תיקון זמן כתוביות בסרט שמתנגן דרך ה usb של המסך
שלום,
אני מחפש לרכוש טלוויזיה, ומכיוון שאני מתכנן לצפות בסדרות דרך usb שאחבר למסך, חשוב לי שיהיה מנגנון תיקון תזמון כתוביות.
מישהו יודע אם קיים / איך עושים את זה?
אני בדקתי באחת החנויות ב LG uf640.. גם אני וגם המוכר לא מצאנו משהו כזה.
אני מחפש לרכוש טלוויזיה, ומכיוון שאני מתכנן לצפות בסדרות דרך usb שאחבר למסך, חשוב לי שיהיה מנגנון תיקון תזמון כתוביות.
מישהו יודע אם קיים / איך עושים את זה?
אני בדקתי באחת החנויות ב LG uf640.. גם אני וגם המוכר לא מצאנו משהו כזה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
כן, אבל הוא שאל על תיקון תזמון הכתוביות, היינו שינוי הסנכרון.
לשאלתך - זה מאד תלוי במסך. כמדומני במסך שלי (LG) קיימת אפשרות כזו, כמו עוד אפשרויות של שינוי מיקום, גודל וצבע הפונט. אני אנסה לוודא עבורך בערב כשאהיה עם המסך. לצערי לא זוכר בע"פ שכן אני לא משתמש בנגן הפנימי של המסך. אם אני לא עונה לך (ולא תקבל כבר תשורות מחבר אחר) עד הערב שלח לי תגובה/הקפצה כדי להזכיר לי.
לשאלתך - זה מאד תלוי במסך. כמדומני במסך שלי (LG) קיימת אפשרות כזו, כמו עוד אפשרויות של שינוי מיקום, גודל וצבע הפונט. אני אנסה לוודא עבורך בערב כשאהיה עם המסך. לצערי לא זוכר בע"פ שכן אני לא משתמש בנגן הפנימי של המסך. אם אני לא עונה לך (ולא תקבל כבר תשורות מחבר אחר) עד הערב שלח לי תגובה/הקפצה כדי להזכיר לי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
בסמסונג אפשר (לפחות ב 3 מסכים שונים שהיו לי)
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@toxin
·
לא תמיד מוצאים כתוביות מתאימות בסנכרון לגרסא בה צופים. יש לי עשרות סרטים כאלה. לפעמים אתרי הכתוביות לא מספיקים ליצור כתוביות לגרסאת שחרור מסויימת בזמן ולפעמים גרסאת הסרט עצמה זה איזה שחרור מוזר ולא רשמי שאי אפשר למצוא לו משהו מתאים פיקס. בקיצור, קורה לפעמים. אני למען האמת מתקן "לייב" על המקום עם הנגן כי זה ממחשב אז זה בקלות יחסית.
ובקשר למסך שלי, מערכת WebOS במסך LG, בדקתי עכשיו - אפשרי לתקן סנכרון כתוביות. יש פלוס מינוס של דקה אחת.
בהצלחה.
·
לא תמיד מוצאים כתוביות מתאימות בסנכרון לגרסא בה צופים. יש לי עשרות סרטים כאלה. לפעמים אתרי הכתוביות לא מספיקים ליצור כתוביות לגרסאת שחרור מסויימת בזמן ולפעמים גרסאת הסרט עצמה זה איזה שחרור מוזר ולא רשמי שאי אפשר למצוא לו משהו מתאים פיקס. בקיצור, קורה לפעמים. אני למען האמת מתקן "לייב" על המקום עם הנגן כי זה ממחשב אז זה בקלות יחסית.
ובקשר למסך שלי, מערכת WebOS במסך LG, בדקתי עכשיו - אפשרי לתקן סנכרון כתוביות. יש פלוס מינוס של דקה אחת.
בהצלחה.
חשוב לציין שבמקרה של fps שונה, פונקצית התיקון במסך תעזור כמו כוסות רוח למת. הוא יצטרך לתקן כל כמה דקות (במקרה הטוב, ומה גם שמדובר בתיקון מסורבל, בקפיצות של דקה, ושלא לדבר על סדרות, בהן יש משתנה נוסף, של החיתוכים בזמן הפרסומות), עד שיצא לו החשק להמשיך ולצפות בסרט...
לדעתי, עדיף לו כבר להוריד Subtitle Workshop וללמוד סנכרון בסיסי.
לדעתי, עדיף לו כבר להוריד Subtitle Workshop וללמוד סנכרון בסיסי.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

מכבד את הדעות שלכם. אבל, אני באמת לא מבין מה אתם רוצים ומה הפואנטה של כל זה.
הבנאדם שאל שאלה פשוטה. האם אפשר לסנכרן במסך? כן, אפשר.
@toxin
רשמתי לך קודם - אתה צודק. רק שבתכל'ס יש לי עשרות סרטים שהכתוביות לא התאימו לסרט והיה צריך לעשות איזשהו אופסט קדימה או אחורה של כמה שניות. מי אשם? לא יודע. זה גם לא רלוונטי ולא מעניין. למקרים הנדירים והמעצבנים האלה - אפשר לעשות תיקונים בסנכרון.
@Lee
גם אתה צודק. במקרה של חוסר התאמה של FPS לא יהיה ניתן לסנכרן. זה יתאים כל פעם נקודתית ודי מהר ייצא שוב מסנכרון. ולא ניסחתי זאת כמו שצריך קודם אך הכוונה היתה שהטווח של הקידום/איחור הסנכרון הוא דקה ולא הקפיצות. הקפיצות הן בחצי שניה כל הזזה.
הבנאדם שאל שאלה פשוטה. האם אפשר לסנכרן במסך? כן, אפשר.
@toxin
רשמתי לך קודם - אתה צודק. רק שבתכל'ס יש לי עשרות סרטים שהכתוביות לא התאימו לסרט והיה צריך לעשות איזשהו אופסט קדימה או אחורה של כמה שניות. מי אשם? לא יודע. זה גם לא רלוונטי ולא מעניין. למקרים הנדירים והמעצבנים האלה - אפשר לעשות תיקונים בסנכרון.
@Lee
גם אתה צודק. במקרה של חוסר התאמה של FPS לא יהיה ניתן לסנכרן. זה יתאים כל פעם נקודתית ודי מהר ייצא שוב מסנכרון. ולא ניסחתי זאת כמו שצריך קודם אך הכוונה היתה שהטווח של הקידום/איחור הסנכרון הוא דקה ולא הקפיצות. הקפיצות הן בחצי שניה כל הזזה.
תודה חברים. אני שמח להבין שקיים דבר כזה.
מניסיון אישי שלי נתקלתי כמה וכמה פעמים שהייתי צריך לתקן. זה לא כל כך נדיר.
מישהו יודע אם יש פונקציות כאלה ב הייסנס?
שוקל לרכוש Hisense k321 או k700, עוד לא החלטתי על הגודל שמתאים לי, או שאולי בסוף אפול לקוריאניות המוכרות והטובות.
מניסיון אישי שלי נתקלתי כמה וכמה פעמים שהייתי צריך לתקן. זה לא כל כך נדיר.
מישהו יודע אם יש פונקציות כאלה ב הייסנס?
שוקל לרכוש Hisense k321 או k700, עוד לא החלטתי על הגודל שמתאים לי, או שאולי בסוף אפול לקוריאניות המוכרות והטובות.