עזרה רסיור 6.1 ורמקולים 5.1
הזמנתי רסיור של קינווד 6.1 עם רמקולים של jbl חמשה רמקולים פלוס סאבוופר. מה שהבנתי שהרסיור יכול לקלוט עוד רמקול אז חסר לי רמקול אחד האם הערוץ החסר הוא סנטר או עוד רמקול רגיל ?האם יש אפשרות להזמין את הרמקול החסר בנפרד אני צריך עזרה והסבר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
האם הרמקול האחורי יוסיף לי למערכת עודהגברה בסאונד ? האם הוא דומה לסנטר הקדמי או שהוא דומה לשאר הרמקולים?אני הזמנתי אותם דרך אתר p1000 אני יכול להגיד להם שאני צריך עוד רמקול ?MartinHSabag כתב:הרמקול הנוסף הוא סנטר אחורי.
אם אתה יושב קרוב יחסית לקיר האחורי, אז לא ממש צריך אותו.
בד"כ כן, ניתן לקנות רמקול בודד....
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני התכונתי האם הסנטר האחורי דומה בצורה שלו לסנטר הקדמי בצורת מלבן או שהוא דומה לשאר הרמקולים בצורת מרובע.אני מדבר על הרמקולים שלי ואני שואל בשבל לדעת מה לגיד להם בטלפון בגלל מי שעונים בטלפון תמיד לא יודעים על מה מדובר .השאלה השניה שלי היתה האם הרמקול הזה יוסיף לי עוד כוח סאונד למערכת?אני שואל בגלל שאמרת שזה לא צריך לפעמים.MartinHSabag כתב:לא הבנתי את השאלה הראשונה.
תקרא את סידרת הכתבות - תולדות הסראונד בק"ב.
זה יסביר לך מה תפקיד כל רמקול.
אני לא יודע לגבי P1000, אתה יכול לפנות אליהם או לחבר האתר Keyser (שעובד שם)....
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלח הודעה פרטית לחבר האתר Keyser .
כמו כן, ב 99% מהמקרים סנטר אחורי מיותר למדי. נתקלתי במערכת עם סנטר אחורי שהיתה לו הצדקה רק אצל מישהו עם חדר ממש ענק (וגם שם, אפשר היה לחיות בלי ולא לדעת שזה חסר).
כמו כן, ב 99% מהמקרים סנטר אחורי מיותר למדי. נתקלתי במערכת עם סנטר אחורי שהיתה לו הצדקה רק אצל מישהו עם חדר ממש ענק (וגם שם, אפשר היה לחיות בלי ולא לדעת שזה חסר).
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: