מגבר
-
YovelKamari
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לאן אני מכניס את ה+-של הרמקולים ?
הדגם של המגבר הוא itc t120
הדגם של המגבר הוא itc t120
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
זה מיקסר PA (מערכת כריזה) ולא מגבר סטראו. המינוס ('-') של שני הרמקולים יחדיו מתחבר ל-comm השמאלי והפלוס ('+') של שניהם ל-100V או ל-70V (שני הפלוסים לאותו מקום בדיוק ולא לשתי היציאות השונות).
בצע את החיבור כאשר היחידה אינה מחוברת לחשמל. עם החיבור למתח הרשת והפעלתו - בעדינות עם הווליום! נא לא לשכוח מצלמה מפוקסת על הרמקולים כדי שכולנו נוכל להתעדכן בתוצאות. זה לא הפורום המתאים לנושא השרשור אבל יש אפשרות סבירה שהתמונות בכל זאת יפצו על כך.
בצע את החיבור כאשר היחידה אינה מחוברת לחשמל. עם החיבור למתח הרשת והפעלתו - בעדינות עם הווליום! נא לא לשכוח מצלמה מפוקסת על הרמקולים כדי שכולנו נוכל להתעדכן בתוצאות. זה לא הפורום המתאים לנושא השרשור אבל יש אפשרות סבירה שהתמונות בכל זאת יפצו על כך.
למרות שיש לו יציאת 4 - 16 אוהם שכנראה מוציאה 30W, נראה לפי התמונה שניתן לחבר לו רק רמקול אחד, מונו
לפי הסימון ביציאה הימנית מוציא 100V ! הסימון מעל היציאה די מסביר מה עלול לקרות אם תחבר לשם רמקול או את היד.
עם מוזיקה מתאימה אפשר להשתמש בו כ Defibrillator
לפי הסימון ביציאה הימנית מוציא 100V ! הסימון מעל היציאה די מסביר מה עלול לקרות אם תחבר לשם רמקול או את היד.
עם מוזיקה מתאימה אפשר להשתמש בו כ Defibrillator
אני לא זז מכאן עד סוף הצד
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
זהו מגבר כריזה MONO...
רמקול פסיבי רגיל עם קרוסאובר ללא שנאי קו אתה חייב לחבר את המינוס לCOM ואת הפלוס ל4-16OHM...
בשום פנים ואופן לא לחבר ל100V.
סתם שאלה -> למה לא לרכוש כבר רמקולים מוגברים ולא לנסות לבצע כל מני קומבינות שבסופו של דבר יעלו לך ביוקר???
רמקול פסיבי רגיל עם קרוסאובר ללא שנאי קו אתה חייב לחבר את המינוס לCOM ואת הפלוס ל4-16OHM...
בשום פנים ואופן לא לחבר ל100V.
סתם שאלה -> למה לא לרכוש כבר רמקולים מוגברים ולא לנסות לבצע כל מני קומבינות שבסופו של דבר יעלו לך ביוקר???
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
מונו... באמת? 
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
@tnsilver
·
במקרה אני עובד בדיוק עם אותם מגברים, ועל הרמקולים אתה חייב שנאי קו !!!
אתה לא תצליח לחבר את הרמקולים "רגילים" למגבר שנמצא במרחק של 150 מטר, אך רמקולים בעלי שנאי קו אתה כן יכול... ויותר מזה אתה יכול לחבר עשרות רמקולים לאותה יציאה ולא יקרה להם כלום, בניגוד לרמקולים "רגילים" עם מגבר "ביתי רגיל".
אולי לך זה לא מובן כי אינך מכיר את התחום, אך זה מובן מאוד למי שעוסק בזה יום יום...
יום נעים
·
במקרה אני עובד בדיוק עם אותם מגברים, ועל הרמקולים אתה חייב שנאי קו !!!
אתה לא תצליח לחבר את הרמקולים "רגילים" למגבר שנמצא במרחק של 150 מטר, אך רמקולים בעלי שנאי קו אתה כן יכול... ויותר מזה אתה יכול לחבר עשרות רמקולים לאותה יציאה ולא יקרה להם כלום, בניגוד לרמקולים "רגילים" עם מגבר "ביתי רגיל".
אולי לך זה לא מובן כי אינך מכיר את התחום, אך זה מובן מאוד למי שעוסק בזה יום יום...
יום נעים
-
YovelKamari
- חבר שרק התחיל

