שלום לכולם
שאלה איפו קונים רמקולים כמו שיש באולמות הקולנוע האם הרמקולים מתאמים לבית
האם מוכרים אותם בארץ
תודה
רמקולים
-
ibra233
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 35
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
השאלה היא למה?
-
ibra233
-
- חבר שרק התחיל

@BUGY
·שלום העניין של סקרנות אני אגיד לך למה שאני הולך לקולנוע נהנה מהסאונד
חוזר הביתה רואה סרט מתבעס הרמקולים של הקולנוע נותנים איכות מדהימה
רוצה רמקולים כאלה
תודה
·שלום העניין של סקרנות אני אגיד לך למה שאני הולך לקולנוע נהנה מהסאונד
חוזר הביתה רואה סרט מתבעס הרמקולים של הקולנוע נותנים איכות מדהימה
רוצה רמקולים כאלה
תודה
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
בעיקרון, הרמקלוים בקולנוע הם לרוב סבירים/טובים, לא משהו מעבר. אבל חזקים מאוד, מתאימים למקום (מבחנית פיזור וכדומה), מכיולים ויש אקוסטיקה טובה מאוד.
אתה לא צריך רמקולים מקולנוע בבית כדי לקבל את ההרגשה של קולנוע ואתה גם לא רוצה אותם. הם גדולים, מכוערים, לא תמיד מתאימים לשאר הציוד הביתי וגם לא זולים. מה שאתה צריך סאב טוב. כזה שיורד נמוך, 20-25 הרץ ובעוצמה גבוה. אקוסטיקה סבירה. חדר יעודי כמובן הכי טוב אבל גם בסלון אפשר לשלב אלמנטי אקוסטיים בלי להתגרש. שלישיה קדמית טובה בדגש על סנטר חזק וברור (כי הסנטר אחראי על כ70% מכל האודיו בסרט). זוג סביר להשלמה של הסראונד. לא חייבים פה משהו כמו מקדימה אבל אם אפשר, מאותה הסדרה. וכמובן רסיבר כניסה סביר שיכול לדחוף את הרמקולים לוליאום טוב (בקולנוע זה יכול להיות מאוד חזק וחזק יכול לגרום לך לחשוב שזה איכותי). עדיף רסביר עם מערכת כיול טובה, כמו אודיסי. כמובן שצריך תוכן באיכות גבוה אבל זה כבר נראה לי מובן מעצמו.
עכשיו, כשאני אומר סביר, זה בעייתי, כי זה לא מוגדר וזה שונה מאדם לאדם ולכן חייבים לדבר על פה תקציב...רק לאודיו, ווידיאו זה עוד חלק ל פחות חשוב, אבל פה ניתן להגיע לתוצאות דומות, לפחות מבחינת זווית צפיה, גם בבית (מקרן ומסך, מסך טלוויזיה גדול או מיקום ישיבה קרוב, מאוד קרוב).
חוץ מזה, תראה פה...קצת קשור.
אתה לא צריך רמקולים מקולנוע בבית כדי לקבל את ההרגשה של קולנוע ואתה גם לא רוצה אותם. הם גדולים, מכוערים, לא תמיד מתאימים לשאר הציוד הביתי וגם לא זולים. מה שאתה צריך סאב טוב. כזה שיורד נמוך, 20-25 הרץ ובעוצמה גבוה. אקוסטיקה סבירה. חדר יעודי כמובן הכי טוב אבל גם בסלון אפשר לשלב אלמנטי אקוסטיים בלי להתגרש. שלישיה קדמית טובה בדגש על סנטר חזק וברור (כי הסנטר אחראי על כ70% מכל האודיו בסרט). זוג סביר להשלמה של הסראונד. לא חייבים פה משהו כמו מקדימה אבל אם אפשר, מאותה הסדרה. וכמובן רסיבר כניסה סביר שיכול לדחוף את הרמקולים לוליאום טוב (בקולנוע זה יכול להיות מאוד חזק וחזק יכול לגרום לך לחשוב שזה איכותי). עדיף רסביר עם מערכת כיול טובה, כמו אודיסי. כמובן שצריך תוכן באיכות גבוה אבל זה כבר נראה לי מובן מעצמו.
עכשיו, כשאני אומר סביר, זה בעייתי, כי זה לא מוגדר וזה שונה מאדם לאדם ולכן חייבים לדבר על פה תקציב...רק לאודיו, ווידיאו זה עוד חלק ל פחות חשוב, אבל פה ניתן להגיע לתוצאות דומות, לפחות מבחינת זווית צפיה, גם בבית (מקרן ומסך, מסך טלוויזיה גדול או מיקום ישיבה קרוב, מאוד קרוב).
חוץ מזה, תראה פה...קצת קשור.
- JEXY
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
-
ibra233
-
- חבר שרק התחיל

@JEXY
·שלום
אתה יכול להגיד לי חניות שמוכרים רמקולים של גי בי אל שמתאימים לקולנוע
אם יש לך תמונות לרמקולים שלהם תראה לי
תודה
·שלום
אתה יכול להגיד לי חניות שמוכרים רמקולים של גי בי אל שמתאימים לקולנוע
אם יש לך תמונות לרמקולים שלהם תראה לי
תודה
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
אתה לא צריך רמקולים של בית קולנוע בבית. זה לא מתאים. לא מבחינת התאמה לחלל האולם/חדר ולא מבחינה אסטטית. גם מחיר יהיה בעיה.
מה שאתה צריך זו מערכת קולנוע ביתית שמותאמת לצרכים שלך ולחלל החדר המיועד.
ובשביל להבין מה אתה צריך ומהן העלויות אתה צריך ללכת לחנות המתמחה בקולנוע ביתי. כדי שיציגו לך את הציוד, ידגימו לך וידברו איתך על מחירים. לא מכיר מקום באזור באר שבע, אבל אולי אחרים כאן ידעו להגיד לך למי ללכת באזור הזה..
מה שאתה צריך זו מערכת קולנוע ביתית שמותאמת לצרכים שלך ולחלל החדר המיועד.
ובשביל להבין מה אתה צריך ומהן העלויות אתה צריך ללכת לחנות המתמחה בקולנוע ביתי. כדי שיציגו לך את הציוד, ידגימו לך וידברו איתך על מחירים. לא מכיר מקום באזור באר שבע, אבל אולי אחרים כאן ידעו להגיד לך למי ללכת באזור הזה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".