אחרי התלבטות רצינית לקחת NUC , הודעה אחת מהפורום של אינטל הורידה אותי לגמרי מהכיוון .
דרישות שלי מ-HTPC
ראשית שהמחשב HTPC ידע לנגן סרט בלוריי תלת מימד מלא ISO דרך POWERDVD וינוגן כמו שצריך בטלוויזיה 4K וגם שהיה ניתן להזרים את בלוריי דרך NAS ולא דרך המחשב עצמו . על הדרך אשמח שהמחשב היה לגיימינג כמו CRYSIS 3/2 וגם BATTLEFIELD 3 ועוד משחקים כמו GTA V וכו ... רוב המשחקים שציינתי תומכי תלת מימד ככה שעדיף שירוצו ב FULL HD ככה שתלת מימד היה איכותי ...
לגבי NUC - יש בפורום של אינטל הודעה שכל הגירסאות של NUC דור 5-6 יש בעיה בניגון סרטי 3D שהם מופיעים עם WATERMARK ויש עוד איזשהי בעיה והמליצו שמה על ZOTAC . לכן חפרתי קצת בנושא , ומצאתי 2 דגמים פוטנציאלים , אשמח אם תוכל להגיב ולתת את דעתכם עליהם וגם אם הם עונים על הדרישות המרכזיות שלי ....
דגם ראשון
יתרונות
הוא מגיע עם עיצוב של STEAM OS וגם עם המערכת הפעלה .
שאלות
הערות
קישור: https://www.zotac.com/us/product/mini_p ... chine#spec
דגם שני
יתרונות
מגיע בגירסה ריקה וערומה
ובגירסת פלוס : MAGNUS EN970 Plus ZBOX-EN970-P
https://www.zotac.com/us/product/mini_p ... -plus#spec
אתם מוצאים הבדלים בין הרגיל לפלוס חומרתיים ?
- ומה כדי בין שני הדגמים ? אולם הדגם החזק יותר מכיל יותר עוצמה וכוח TDP35W מול החלש יותר TDP 15W אך זה יאוחסן בכוננית סגורה יחסית ( חוץ ממאחורה) ולכן אולי לא כדאי יותר מדי עוצמתי , למרות שמבחינת שיקול זה התעדוף האחרון שלי כי קודם כל אני רוצה שיעשה את העבודה כמו שצריך . בכל מקרה שניהם היו שקטים יחסית בצפייה בסרטי 3D בלוריי מלאים שמוזרמים מהרשת ?
- חשוב לי להדגיש ברגע שאני נמצא עם NVIDIA GEFORCE 960 GTX ואני מוציא ממנו את התלת מימד אני מבטל בעצם את הצורך בכרטיס מסך הפנימי של אינטל והמעבד וככה אני פותר את הבעיות של NUC , נכון ? כי בגלל זה אני רוצה NVIDIA ולגמור עם הבעיות , גם אפשר להשתמש NVIDIA VISION כדי לצפות במשחקים תלת מימד , השאלה אם אני רוצה רק בסרטי 3D אני חייב לרכוש את התוכנה שלהם ?
אלו שני הדגמים , את האמת אני התחלתי מהמכשירים פשוטים כי בסף הכל אני רוצה לנגן 3D דרך המסך של הטלוויזיה והגעתי ל-NUC וכמעט סגרתי על זה עד שראיתי את ההודעה בפורום של אינטל של NUC-ים , ואז עברתי לפה , אני ממש צריך את העזרה שלכם , אני יודע שאני יכול סתם עוד להיסחב ממכשיר למכשיר וכמובן שהיצע פשוט הולך וגדל כל יום וגם שאני יקנה בטוח היה מכשיר בחוץ באותה עלות שאולי הייתי קונה , זה פשוט לא נגמר !
תודה מראש לעוזרים .
שבוע טוב.