Benq W1070 vs Optoma HD141X ?
-
YoelAbitboul
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אני כבר שבועות אם לא חודשים מתלבט מה לקנות
בדקתי בכל הפורומים בחו"ל וכל פעם אומרים משהו אחר
הBENQ אומנם 2000 לומן לעומת 3000 של OPTOMA אבל האיכות תמונה של הBENQ יותר חדה וטובה מאשר הבהירה יותר של OPTOMA
הזום שלהם שונה אבל שניהם מתאימים לי לצורך 106 אינץ' למרחק של 3.5 מטר
אני לא יודע מה לקנות אני משתגע כבר אולי מישהו יוכל לעזור לי שמבין בשני הדגמים האלו ?
בדקתי בכל הפורומים בחו"ל וכל פעם אומרים משהו אחר
הBENQ אומנם 2000 לומן לעומת 3000 של OPTOMA אבל האיכות תמונה של הBENQ יותר חדה וטובה מאשר הבהירה יותר של OPTOMA
הזום שלהם שונה אבל שניהם מתאימים לי לצורך 106 אינץ' למרחק של 3.5 מטר
אני לא יודע מה לקנות אני משתגע כבר אולי מישהו יוכל לעזור לי שמבין בשני הדגמים האלו ?
ההבדל בניהם לא גדול באופן יחסי למקרנים ברמות מחיר אחרות, אבל אם זה עוזר לך אז ה BENQ קיבל בכל זאת ביקורות טובות יותר באופן כללי, בדגש על איכות תמונה. בגלל ש 106 זה לא כזה גדול, לא בטוח שאתה צריך עוצמת הארה גדולה (תלוי בתנאי החדר כמובן). מבין שניהם אני הייתי לוקח את ה BENQ, אבל עוד פקטור חשוב זה הבדל במחיר לטובת האופטומה, לשיקולך כמובן.
-
YoelAbitboul
- חבר שרק התחיל

@OmriS
·
אלו המקרנים הכי טובים לדעתכם במחיר של כ4 אלף שקל ?
·
אלו המקרנים הכי טובים לדעתכם במחיר של כ4 אלף שקל ?
-
YoelAbitboul
- חבר שרק התחיל

@(G)
·
האם אתה מרוצה מהמקרן ? איך הוא בהשוואה לw1070 איזה הבדל ראית ?
·
האם אתה מרוצה מהמקרן ? איך הוא בהשוואה לw1070 איזה הבדל ראית ?
-
YoelAbitboul
- חבר שרק התחיל

@(G)
·
תודה רבה אחי על העזרה , ושאלה האחרונה ידועה לך אם אני מזמין מאמזון אנגליה זה מגיע לי עם שקע\וולט שיתאים לשלנו ?!
·
תודה רבה אחי על העזרה , ושאלה האחרונה ידועה לך אם אני מזמין מאמזון אנגליה זה מגיע לי עם שקע\וולט שיתאים לשלנו ?!
-
YoelAbitboul
- חבר שרק התחיל

@(G)
·
אני יקבל את זה עם שקע בריטניה לדעתך או עם שקע אירופאי ? או שבכלל אמריקאי ? נשלח מחברת אמזון אנגליה עצמה
·
אני יקבל את זה עם שקע בריטניה לדעתך או עם שקע אירופאי ? או שבכלל אמריקאי ? נשלח מחברת אמזון אנגליה עצמה