אז ככה חברים בקרוב אני עובר דירה ואני מעוניין לרכוש טלוויזיה חדשה, אלו הם הנתונים:
מרחק צפייה - 6 מטר גודל באינצ'ים: אני מניח שהטלוויזיה צריכה להיות סביבות 65 אינץ אבל תגידו לי אתם תקציב: 12000, אפשר גם לחרוג טיפה מה חשוב לי בטלוויזיה: איכות צפייה מדהימה, 4K, שיהיה BACKLIGHTS, וSMART TV
אילו מקורות יתחברו: ממיר, רמקולים, מחשב מדי פעם, ChromeCast
אני יצפה בהרבה מאוד שידורים של ממיר שאני מניח שהם SD, סרטים מדי פעם על איכות גבוהה ככל הניתן.
אשמח לעזרתכם
עריכה: טוב אז ככה אחרי עריכה קצרה בפוטושופ אני מצרף את התוכנית של הסלון, בעקרון התכנון הוא לקחת את הספה אחורה צמוד לקיר(יש ספה אחרת שמורכבת מחלק 1 ולא כמו בתמונה) וזאת מכיוון שאם אני ישאיר את המצב כמו בתמונה המרווח בין הספה לשיש במטבח הוא פחות מחצי מטר וזה יהיה מאוד צפוף ככה לעבור(בעקרון בתמונה הקיר שמימין במטבח הוא לא קיר אלא שיש ארוך) אז למישהו אולי יש הצעה אחרת לסידור הסלון?
אני פשוט כבר אובד עצות..
נערך לאחרונה על ידי AlexGechman ב 08/04/2016 20:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
במקום לקנות מסך 65 נוצץ ויקר שבסרטים לא יתן חוויית צפיה בגלל המרחק.
אז הצעתי לפצל את הקניה למסך 50 (שברור שהוא קטן לסלון של 6 מטר) אבל בשביל לראות חדשות או כל מיני תוכניות של יס אז לא צריך יותר. וישאר תקציב למקרן מכובד שיתן חוויית צפייה בסרטים וסדרות פי כמה מ tv 65.
יקח עוד יובלות עד ש4K יגיע למיינסטרים ככה להשקיע עכשיו במסך כזה זה מיותר.
למרחק צפיה של 6 מטר הייתי אומר שאתה צריך מקרן עם מסך של 120"
4K מיותר לחלוטין למרחק כזה. אבל מצד שני הרבה טלויזיות היום כבר 4K, אז מיותר לחלוטין גם לציין את העובדה הזו, אני מניח.
Backlights? אני מניח שהכוונה לרמת שחורים.
TheCoolest כתב:למרחק צפיה של 6 מטר הייתי אומר שאתה צריך מקרן עם מסך של 120"
4K מיותר לחלוטין למרחק כזה. אבל מצד שני הרבה טלויזיות היום כבר 4K, אז מיותר לחלוטין גם לציין את העובדה הזו, אני מניח.
Backlights? אני מניח שהכוונה לרמת שחורים.
...
ישלך מקרן להציע לי? והכוונה בBacklights זה אור שהטלוויזיה משדרת מאחורה לקיר ונותן חווית צפייה יותר נעימה, מצד שני כנראה במרחק של 6 מטר זה לא יהיה כלכך רלוונטי במחשבה שנייה
טוב אז ככה אחרי עריכה קצרה בפוטושופ אני מצרף את התוכנית של הסלון, בעקרון התכנון הוא לקחת את הספה אחורה צמוד לקיר(יש ספה אחרת שמורכבת מחלק 1 ולא כמו בתמונה) וזאת מכיוון שאם אני ישאיר את המצב כמו בתמונה המרווח בין הספה לשיש במטבח הוא פחות מחצי מטר וזה יהיה מאוד צפוף ככה לעבור(בעקרון בתמונה הקיר שמימין במטבח הוא לא קיר אלא שיש ארוך) אז למישהו אולי יש הצעה אחרת לסידור הסלון?
מדוע בחרת לעשות את השיש בצורה הזו?
מדוע לא להמשיך את השיש לכיוון המרפסת ולעשות אי ששם גם אוכלים באופן קבוע?
בדרך זו יכולת למקם את הספה במרחק של 4-5 מ' ללא הצמדה לשיש.
idan309 כתב:מדוע בחרת לעשות את השיש בצורה הזו?
מדוע לא להמשיך את השיש לכיוון המרפסת ולעשות אי ששם גם אוכלים באופן קבוע?
בדרך זו יכולת למקם את הספה במרחק של 4-5 מ' ללא הצמדה לשיש.
...
בעקרון זו הדירה של ההורים שלי והם החילטו לעשות זאת, אני גם לא הייתי כלכך בעד הרעיון, אבל הדבר כבר קרה ואין דרך לשנות זאת אז אני צריך להתמודד עם המצב הקיים...