קבלתי הצעה על מסך 65 אינץ של פילפס עם שנתים אחריות של אלקטרה ב15000 ש"ח .
אשמח לקבל חוות דעת וכן האם קיימות חלופות עדיפות ?
טלוויזית 65" LED Android TV™ Ultra HD עם Ambilight פיליפס דגם 7600
-
YairEichelberg
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אישית לא מכיר את הטלביזיה הזאת, אבל מנסיון עם מוצרים אחרים של אלקטרה לא ממליץ בכלל. השרות שלהם לוקה בחסר ולפי דעתי יש לזה חשיבות רבה.
גם אני מחפש 65 אינץ ובדקתי כמה ועדיין מתלבט, ה 870 של lg נחמדה אני אישית לא אוהב lg , יש להם גם את הoled עכשיו במבצע אבל רק 55 אינץ בטרקלין חשמל משהו סביב ה13 אלף. יש דגמים חדשים של סמסונג שצריכים להגיע בעוד שבועיים אם אתה לא רוצה לחכות יש את הסדרה 6 שהיא נחמדה דגם j6000 או 6300 ויש גם המון מבצעים עכשיו לפני פסח על המסכים האלה, בהצלחה
גם אני מחפש 65 אינץ ובדקתי כמה ועדיין מתלבט, ה 870 של lg נחמדה אני אישית לא אוהב lg , יש להם גם את הoled עכשיו במבצע אבל רק 55 אינץ בטרקלין חשמל משהו סביב ה13 אלף. יש דגמים חדשים של סמסונג שצריכים להגיע בעוד שבועיים אם אתה לא רוצה לחכות יש את הסדרה 6 שהיא נחמדה דגם j6000 או 6300 ויש גם המון מבצעים עכשיו לפני פסח על המסכים האלה, בהצלחה
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...
-
YairEichelberg
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- saarpen
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 364
- שם מלא: saarpen
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אתה נעול וסגור על 65 אינצ' ?
אם לא יש לי מסך מדהים בשבילך בתקציב שלך שכתבת ואפילו ישאר לך עודף יפה. אבל זה 55 אינצ'...
קניתי לפני כמה ימים את ה oled של LG והוא ללא ספק נותן את התמונה הטובה ביותר למסכי הHD 55ec939y
(לא UHD - 4k )
עשיתי המון בירורים , בדיקות ומחקר אינסופי וללא ספק המסך שרכשתי נותן את התמונה האיכותית ביותר. הוא מדהים וכל מי שרואה אותו הלסת שלו נשמטת לרצפה !
אם לא יש לי מסך מדהים בשבילך בתקציב שלך שכתבת ואפילו ישאר לך עודף יפה. אבל זה 55 אינצ'...
קניתי לפני כמה ימים את ה oled של LG והוא ללא ספק נותן את התמונה הטובה ביותר למסכי הHD 55ec939y
(לא UHD - 4k )
עשיתי המון בירורים , בדיקות ומחקר אינסופי וללא ספק המסך שרכשתי נותן את התמונה האיכותית ביותר. הוא מדהים וכל מי שרואה אותו הלסת שלו נשמטת לרצפה !
וודא תמיד שמאחורי ענף הזית הדק שלך אתה מחזיק חרב חדה וגדולה. (הפרשנות שלי לרעיון שמאחורי סיכת המ"מ)