אני צריך עזרה בנושא של ארון תקשורת / איחסון למוצרי חשמל

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
Moshe9090 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם ,

אין לי ידע בנושא ולכן אשמח לעזרה , אני רכשתי דירה מקבלן וכעת אנחנו במתווה השינויים , בסלון הולך להיות רסיבר , סוני ומחשב בשביל המדיה פלייר להריץ סרטים קודי וכו' , באיזה דרך אני יכול "להסתיר " את הפריטים שציינתי כי זה ממש יכער את הסלון, האם אפשר לעשות ארון קטן בסלון ? מה בדרך כלל נהוג לעשות במקרים כאלו ? אילו הכנות אני צריך לבקש מהקבלן מראש כדי לבצע זאת ?

חשוב לציין שיש לי מערכת קולנוע ביתית שתיהיה לה הכנה מהקבלן והכבלים אמורים להתחבר לרסיבר ככה שחשוב שהרסיבר יהיה קרוב לסלון ולרמקולים .

תודה מראש לעוזרים

ZiggyMan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2833
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 277 פעמים

שליחה #2 

נתחיל מהסוף; הרסיבר לא חייב להיות קרוב לסלון ולרמקולים. הוא יכול להיות בכל מקום בבית.
אני לא נוהג לומר את זה בד"כ, אבל כיוון שאין לך מושג - תתייעץ עם איש מקצוע. (שכמובן גם ידאג להחליף לך רסיבר... סוני חח)
..

Moshe9090 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #3 

אני לא מתכוון להחליף רסיבר , הוא יחסית יקר ועונה לכול הדרישות שלנו , ורצוי שהרסיבר יהיה בסלון כיוון שאם אני אתחיל להשקיע בכבלים לרמקולים ( לפחות 50-100 ש"ח למטר לכול כבל ויש לפחות חמישה כאלה ) אני אפשוט רגל , הרסיבר והמחשב יהיו חייבים להיות בסלון

ZiggyMan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2833
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 277 פעמים

שליחה #4 

שוב, תתייעץ עם איש מקצוע. וצא מהסרט של כבלים ב100₪ למטר. כבלים בעשירית המחיר יעשו את אותה עבודה בדיוק.
..

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”