תודה לכולם על העזרה בסוף התאמצתי למצוא הכל כמו שצריך והם נשמעים מעולה וזה הסטאפ הסופי שלי
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
מעולה, תתחדש. רק תשים את הרמקולים כמו שצריך. תפריד בינהם יותר. שים כל אחד מכל צד של המסך מחשב.
שאלה, איך חיברת את הרמקולים כי לרוב המערכות הללו מגיעות עם רמקול בחיבור כפול, זוג כבלים ל"סאב" של הרמקול ועוד זוג למיד וטויטר. אם זה המצב במגבר שלך יכול להיות שלא תקבל באסים בכלל. איזה דגם יש לך?
שאלה, איך חיברת את הרמקולים כי לרוב המערכות הללו מגיעות עם רמקול בחיבור כפול, זוג כבלים ל"סאב" של הרמקול ועוד זוג למיד וטויטר. אם זה המצב במגבר שלך יכול להיות שלא תקבל באסים בכלל. איזה דגם יש לך?
2600W ? כנראה יש מייבש שיער שיוצא מהצד של הקסטות, או שמדובר בבחור הזה שמסתתר בצורה של מערכת מיני שצורך את כל הוואטים הללו:
[img2=795x1005]http://stuffpoint.com/transformers/imag ... ave-g1.jpg[/img2]
[img2=795x1005]http://stuffpoint.com/transformers/imag ... ave-g1.jpg[/img2]
-
YovelKamari
- חבר שרק התחיל

@yosiazBUGY כתב:מעולה, תתחדש. רק תשים את הרמקולים כמו שצריך. תפריד בינהם יותר. שים כל אחד מכל צד של המסך מחשב.
שאלה, איך חיברת את הרמקולים כי לרוב המערכות הללו מגיעות עם רמקול בחיבור כפול, זוג כבלים ל"סאב" של הרמקול ועוד זוג למיד וטויטר. אם זה המצב במגבר שלך יכול להיות שלא תקבל באסים בכלל. איזה דגם יש לך?...
·
@raniburg
·
·פלוס ומינוס למגבר ופלוס ומינוס לרמקולים יש לי שם קליפסים אדום ושחור *2
באסים מעולים חיברתי אותם גם לdac שאני שומע איתו פשוט בהרבה יותר איכותי והבאסים מוגברים וכנראה הכרטיס קול שלו נותן ביצועים מעולים למגבר הזה..
לגבי הרמקולים,אני מתכוון לתלות אותם בכל קיר(שהם יצרו אלכסון בינהם)
למי ששואל זה הדגם של המגבר jvc mx j500 ,יש לו מעל 10 שנים..
- tnsilver
- חבר מביא חבר

16 שנים למען האמת, שזה לא להאמין. לפי הסגנון הייתי בטוח שיש על המערכת הזו לפחות 30 שנה. נו טוב... "את נראית מבוגרת מכפי גילך" - עשוייה להחשב למחמאה בגיל 16.YovelKamari כתב:למי ששואל זה הדגם של המגבר jvc mx j500 ,יש לו מעל 10 שנים.....
הביקורות, אגב, מרעננות ומרשימות:
אבל זו רק אחת מיני רבות (שתיים למען הדיוק), והשנייה, בניגוד לזו, די נלהבת.[left]
This product nearly caught fire on me after 9 months. I haven't had it too loud since, Well bellow anywhere it can distort at all (20/30 max). After having it 15 months it will not work. I think the amp is dead. This is a $200+ repair job and i'm buyin a new, different stereo. If you see this model don't buy it unless you wanna see an electrical fire in your house.[/left]...
זהירות לא תזיק כאן לדעתי. לא רצוי להשאיר לבד בבית ללא השגחה!
תעשה חיים חביבי
(שמתי לב שצ'יפרת כבר את פורום 'דו-ערוצי' ואת 'אנלוגי' בשרשור הזה. זה נחמד מאוד משום שבוינטאז' כולם סנובים לגבי מערכות משנות ה-2000. עזוב אותם, חבר'ה בלי חוש הומור. מצד שני, לא יפה שקיפחת את ק"ב ואת 'יוקרתי')
-
YovelKamari
- חבר שרק התחיל

@tnsilver
·
ללא ספק,התגובה הכי מושקעת שהייתה לי
קנו אותה לאחי בבר מצווה לפני 13 שנה והיא עדיין עובדת בצורה מושלמת,זה פשוט מטורף שהרמקולים הכי טובים ששמעתי בהם ,הו אלו שבחדר שלי..
חחח ולגבי הפורומים לא הבנתי איך זה עובד כלכך חשבתי שיש אנשים שונים בכל פורום(שחצי נכון) ,אני אלמ לפעם הבאה..
·
ללא ספק,התגובה הכי מושקעת שהייתה לי
קנו אותה לאחי בבר מצווה לפני 13 שנה והיא עדיין עובדת בצורה מושלמת,זה פשוט מטורף שהרמקולים הכי טובים ששמעתי בהם ,הו אלו שבחדר שלי..
חחח ולגבי הפורומים לא הבנתי איך זה עובד כלכך חשבתי שיש אנשים שונים בכל פורום(שחצי נכון) ,אני אלמ לפעם הבאה..