עזרה בבחירה 4K או 3D
אני מחפש 55 אינץ
ראיתי שהיום כמעט הכל מתרכז ב4K האמת חיפשתי תוכן באינטרנט לא מוצא 4K באתרים שאני מוריד מהם
השאלה אם זה הולך לפרוץ לחיינו או שעדיף כבר לקנות מסך שיתמוך בתלת מימד
התקציב שלי לא גבוהה הוא עומד על 5500
אם יש המלצות לדגם מסויים אז אני אשמח
רוב התוכן אני מוריד מאתרים + קניתי מכשיר קודי שתומך בהכל
(לא מתחבר להוט יס סלקום או כל מסחטת כספים בסגנון)
ראיתי שהיום כמעט הכל מתרכז ב4K האמת חיפשתי תוכן באינטרנט לא מוצא 4K באתרים שאני מוריד מהם
השאלה אם זה הולך לפרוץ לחיינו או שעדיף כבר לקנות מסך שיתמוך בתלת מימד
התקציב שלי לא גבוהה הוא עומד על 5500
אם יש המלצות לדגם מסויים אז אני אשמח
רוב התוכן אני מוריד מאתרים + קניתי מכשיר קודי שתומך בהכל
(לא מתחבר להוט יס סלקום או כל מסחטת כספים בסגנון)
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
מה מרחק הישיבה שלך מהטלויזיה?
היום 4K נכנס יותר ויותר. המון שירותי הזרמה כבר מציעים תכנים ב 4K כמו נטפליקס, VUDU ואמזון.
היום 4K נכנס יותר ויותר. המון שירותי הזרמה כבר מציעים תכנים ב 4K כמו נטפליקס, VUDU ואמזון.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@kingikra
מה הקשר בין 4K לכמות השנים שהוא יחזיק את המסך?
@arjo
ל-3.5 מטר 4K יהיה מיותר כי יהיה קשה עד בלתי אפשרי לשים לב להבדל. מצד שני 4K הופך להיות יותר ויותר פופלרי, כך שלמצוא מסך שהוא לא 4K הופך קשה יותר ויותר היום.
מה הקשר בין 4K לכמות השנים שהוא יחזיק את המסך?
@arjo
ל-3.5 מטר 4K יהיה מיותר כי יהיה קשה עד בלתי אפשרי לשים לב להבדל. מצד שני 4K הופך להיות יותר ויותר פופלרי, כך שלמצוא מסך שהוא לא 4K הופך קשה יותר ויותר היום.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
גם אני עם מסך של "55 ומרחק של 3.5 מטר, ואני לא שם לב להבדל.
התכנית היא לשבת במרחק של כ-2 מטר או אפילו פחות לאחר מעבר דירה.
התכנית היא לשבת במרחק של כ-2 מטר או אפילו פחות לאחר מעבר דירה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
הסבר ונמק. התוכן המוזרם הוא 4K. זה שהביטרייט נמוך יותר ממה שאתה מקבל בבלוריי, זה נכון. אבל צריך לזכור שמדובר על קידוד HEVC אשר יעיל בהרבה מ H264. למרות שהאיכות לא תהיה זהה לבלו ריי מלא, נוחות השימוש של סטרימינג, אפילו עבורי, בהרבה מקרים פשוט לא שווה את המאמץ והזמן שלוקח ללכת ולחפש תוכן להורדה.
ואם לא שמת לב, כבר יש מספר כותרי UHD BLURAY, וההצע רק ילך ויגדל.
ואם לא שמת לב, כבר יש מספר כותרי UHD BLURAY, וההצע רק ילך ויגדל.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אני לא אתווכח איתך על מהו התוכן המוזרם כי
א. אין לי מושג
ב. לא מעניין
כשאני צופה בתוכן 1080P מוזרם ואח"כ 1080P שהורדתי על מסך ה 106 אינטש של המקרן שלי זו לא אותה האיכות.
עכשיו הכנסת את אלמנט המה שווה ומה לא שווה שעליו ברור שאני לא אתווכח איתך. בדיוק כמו שאני לא סובל שאנשים אומרים לי שאני פראייר שאני מתעסק עם הורדות ככה אני לא אגיד לך מה עדיך לך.
