גיבוי תיקיה מהמחשב לענן
- uorieldahan
-
- חבר פעיל

- תגובות: 53
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
DROPBOX או GOOGLE DRIVE
שניהם בזמן אמת
אבל אני חושב שאי אםשר לעבוד בו זמנית על אותו קובץ (אני חושב שדרופבוקס עשו איזה פתרון לזה)
בהצלחה
אבל אני חושב שאי אםשר לעבוד בו זמנית על אותו קובץ (אני חושב שדרופבוקס עשו איזה פתרון לזה)
בהצלחה
@elangab
·
לא הבנת אותי כנראה,
אני לא רוצה להעביר ידנית לשם כל הזמן, אני רוצה שתהיה את האופציה לבחור את התקיה הספציפית הזו בכונן c:
כדי שהאפליקציה תגבה אותה לבד כל הזמן בלי התערבות שלי , בינתיים אף אחת לא עושה את זה , אחרי בדיקה גם לא דרופבוקס
·
לא הבנת אותי כנראה,
אני לא רוצה להעביר ידנית לשם כל הזמן, אני רוצה שתהיה את האופציה לבחור את התקיה הספציפית הזו בכונן c:
כדי שהאפליקציה תגבה אותה לבד כל הזמן בלי התערבות שלי , בינתיים אף אחת לא עושה את זה , אחרי בדיקה גם לא דרופבוקס
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
doreiny - אתה כנראה לא הבנת נכון.
כל שירות שהוא אמר עושה את זה.
תבדוק את עצמך שוב.
כל שירות שהוא אמר עושה את זה.
תבדוק את עצמך שוב.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אתה לא מעביר ידנית אלא מעביר את התיקיים ל"כונן" onedrive או "כונן" הדרופבוקס שלך במחשב - אחרי שהתקנת את התוכנה הרלבנית במחשב שלך
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
חוץ מזה שהתיקייה לא בכונן c
ואתהותחמאת המסמכים מהכונן הוירטואלי של שרות הענן שלך הכל כמו שאמרת
(למרות שפיזית התיקייה כן בכונן c כי תקיית הענן נמצאת בו רק לא מוצגת כך)
ואתהותחמאת המסמכים מהכונן הוירטואלי של שרות הענן שלך הכל כמו שאמרת
(למרות שפיזית התיקייה כן בכונן c כי תקיית הענן נמצאת בו רק לא מוצגת כך)
·יש לך שני תסריטיםdoreiny כתב:@elangab
·
לא הבנת אותי כנראה,
כדי שהאפליקציה תגבה אותה לבד כל הזמן בלי התערבות שלי , בינתיים אף אחת לא עושה את זה , אחרי בדיקה גם לא דרופבוקס...
אם אתה רוצה לגבות לענן תיקיות מכל מיני מקומות/כוננים במחשב שלך, ולשמור על הסדר הקיים אתה צריך שירות כמו Carbonite או Crash Plan.
אם אתה רוצה לעבוד על תיקיית ענן מאוחדת, פשוט תתקין את Dropbox או OneDrive או Google Drive ותעביר לשם את כל הקבצים שאתה רוצה לעבוד איתם לתיקיות בתוך תיקיית האם (קרי: להפסיק להשתמש ב My Documents ולעבור להשתמש ב Documents תחת התיקייה הרלוונטית לשירות שבחרת.
בשני התסריטים האלה, הגיבוי יהיה אוטומטית ורציף, במגבלות הנפח שרכשת.
@elangab
הכוונה שיהיה אפשר לנהל את התיקיות במחשב האישי בלי להגדיר איזור Dropbox או איזור Google Drive או איזור OneDrive. כי זה מה ששלושת השירותים הנ"ל מחייבים.
עדיף לבחור תיקיות או קבצים קיימים מהמחשב ושירות הגיבוי ידגום אותם ויגבה רק את הקבצים שהוגדרו מראש.
נניח שבעוד שנה ארצה להחליף שירות-גיבוי: אז לא צריך לשנות משהו אצלי בתיקיות, רק להגדיר אותן בשירות החדש.
אגב: השתמשתי מספר שבועות ב Google Drive על המחשב האישי והתוכנה לא עבדה טוב כתוכנת גיבוי כולל באגים. ציון 65. מצד שני: היא בחינם
והממשק לטלפון נייד נוח מאוד. OneDrive עובדת יותר טוב ממנה.
לדעתי זו הייתה השאלה מלכתחילה וגם אני אשמח לפיצ'ר כזה בחינם כי Carbonite ו Crash Plan עולים כסף.אם אתה רוצה לגבות לענן תיקיות מכל מיני מקומות/כוננים במחשב שלך, ולשמור על הסדר הקיים אתה צריך שירות כמו Carbonite או Crash Plan....
הכוונה שיהיה אפשר לנהל את התיקיות במחשב האישי בלי להגדיר איזור Dropbox או איזור Google Drive או איזור OneDrive. כי זה מה ששלושת השירותים הנ"ל מחייבים.
עדיף לבחור תיקיות או קבצים קיימים מהמחשב ושירות הגיבוי ידגום אותם ויגבה רק את הקבצים שהוגדרו מראש.
נניח שבעוד שנה ארצה להחליף שירות-גיבוי: אז לא צריך לשנות משהו אצלי בתיקיות, רק להגדיר אותן בשירות החדש.
אגב: השתמשתי מספר שבועות ב Google Drive על המחשב האישי והתוכנה לא עבדה טוב כתוכנת גיבוי כולל באגים. ציון 65. מצד שני: היא בחינם
- חבר מביא חבר

