תודה על הביקורת.
שאלה לגבי השירים - זה מהסרטים האלו שעוצרים פעם בכמה זמן לאיזה שיר מטריד ומעצבן כזה? (סוג של מחזמר לייט כזה)
והערונות בונה (אני מקווה), וזה לגמרי כללי לצורת ההתנסחות - בסרט צופים. לא רואים סרט אלא צופים בסרט. כשכותבים בין חברים זה עובר (גם אני מתנסח כך בדרך כלל) אבל כשכותבים לפורמט מקצועי יותר זה נראה פחות טוב. לדעתי. ושוב, מקווה יותר להאיר מאשר להעיר.
שוב תודה, אוהב לקרוא את הביקורות שלך.
jacko-il-בסרט המצויר המקורי היו בין 7-8 שירים. בסרט הזה השאירו 2 שהפכו עם השנים ללהיטים הכי גדולים שלו והשאר מופיעים בכותרות הסיום.
לגבי הניסוח-תודה, הופנם
אני רוצה לקחת את הבן שלי השבוע לסרט, הוא כמעט בן 6. באתר של יס פלנט כתוב בהזמנה: "מותר מגיל 8 בליווי מבוגר"
לא הבנתי, לא יתנו לו להיכנס? שלא יקרה פשוט מצב שאקנה כרטיסים ולא יתנו לנו
MrHicUp-אני באתי עם ציפיות מאוד גדולות לסרט הזה, אולי בגלל זה.
itay123-יש שם כמה סצינות שיכולות להפחיד ילדים קטנים, הייתי מציע לחכות עם זה כשהיא תהיה בת 6-7
scsa-זה אתה צריך לבדוק עם יס פלאנט
הייתי אתמול עם שלושה ילדים 3,5,8, השניים הקטנים נטשו באמצע, לא כי משהו הפחיד אותם, אלא כי זה סרט פשוט משעמם עד מוות, ממש גרוע, אני מאוד התאכזבתי.
לגבי סצנות מפחידות, יש איזה שתיים מבהילות, פחות מפחידות, רק למי שמפחד מנמר אולי קצת, אבל לא משהו היסטרי שיגרום לילד להתחיל לבכות או משהו, ככה נראה לי לפחות.
אבל אל תבואו אליי בהאשמות בבקשה, בכל מקרה עדיף שתלכו לסרט אחר.
הכי סתמי
הלכתי היום בבוקר עם הבן(בן 6) ושנינו נהננו מאוד! סרט מעולה! אין לי מושג מה היה "משעמם עד מוות" בסרט. זרם יפה מאוד ובלי רגעים מתים. וכן היו איזה שתי קטעים קצת מבהילים אבל ממש לא משהו רציני.
מומלץ!