לר
לגבי החיבור ללוח אם - האם היציאה אליה חיברת את האוזניות מוגדרת כיציאת אוזניות בלוח הבקרה של realtek?
LG G3 הוא פלאפון מצוין למוזיקה, אבל כמו gsmarena כותבים הוא די חלש: http://www.gsmarena.com/lg_g3-review-1086.php
LG G3 הוא פלאפון מצוין למוזיקה, אבל כמו gsmarena כותבים הוא די חלש: http://www.gsmarena.com/lg_g3-review-1086.php
נערך לאחרונה על ידי evgenetic ב 12/04/2016 14:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
לא יעזור שום דריבר, אתה צריך מגבר לאוזניות הללו. כל מי שאומר שהן לא צריכות מגבר זה אנשים שלא שומעים חזק. מי שרוצה לשמוע חזק צריך להגביר את האוזניות הללו. בלי קשר לעוצמה, DAC סביר גם ישפר את האיכות.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·כ, שצריך הגברה לאוזניות הללו, לפחות לX2, אם רוצים ווליאום גבוה מאוד.evgenetic כתב:טוב, אבל אתה מתאר מצב שמשהו לא תקין, האוזניות צריכות להישמע חזק בהרבה כשהיציאה מוגדרת כאוזניות (אני בדקתי עכשיו וככה זה אצלי), אצלך קורה מצב הפוך ממה שהבנתי, אז משהו לא בסדר....
·roy12345 כתב:שוב אני לא רואה דרך לחבר את האוזניות לחיבור הירוק בחלק האחורי ולהגדיר מצב אוזניות, אין אופציה כזו, רק לחיבור
השחור הכחול קופץ חלון שמאפשר להגדיר את החיבור כולל אוזניות, ושם העוצמה יורדת מאשר בחיבור הירוק האחורי
והקידמי, שבקידמי החיבור לאוזניות הוא יעודי ולא צריך להגדיר שום דבר.
אם משהו לא בסדר אז איך יש הבדל בין האוזניות? אוזניות BT בחיבור חוטי=חזק-, אוזניות X2\9500=חלש+
העניין שגם אם נוציא את המחשב מהמשוואה, איך אנשים אומרים שאפשר להניע אותן כמו שצריך מהסלולרי? העוצמה
פשוט חלשה, אולי אני רגיל לשמוע חזק, אבל זה כבר ממש לא מתקבל לטעמי....
אז אתה מתאר מצב בו משהו לא תקין וצריך להתמודד עם זה איכשהו, לא ככה זה צריך להתנהג.
תסיר לגמרי את הדרייברים של realtek, הפעלה מחדש, הולך לאתר יצרן הלוח, מוריד את הדרייבר ומתקין, הפעלה מחדש. ואז תנסה שוב עם היציאה הירוקה.
לALC1150 יש צ'יפ הגברה TI TPA6120A2, בדיוק כמו לxonar stx שכולם פה יודעים שהוא מסוגל להניע כל דבר לווליום מחריש. יכול להיות שהם בכל זאת עובדים שונה מבחינת ההספק אבל מצב שאתה מתאר לא אמור לקרות.
נערך לאחרונה על ידי evgenetic ב 12/04/2016 16:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·למה אתה מניח שהALC1150 שיש לו מגיע עם הTPA6120A2? אני אפילו לא ראיתי את הדגם של הלוח אם שלו, איך אתה יודע?evgenetic כתב:לALC1150 יש צ'יפ הגברה TI TPA6120A2, בדיוק כמו לxonar stx שכולם פה יודעים שהוא מסוגל להניע כל דבר לווליום מחריש. יכול להיות שהם בכל זאת עובדים שונה מבחינת ההספק אבל מצב שאתה לא מתאר לא אמור לקרות....
אתה אומר אותו הצ'יפ הגברה? מוזר, ווליום מחריש זה רחוק מאוד מלהיות, ניסיתי הכל, ניסיתי לנגן
גם דרך הפובר 2000, גם דרך וינאמפ, וגם דרך המדיה פלייר, אותו הדבר בכולם.
הורדתי את הדרייבר החדש שהיה עדכני בטיפה, הסרתי את הקודם, חיברתי לחיבור הירוק בלוח
(אי אפשר להגדיר אוזניות שם) יש מצב לשיפור קל, אולי אפילו יכול להיות שזה יספיק לאנשים מסויימים, לי
עדיין חסרה כמות נכבדת של ווליום, ועדיין באוזניות BT העוצמה חזקה בהרבה, אפשר לומר שמגיע לרמה מספקת.
גם דרך הפובר 2000, גם דרך וינאמפ, וגם דרך המדיה פלייר, אותו הדבר בכולם.
הורדתי את הדרייבר החדש שהיה עדכני בטיפה, הסרתי את הקודם, חיברתי לחיבור הירוק בלוח
(אי אפשר להגדיר אוזניות שם) יש מצב לשיפור קל, אולי אפילו יכול להיות שזה יספיק לאנשים מסויימים, לי
עדיין חסרה כמות נכבדת של ווליום, ועדיין באוזניות BT העוצמה חזקה בהרבה, אפשר לומר שמגיע לרמה מספקת.
נערך לאחרונה על ידי Roy.T ב 12/04/2016 16:17, נערך פעם 1 בסך הכל.