@gilg7
·
אם יש התעקשות על החינם, CRASHPLAN מאפשרת לגבות את הנתונים למחשב אחר בצורה מוצפנת [לא ענן].
צריך למעשה להתקין את התוכנה בשני מחשבים נפרדים [נניח של חבר או בן משפחה] ואז תוכל ליהנות מ:
1. גיבוי נוסף של המסמכים
2. מיקום מקורי של הקבצים במחשב
3. חינם
התוכנה עושה הכל אוטומטי לאחר ההגדרה הראשונית [צריך רק ששני המחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט] והגיבוי נעשה אחת ליום.
·
אם יש התעקשות על החינם, CRASHPLAN מאפשרת לגבות את הנתונים למחשב אחר בצורה מוצפנת [לא ענן].
צריך למעשה להתקין את התוכנה בשני מחשבים נפרדים [נניח של חבר או בן משפחה] ואז תוכל ליהנות מ:
1. גיבוי נוסף של המסמכים
3. חינם
התוכנה עושה הכל אוטומטי לאחר ההגדרה הראשונית [צריך רק ששני המחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט] והגיבוי נעשה אחת ליום.
נשמע טוב, מה לגבי גיבוי אוטומטי מהמחשב לדיסקים חיצוניים (יותר מאחד) בחיבור USB או בחיבור רשת פנימית (מה USB של הנתב)?vivi כתב:@gilg7
·
1. גיבוי נוסף של המסמכים
3. חינם
התוכנה עושה הכל אוטומטי לאחר ההגדרה הראשונית [צריך רק ששני המחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט] והגיבוי נעשה אחת ליום....
המודל המושלם מבחינתי הוא שאותן תתי-תיקיות וקבצים שאני בוחר סלקטיבית יגובו באופן אוטומאטי על מספר דיסקים חיצוניים ומספר גיבויי ענן של חברות שונות מבלי להגדיר איזורים מיוחדים לגיבוי.
נשמע מוגזם אולי אבל.....לדעתי אי אפשר לסמוך על גיבוי ענן של ישות מסחרית אחת (כולל גוגל).
וגיבוי לדיסק חיצוני לא שלם בלי גיבוי גיאוגרפי, ז"א: דיסק נוסף שמונח באופן קבוע במרחק של לפחות 100 מטר לפחות מהדיסק החיצוני בבית.
אז הגעתי למינימום 4 גיבויים שונים של אותם קבצים במידה והמידע חשוב, 2 בענן + 2 על דיסקים חיצוניים.
- חבר מביא חבר

@gilg7
·
יש אפשרות לכונן חיצוני. אני לקוח שלהם שנתיים ומאוד מרוצה, חברה רצינית.
יש כאן השוואה שמסבירה מה ניתן לעשות בחינם
https://www.code42.com/crashplan/features/compare/
·
https://www.code42.com/crashplan/features/compare/
קראתי את הדף הראשון עם הטבלא וזה נראה מצויין. תודה.vivi כתב:@gilg7
·
https://www.code42.com/crashplan/features/compare/...
מקווה שזה גם יועיל לפותח הקישור המקורי.