אם מישהו ניחש מהכותרת,זו אכן סקירה (קצרה נראה לי)
בקצרה איך הגעתי לאוזניות הנ"ל
HE400 משודרגות
רעש
אישה כועסת
סט סגור
טוב טיפה יותר,למה מלכתחילה בייר בכלל?
מאז שנכנסתי לעולם האוזניות משהו בהם תמיד קרץ לי,למעשה הT1 היה מבחינתי ולהרגשתי הסאונד הנכון ביותר בשבילי למרות שמעולם לא שמעתי אותו
תקופה קצרה היו ברשותי הDT880 שהרשימו אותי ביכולת ווקאלית אבל בזמנו חיפשתי הכל מהכל בכל התדרים ולמעשה גם הDT הנ"ל לא שודכו לציוד שיישר איתם קו וימצה אותם ולמרות הכל עדיין אהבתי מאוד את ה"קסם" וה"ניצוץ" של העזה שמייחד את החברה הזו
הHE400 היו ברשותי תקופה לא קצרה ובזמן זה החלפתי כמה כבלים ורפידות עד שהגעתי למצב מהנה מאוד,מאוזן והרבה יותר טוב מהמקור
אבל כמו שהבנתם שההנאה באוזניות פתוחות היא ניסוי חברתי
צריך סגורות,מת על בייר ובדיוק יצאו הDT1770 PRO כאילו דא..
מבדיקות ארוכות הסט פשוט קוצר תשבחות בצורה מעוררת השראה,למעשה אפילו השוואה לT1+T5P והעדפה על פניהם
היו ימים בייחוד לאחר ההזמנה שפשוט לא נכנסתי לפורמים האלו כדי לא לגלות בפועל סט נחמד ולא יותר מכיוון שבהשוואה למה שהיה לי לעומת אחרים שיצא לי להתרשם אכן הייתי מסופק
אז הגיע..
ישר מהקופסא נשמע נחמד מאוד,למעשה האזנתי כשלוש שעות בפעם הראשונה ודי הופתעתי לכמות הפרטים העצומה ודברים שמעולם לא שמעתי בהרבה שירים
אבל היו לי ספקות וזה לא היה מושלם,הבאס היה קצת מפוזר (כלומר בהשוואה לפלנר) והסאונד הכללי מתדרי המיד ולמעלה נשמע לי קצת Vail - כלומר עמום במקצת (אהלן סנהייזר
סגרתי את היום ברגשות מעורבים,התחושה הגוברת היא שיש כאן פונטציאל אדיר שקצת מורחק
נתנתי לאוזניות את הזמן שלהם להפתח וזה עשה להם רק טוב,הבאס יותר הדוק ולזכרוני גם הגבוהים התעדנו קצת,וברמה הנ"ל כל שיפור לטובה מהנה עוד יותר
אבל העמימות לא הלכה מעצמה,למזלי נתקלתי בתרד MOD שטענו שהוצאת כיסוי הבד החיצוני שחוסם חלק מהסאונד מעלה אותם לרמה אחרת,כמובן שניסיתי והתוצאה מדהימה,אומנם המינוס (הקטן) זה בגבוהים חדים קצת יותר אבל עדיין לא כואבים או צורמים למעט בשירים באיכות גרועה בעוצמה גבוהה,בשירים באיכות גבוהה עד Lossless זה פשוט משאיר אותך חסר מילים עם מעורבות ממגנטת למוסיקה
איך הם נשמעות ומה האופי שלהם?
אני יכול להבין למה הם נקראות מוניטריות - שומעים פשוט כמות של פרטים בצורה המדוייקת שהתכוון מהנדס הסאונד כשישב מול הזמר - מושלם!
יש להם את הבאס הבולט אבל לא משתלט,הרבדים של הבאס והמיד באס הם פשוט משהו שאי אפשר להסביר למי שלא התנסה,גם בפלאנר לא שמעתי כל כך הרבה גוונים ופאנץ כל כך מוגדר עמוק ומדוייק
לחלק המיוחד - הווקאלי ומיד עליון
מעולם לא שמעתי קול אנושי יפה יותר וגם עד כמה שזכור לי משום מערכת בשום צורה
מעולם לא שמעתי כלי נשיפה,הקשה,מיתרים ובעיקר כינור שפשוט היה לא מהעולם הזה
כשהכל מנגן כמכלול זו ההגדרה הטובה ביותר שאני יכול לתאר סימפוניה,ובצורה הטובה ביותר
למעשה הזמנתי כבר כבל משודרג מומלץ של ADL (מתאים גם לAKG אגב)
ומה עוד?
אה..
ברצוני להודות להורי שהביאוני עד הלום
ואיחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו