חברת TEC Accessories נמצאת בנישה קטנה ובלתי מורגשת - גאדג'טים למחזיק המפתחות. פנס, סרגל, קליפס ועוד. זה מהמוצרים שאף אחד מאיתנו לא יקנה, אבל כולנו נשמח לקבל במתנה.
אצלי על מחזיק המפתחות יש באופן קבוע אולר קטן. במשך כ-20 שנה החלפתי את הדגם הזה של Vicrorinox ישן בחדש בכל פעם שהוא הראה סימני בלאי. לפני כשבועיים האחרון שהיה לי התפרק וכשהלכתי לרכוש חדש נתקלתי ב-Leatherman Style שכולל את אותם כלים אבל בגודל קומפקטי יותר ועכשיו הוא על מחזיק המפתחות.
לכל התחום הזה קוראים Everyday Carry או בקיצור EDC.
בעבר הסתובבתי עם Letherman Micra, אבל מכיוון שאני תמיד עם תיק עברתי למשהוא קצת יותר גדול, Victorinox SwissTool Spirit (קניתי במבצע מטורף ב- BF לפני כמה שנים).
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
את ה Leatherman המקורי והישן שלי מהצבא שלי אני שומר ברכב יחד עם פנס LED ומראת איפור קטנה. מה שמאפשר לי לבצע בדיקות וטיפולים קטנים ברכב גם במקומות שקצת קשה לראות (בשביל זה המראה). בתיק הטיולים יש לי אולר. אני לא מצליח לחשוב על מצבים אחרים שבו אני עלול להזדקק לפטנטים האלו. זה נראה נחמד בדרך שבה אני בדרך כלל מתפעל ממוצרים זערוריים אבל זה כנראה מתאים יותר לאנשים שלא אכפת להם מהמשקל והסרבול הנוסף בצרור המפתחות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.