א. אין לי מושג
ב. לא מעניין
כשאני צופה בתוכן 1080P מוזרם ואח"כ 1080P שהורדתי על מסך ה 106 אינטש של המקרן שלי זו לא אותה האיכות.
עכשיו הכנסת את אלמנט המה שווה ומה לא שווה שעליו ברור שאני לא אתווכח איתך. בדיוק כמו שאני לא סובל שאנשים אומרים לי שאני פראייר שאני מתעסק עם הורדות ככה אני לא אגיד לך מה עדיך לך.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
תשמע, הכל אינדיבידואלי. ואין צורך להתווכח כי יש לי TV 4K ויש לי חשבון נטפליקס שאני משתמש בו לא מעט.
לא כל דבר שאני רואה צריך להיות באיכות בלוריי, לדעתי. יש הרבה סרטים וסדרות שאפשר לראות גם באיכות WEB-DL.
אני מניח שעל מסך ענק כמו שלך יהיה קל מאד לשים לב לכל הבדל מינורי באיכות תמונה. אבל על המסך שלי, ממרחק הצפיה שאני יושב כרגע אני לא באמת שם לב יותר מדי להבדלים. בלוריי וריפים איכותיים נראים טוב יותר מסטרימינג, אבל לא הבדל של שמים וארץ. חוץ מזה הרבה סדרות חדשות לא זמינות בבלוריי בכל מקרה. כך שהמקור היחיד שלך הוא WEB-DLים, שזה בעצם אותה איכות שאתה מקבל בסטרימינג, כי זה אותו מקור.
לא כל דבר שאני רואה צריך להיות באיכות בלוריי, לדעתי. יש הרבה סרטים וסדרות שאפשר לראות גם באיכות WEB-DL.
אני מניח שעל מסך ענק כמו שלך יהיה קל מאד לשים לב לכל הבדל מינורי באיכות תמונה. אבל על המסך שלי, ממרחק הצפיה שאני יושב כרגע אני לא באמת שם לב יותר מדי להבדלים. בלוריי וריפים איכותיים נראים טוב יותר מסטרימינג, אבל לא הבדל של שמים וארץ. חוץ מזה הרבה סדרות חדשות לא זמינות בבלוריי בכל מקרה. כך שהמקור היחיד שלך הוא WEB-DLים, שזה בעצם אותה איכות שאתה מקבל בסטרימינג, כי זה אותו מקור.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אם הזמן שלך שווה לך כסף זה יכול. שוב, זה ויכוח עקר. כל אחד עושה מה שטוב לו. אחד ישקיע את הזמן כי הפער באיכות שווה לו את זה ואחר יצפה בסטרימינג.clip99 כתב:איך לעזאזל אפשר להיות פראייר אם מורידים משהו, אם זה בחינם...
·kingikra כתב:התכוונתי בהתעסקות של חיפוש טורנט
????? דקה וחצי גג .
או משהו כזה ואח"כ ההעברה שלו לסיפריית הצפייה.
אלא אם יש לך מחשב ממש ישן / ספריות ההורדה והצפייה לא יושבות על אותו כונן, וגם אז מדובר בכמה דקות.
בקיצור , לא "הכצעקתה"....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לפעמים אתה יושב מול הטלויזיה ובא לך לראות משהו, אז אתה פותח קטלוג של נטפליקס ובוחר סדרה או סרט מבלי לקום מהספה.
לא צריך ללכת למחשב, לחפש, לבחור, לחכות שירד וכו.
אבל שוב, יש סרטים שכן שווה לשבת ולמצוא מקור עם איכות טובה.
מצד שני, כמו שכבר אמרתי, המקור העיקרי לסדרות חדשות יחסית גם ככה web-dl, שזה בעצם מה שאתה מקבל בסטרימינג. ככה שאתה מרוויח נוחות, חוקיות ואיכות זהה למשהו שהיית מוריד.
לא צריך ללכת למחשב, לחפש, לבחור, לחכות שירד וכו.
אבל שוב, יש סרטים שכן שווה לשבת ולמצוא מקור עם איכות טובה.
מצד שני, כמו שכבר אמרתי, המקור העיקרי לסדרות חדשות יחסית גם ככה web-dl, שזה בעצם מה שאתה מקבל בסטרימינג. ככה שאתה מרוויח נוחות, חוקיות ואיכות זהה למשהו שהיית מוריד.