שתי שאלות - מחט לפטיפון, קלטות type ii chrome
אהלן חברים. יש לי שתי שאלות חשבתי לקבץ אותן ביחד. נתחיל:
1. יש לי פטיפון THORENS 165 עם ראש Shure MX97E . המחט נשברה באיזשהו שלב. האם הראש הזה מאפשר שינוי מחט או חייב לקנות ראש חדש? יש לי את הראש הישן שנשאר shure m44 אולי אפשר להוציא ממנו את המחט ולהשתמש בה?
2. מחפש קלטות type ii chrome אם מישהו מוכר או יודע על חנות שמוכרת? יש באיביי אבל המשלוח יקר מאוד.
תודה רבה!
1. יש לי פטיפון THORENS 165 עם ראש Shure MX97E . המחט נשברה באיזשהו שלב. האם הראש הזה מאפשר שינוי מחט או חייב לקנות ראש חדש? יש לי את הראש הישן שנשאר shure m44 אולי אפשר להוציא ממנו את המחט ולהשתמש בה?
2. מחפש קלטות type ii chrome אם מישהו מוכר או יודע על חנות שמוכרת? יש באיביי אבל המשלוח יקר מאוד.
תודה רבה!
נענה לשאלה הראשונה:
כן, אפשר להחליף מחטים לראש. הוא ישמע באיכות פרופורציונית לאיכות המחט החליפית שתקנה לו, אבל לעולם לא יהיה "עילוי" - בסופו של יום, זה ראש די בסיסי באורווה של Shure.
זו המחט המקורית . היא עולה כמו הראש...
יש שפע חלופיות זולות , שישמעו פחות טוב.
יש גם יקרות יותר
המחט של ה- M44 לא תתאים.
כן, אפשר להחליף מחטים לראש. הוא ישמע באיכות פרופורציונית לאיכות המחט החליפית שתקנה לו, אבל לעולם לא יהיה "עילוי" - בסופו של יום, זה ראש די בסיסי באורווה של Shure.
זו המחט המקורית . היא עולה כמו הראש...
יש שפע חלופיות זולות , שישמעו פחות טוב.
יש גם יקרות יותר
המחט של ה- M44 לא תתאים.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
·nkorah כתב:
זה ראש די בסיסי באורווה של Shure.
...
זה הראש הטוב ביותר של שור כיום...
מחט חלופית מקורית תעלה כ-$100 כולל שילוח ארצה. יקר, אבל אני ממליץ על מקורית ולא חלופית.
ה-M44 ראש טוב בזכות עצמו, אבל המחט שלו אכן לא תתאים.
.Anything can be done, but it's only done if it's done