרות להביא את שניהם הביתה ולשמוע אז אתה יכול לבחור לבד מה עדיף, אבל בנוגע ל peerless pr-84 אני לא מוצא שום מידע כלל ברשת, זו לא חברת מדבקה בכלל? אם לשפוט רק לפי המחיר והתגובות הwharfedale אמור להיות בסדר, אבל אני לא מכיר אותם בעצמי.
ב. אם תרצה לקנות במקום רסיבר רב ערוצי אז כן, אז יהיה לך סראונד מסרטים ותוכל ליהנות ממוזיקה רב ערוצית (אם אתה בעניין).
ג. לא מכיר אבל חנויות ממליצים מה שמשתלם להם למכור ברגע נתון ולא מה שטוב ללקוח, אז ברוב המקרים כדאי להתעלם מההמלצות מהסוג.
ד. אם יש לך אפשרות להביא את שניהם הביתה ולשמוע אז אתה יכול לבחור לבד מה עדיף, אבל בנוגע ל peerless pr-84 אני לא מוצא שום מידע כלל ברשת, זו לא חברת מדבקה בכלל? אם לשפוט רק לפי המחיר והתגובות הwharfedale אמור להיות בסדר, אבל אני לא מכיר אותם בעצמי.
לבחירת מגבר זה לא משנה.אני מקשיב בעיקר לג'ז אם זה משנה באיזשהו אופן....
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
יש מגברים המאפשרים חיבור 2 זוגות רמקולים במקביל, ויש שלא. תלוי אם אתה מעוניין להאזין לשניהם או מספיק לך אחד.giantg1989 כתב:ב. האם ניתן יהיה לחבר את שני זוגות הרמקולים ואם כן, האם זה נחוץ?
ד. במידה ועדיף לוותר על זוג אחד, איזה הייתם משאירים?...
לגבי אם ועל מה לוותר, רק הדעה שלך אמורה לקבוע - לאחר שתאזין לשניהם.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
-
giantg1989
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
תודה על ההמלצות.
לאחר שהבאתי את הוורפדל הבייתה גיליתי שהספוג שעוטף את הרמקולים קרוע. יש לכם מושג מי יכול לתקן את זה באיזור ירושלים?
והמגבר באמת קצת יקר לי. יש אולי המלצות נוספות?
לאחר שהבאתי את הוורפדל הבייתה גיליתי שהספוג שעוטף את הרמקולים קרוע. יש לכם מושג מי יכול לתקן את זה באיזור ירושלים?
והמגבר באמת קצת יקר לי. יש אולי המלצות נוספות?