אינסטלציה של כבלים בקירות
שלום, האמת אני לא בטוח שצריך לפתוח שרשור כאן, אך בטוח שהרבה מכם נתקלו בעיניין של אינטולציה כבלים בתעלות בקירות.
מה שאני רוצה לשאול זה שאולי מישהוא מכיר איפה ניתן להשכיר מחרצת קירות(עדיף עם שתי דיסקים) ושואב אבק חובט (יחד).
אני חייב להעביר רבלים בדירנה ולא ממש רוצה לעשות אבק....
חיפשתי שאתרחם - אין - מצאתי במקום אחד אך ללא שואב אבק.
אני לא פוסל גם לקחת אדם שיחררץ לי את הקירות , כול מי שאני מכיר מתחום שיפוץ - אין לו כזה ציוד.
אודה!
מה שאני רוצה לשאול זה שאולי מישהוא מכיר איפה ניתן להשכיר מחרצת קירות(עדיף עם שתי דיסקים) ושואב אבק חובט (יחד).
אני חייב להעביר רבלים בדירנה ולא ממש רוצה לעשות אבק....
חיפשתי שאתרחם - אין - מצאתי במקום אחד אך ללא שואב אבק.
אני לא פוסל גם לקחת אדם שיחררץ לי את הקירות , כול מי שאני מכיר מתחום שיפוץ - אין לו כזה ציוד.
אודה!
Heavy Metal Is The Law
1. גם עם שואב תעשה כמות מטורפת של לכלוך. מעבר לחיתוך עצמו שיעשה לכלוך אחרי החיתוך עם הדיסק עדיין נשאר לך לפרק עם פטישון את החלק בין החיתוכים, לתקן עם שפטל, ללטש ולצבוע. תשכח מעבודה נקייה.
2. אתה מסתכן בחיתוך צנרת חשמל קיימת בתקרה!
כנראה שעבודה עם פטישון ללא דיסק תהיה נקיה יותר (ממילא אתה צריך אחרי זה פטישון לנתק את הבטון), גם בטוחה יותר (תגלה בזמן שנכנסת לצנרת קיימת) וגם זולה יותר
2. אתה מסתכן בחיתוך צנרת חשמל קיימת בתקרה!
כנראה שעבודה עם פטישון ללא דיסק תהיה נקיה יותר (ממילא אתה צריך אחרי זה פטישון לנתק את הבטון), גם בטוחה יותר (תגלה בזמן שנכנסת לצנרת קיימת) וגם זולה יותר
מרצפות אמורות להיות מודבקות טוב בדרך כלל לא ניתן להרים אותם
בכל מקרה גם אם תצליח להרים בלטה שלמה בלי לשבור אותה (מה שלרוב לא מתאפשר) עדיין יהיה לך מתחת בטון שתצטרך לחצוב בו. אחרי שתחזיר תצטרך להדביק את המרצפות מחדש ולעשות מחדש רובה.
אתה בטוח שלקחת את כל זה בחשבון?
בכל מקרה גם אם תצליח להרים בלטה שלמה בלי לשבור אותה (מה שלרוב לא מתאפשר) עדיין יהיה לך מתחת בטון שתצטרך לחצוב בו. אחרי שתחזיר תצטרך להדביק את המרצפות מחדש ולעשות מחדש רובה.
אתה בטוח שלקחת את כל זה בחשבון?
תודה, כן לקחתי כמובן, על הבלטות יש לנו נמינט בגלל זה אני (אם תהיה בעיית חוסר גובה לתעלה) יזרוק בלטות לגמרי ויסים שכבת בטון מעת תעלותומעל זה למינציה. מה שהוא מסג זה, נראה עוד די רחוק מהשלב הזה. זה רק תכנונים.
Heavy Metal Is The Law