סטרימר (מיני פיסי) wintel cx-w8 ושלט rii i25 - איך להפוך את הממשק יעיל יותר
אני עובד עם המכשיר בתצורה של אנדרואיד 4.4 ומריץ אפליקציה של סלקום tv.
כמה שאלות ברשותכם:
האם יש אפשרות שהכפתורים של ה-play forward reverse יעבדו, כרגע הם מיותרים לחלוטין?
האם יש אפשרות שבמקום להשתמש בחיצים של המקלדת מאחורה אני אשתמש במקשים מקדימה לגלול את האפשרויות?
האם יש אפשרות לקנפג איזשהו לחצן שיכבה את המסך של האנדרואיד בסיום ללא צורך ללחוץ על לחצן ייעודי על ה-desktop שהתקנתי עבור power off?
תודה
כמה שאלות ברשותכם:
האם יש אפשרות שהכפתורים של ה-play forward reverse יעבדו, כרגע הם מיותרים לחלוטין?
האם יש אפשרות שבמקום להשתמש בחיצים של המקלדת מאחורה אני אשתמש במקשים מקדימה לגלול את האפשרויות?
האם יש אפשרות לקנפג איזשהו לחצן שיכבה את המסך של האנדרואיד בסיום ללא צורך ללחוץ על לחצן ייעודי על ה-desktop שהתקנתי עבור power off?
תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20181
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
האם המחשב הגיע עם שלט? אם כן אז אתה צריך ללמד את ה-rii את כל הכפתורים מהשלט המקורי.
שקיבלתי את ה-rii שלי השלט משום מה שלט על פונקציות אקראיות של הטלויזיה שלי עד שלימדתי אותו את הקודים מהשלט של ה-M8S+ שלי.
שקיבלתי את ה-rii שלי השלט משום מה שלט על פונקציות אקראיות של הטלויזיה שלי עד שלימדתי אותו את הקודים מהשלט של ה-M8S+ שלי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20181
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אם כך הכפתורים הכתומים לא יעבדו כי הם IR.
לגבי שאר השאלות אני לא יכול לענות כי אני לא משתמש באנדרויד.
לגבי שאר השאלות אני לא יכול לענות כי אני לא משתמש באנדרויד.
תודה,TheCoolest כתב:אם כך הכפתורים הכתומים לא יעבדו כי הם IR.
לגבי שאר השאלות אני לא יכול לענות כי אני לא משתמש באנדרויד....
יש מישהו עם נסיון עבודה עם אפלקצייה של סלקום ושלט rii i25 mini ויכול לתת איזה טיפ?