מערכת ראדאר למניעת תאונות דרכים - מה דעתכם?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73374
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
Huber כתב:http://awacs.co.il/
מישהו מכיר את הנושא? חוו"ד? מישהו התקין ו/או מכיר מישהו שהתקין?
תודה מראש....
כל המערכות שמתריעות רק מפריעות ומוציאות מריכוז ברגע הקריטי, רק מערכות אקטיביות עושות את העבודה כראוי ! ! !
·
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1604
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
לי יש אימוביליי באוטו
וזה דווקא עוזר כשבהסח הדעת סוטים ממסלול או שהאוטו לפניכם מאיט בלי שום סיבה נראית לעין.
האימוביליי מצפצף וזה עוזר למקד את תשומת הלב למה שקורה על הכביש.
כי הסחות דעת יש כל הזמן.
לא מכיר את "הראדאר" הזה. אם זה אימוביליי, לדעתי זה שווה.
ג'יימס
כי הסחות דעת יש כל הזמן.
ג'יימס
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לא יודע למה אתם טוענים שזה מפריע. יצא לי כבר להיות ברכב שהיה מצוייד במוביליי. מי שנהג ברכב גם טען שזה מפריע לו כל הצפצופים וההתרעות. רק מה, יש סיבה שמתריעים כאשר נוסעים בקרוב ל 100 קמ"ש, בלי לאותת במעבר בין נתיבים ובלי לשמור מרחק. באופן מפליא, כאשר אני נהגתי בדרך חזרה באותו הרכב המערכת לא התריעה אף פעם.
לדעתי - ונראה לי שאעליב הרבה אנשים אבל זו הדעה שלי - רוב הנהגים בישראל נוהגים כמו בבונים ובאמת מגיע להם מערכות אקטיביןת, מערכות מהסוג שייטלו מידיהם את עצם הנהיגה. דרך אגב, יש כבר מערכת כזו אבל קוראים לה מונית.
לדעתי - ונראה לי שאעליב הרבה אנשים אבל זו הדעה שלי - רוב הנהגים בישראל נוהגים כמו בבונים ובאמת מגיע להם מערכות אקטיביןת, מערכות מהסוג שייטלו מידיהם את עצם הנהיגה. דרך אגב, יש כבר מערכת כזו אבל קוראים לה מונית.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73374
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
Re: לי יש אימוביליי באוטו
·JamesStone כתב:וזה דווקא עוזר כשבהסח הדעת סוטים ממסלול או שהאוטו לפניכם מאיט בלי שום סיבה נראית לעין.
כי הסחות דעת יש כל הזמן.
ג'יימס...
קראתי אפשהו שזה נותן הנחה בביטוח, ביררת את הנושא? וכמה עלתה המערכת?
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·תראה, זה שאתה קורא לנו בבונים, זה בסדר, זה גם די נכון. מי שלא שומר מרחק, מזגזג בין נתיבים וניצמד למוכוניות אז כן המערכת הזאת היא מטרד אחד גדול. מה שנכון נכון. אבל, משום מה אתה מפספס פה נקודה חשובה, אני אמרתי שזה מפריע לי. הדגש פה על "לי" . אז אני לא מבין למה אתה פוסל את ההרגשה שלי, הרי זה סוביקטיבי וכך כתבתי. אז אני לא מבין איך אתה לא מבין שזה יכול להפריע גם לנהג הנורמטיבי. זה משהו שבזמן חרום, או שניה לפני, המערכת הזאת מכניסה ללחץ, מוציא מהריכוז ומבלבלת. מצד שני, לנהג "הטוב", שעסוק בפלפון, המערכת הזאת היא כמו גלגלי עזר, הוא חושב שיש מי שיעזור לו אבל זה לא כך, זאת מערכת "טיפשה" ופסיבית שלא נותן מענה טוב לכלום. חוץ מהורדת מחיר הביטוח בחברות מסויימות.Catskinner כתב:לא יודע למה אתם טוענים שזה מפריע. יצא לי כבר להיות ברכב שהיה מצוייד במוביליי. מי שנהג ברכב גם טען שזה מפריע לו כל הצפצופים וההתרעות. רק מה, יש סיבה שמתריעים כאשר נוסעים בקרוב ל 100 קמ"ש, בלי לאותת במעבר בין נתיבים ובלי לשמור מרחק. באופן מפליא, כאשר אני נהגתי בדרך חזרה באותו הרכב המערכת לא התריעה אף פעם.
לדעתי - ונראה לי שאעליב הרבה אנשים אבל זו הדעה שלי - רוב הנהגים בישראל נוהגים כמו בבונים ובאמת מגיע להם מערכות אקטיביןת, מערכות מהסוג שייטלו מידיהם את עצם הנהיגה. דרך אגב, יש כבר מערכת כזו אבל קוראים לה מונית....
במקום כל המערכות הללו, צריך דבר אחת פשוט: ריכוז. זה אומר בלי פלפונים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כי הנורמות שלך מסכנות אותי?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·שלי?Catskinner כתב:כי הנורמות שלך מסכנות אותי?...
הנורמות שלי בנהיגע: ריכוז מלא, ללא פלפונים, ללא דיבורים, ידיים על ההגה ונהיגה אגרסיבית. לפני שאתה מתבלבל מה זו נהיגה אגרסיבית, תבדוק איך מלמדים נהיגע במקומות שונים בעולם, לדוגמה, גרמניה, שם מלמדים אותך להיות נהג אגרסיבי. זה לא אומר לחתוך אנשים ולזגזג בין נתיבים. אלה להיות בשליטה, להיות מוכן ולצפות את הלא צפוי. ואללה, עד עכשיו הגישה הזאת עובד בשבילי טוב מאוד.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
מסכים עם BUGY
לי יש מוביילי, והמון פעמים הוא מציק סתם.
הולך רגל בצד, הולך, רחב שחותך אותך, לא תמיד ממש חותך, צריך לנחש למה הוא ציפצף פתאום.
המון פעמים ברגע האמת, שהייץי ממש קרוב לרכב כי הוא החליט לבלום, הוא לא ציפצף.
לי יש מוביילי, והמון פעמים הוא מציק סתם.
הולך רגל בצד, הולך, רחב שחותך אותך, לא תמיד ממש חותך, צריך לנחש למה הוא ציפצף פתאום.
המון פעמים ברגע האמת, שהייץי ממש קרוב לרכב כי הוא החליט לבלום, הוא לא ציפצף.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.