עזרה בבקשה לבחירת טלוויזיה 55
שלום חברים חייב את עזרתכם.
לגבי טלוויזיה בגודל 55 מהדגמים של שנת 2016 מה מומלץ לקנות?
בחנתי מספר חברות ודגמים נוטה לחברת לסוני, למרות שאשמח לקבל המלצות נספות ,
למרות שברשתות טרם יתקבלו הדגמים הנ"ל פרט לחברת ישפאר הרצליה.
זמן מסך בעיקר בערב,
נושא ה4K חדש ,אבל המסכים החדשים מובנים עם 4K לדעתי.
פשוט מבולבל מרוב דעות וחוות דעת בחניות השונות לכן אשמח לקבל עזרה בבקש.
לגבי טלוויזיה בגודל 55 מהדגמים של שנת 2016 מה מומלץ לקנות?
בחנתי מספר חברות ודגמים נוטה לחברת לסוני, למרות שאשמח לקבל המלצות נספות ,
למרות שברשתות טרם יתקבלו הדגמים הנ"ל פרט לחברת ישפאר הרצליה.
זמן מסך בעיקר בערב,
נושא ה4K חדש ,אבל המסכים החדשים מובנים עם 4K לדעתי.
פשוט מבולבל מרוב דעות וחוות דעת בחניות השונות לכן אשמח לקבל עזרה בבקש.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
לסוני יש מספר מסכים מצויינים.איזה מסכים אהבתה וכמה אתה רוצה להשקיע?
ראשית תודה על התגובה המהירה, שנית אני לא יודע במה לבחור, כלומר מה אהבתי, כי כולם היום עם טכנולוגיה של 4k , העלות המשוארת שאני רוצה להשקיע היא 8000 פלוס מינוס. המרחק מהספה לטלוויזיה הוא בערך כ-3 וחצי מטר, הצפייה היא בערוצי yes, אין לנו סיטמר, אבל אשמח לצרף בעתיד. פתוח לרעיונות..
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
למרחק צפייה שלך, נסה ללכת על מסך גדול יותר. לדעתי 55 אינץ' למרחק של 3.5 מטר זה קטן מידי. בתקציב שלך, נסה לכוון למסך 60 אינץ'.
4K לא רלוונטי כל כך למרחק שלך בגדלים האלה, בטח כשמדברים על מסך 4K פשוט שלא תומך ב- HDR וכל המסביב. מה גם, שלצפייה ב- Yes (ובכלל, תכנים באיכות נמוכה) זה יכול להוות יותר חסרון מיתרון. ממליץ לך להתמקד במסכי 60 אינץ' FHD.
4K לא רלוונטי כל כך למרחק שלך בגדלים האלה, בטח כשמדברים על מסך 4K פשוט שלא תומך ב- HDR וכל המסביב. מה גם, שלצפייה ב- Yes (ובכלל, תכנים באיכות נמוכה) זה יכול להוות יותר חסרון מיתרון. ממליץ לך להתמקד במסכי 60 אינץ' FHD.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
שחר, מסך "60 פשוט ענק לי , בנושא תכנים לצפיה אני פתוח לרעיונות לעלות את אכות הצפיה.
בדקתי מספר חניות ונאמר לי שטלוויזיות של 2016 מתקבלות היום עם 4K מובנה בגדללים הנ"ל ( "55)
shaharfs איני מתחבר לגימיק של 3D ולמסך הקעור למרות שחברת LG מיצרת מערכות טובות , אשמח לתגובות הצעות שלכם.
בדקתי מספר חניות ונאמר לי שטלוויזיות של 2016 מתקבלות היום עם 4K מובנה בגדללים הנ"ל ( "55)
shaharfs איני מתחבר לגימיק של 3D ולמסך הקעור למרות שחברת LG מיצרת מערכות טובות , אשמח לתגובות הצעות שלכם.
שחר, מסך "60 פשוט ענק לי , בנושא תכנים לצפיה אני פתוח לרעיונות לעלות את אכות הצפיה.
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אם זה לא דחוף לך צריכים להיכנס דגמים חדשים של סמסונג סדרה k ממש בשבועות הקרובים כמובן שאלה יהיו דגמים מטורפים וגם הם יורידו תמחיר של סדרה js של 2015 שהם גם 4k ובסדרה 8 ו- 9 זה פשוט איכות מעולה ומסכי 55 ברמה מאוד גבוהה.
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...