מה אתם אומרים על המקרן הבא?
-
BarakMichaeli
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 333
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
-
BarakMichaeli
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 333
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
סרטים, משחקים בPS4 וכו.....
- devious007
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חברים משהו ניסה את המקרן הזה?
עלות 600 דולר לפני משלוח ומיסים
הוא בצורת גליל מה שמאפשר למקם אותו בצורה נוחה בכל מיני זויות
הוא עם רמקולים איכותיים כך אומרים מובנים
ויש לו נתונים סבירים נחמדים
מערכת הפעלה אנדרואיד 4.4 טיפה ישנה אבל זה מובנה אז שימושי
Miracast ו Happycast
וסוללה פנימית חזקה של 15,600-mAh
ושלט
יש כאן משהו שימליץ לרכוש אותו?
הוא בצורת גליל מה שמאפשר למקם אותו בצורה נוחה בכל מיני זויות
הוא עם רמקולים איכותיים כך אומרים מובנים
ויש לו נתונים סבירים נחמדים
מערכת הפעלה אנדרואיד 4.4 טיפה ישנה אבל זה מובנה אז שימושי
Miracast ו Happycast
וסוללה פנימית חזקה של 15,600-mAh
ושלט
יש כאן משהו שימליץ לרכוש אותו?
Re: חברים משהו ניסה את המקרן הזה?
@devious007
·
זה לא מקרן לקולנוע ביתי.. לא מאמין שמישהו ימליץ עליו אם זה לקולנוע ביתי.
לקולנוע ביתי אתה רוצה מקסימום איכות תמונה במינימום מחיר. במקרן הזה יש הרבה פיצ'רים אבל זה בוודאות יבוא על חשבון איכות תמונה.
זה מקרן נייד עם רמקולים. אם השימוש שלך מעורב, ואתה רוצה לקחת ממקום למקום אז זה אופציה.
אבל אם המקרן מיועד להתקנה קבועה בסלון\ חדר, אז בתקציב הזה עדיף מקרן יעודי בלי כל הפיצ'רים המיותרים כמו רמקולים וניידות עם סוללה
·
זה לא מקרן לקולנוע ביתי.. לא מאמין שמישהו ימליץ עליו אם זה לקולנוע ביתי.
לקולנוע ביתי אתה רוצה מקסימום איכות תמונה במינימום מחיר. במקרן הזה יש הרבה פיצ'רים אבל זה בוודאות יבוא על חשבון איכות תמונה.
זה מקרן נייד עם רמקולים. אם השימוש שלך מעורב, ואתה רוצה לקחת ממקום למקום אז זה אופציה.
אבל אם המקרן מיועד להתקנה קבועה בסלון\ חדר, אז בתקציב הזה עדיף מקרן יעודי בלי כל הפיצ'רים המיותרים כמו רמקולים וניידות עם סוללה
- devious007
-
- חבר פעיל

@Kermit
· כן אני מבין זאת חבר , זה לא מקרן top of the line אבל זה פותח הרבה שימושים כאשר הוא נייד.
לעומת זאת בתקציב של 600 דולר איזה מקרן איכותי קבוע היית ממליץ כאן בארץ?
· כן אני מבין זאת חבר , זה לא מקרן top of the line אבל זה פותח הרבה שימושים כאשר הוא נייד.
לעומת זאת בתקציב של 600 דולר איזה מקרן איכותי קבוע היית ממליץ כאן בארץ?
@devious007
·
בארץ לא תוכל למצוא במחיר הזה, רק בהזמנה מאמזון. שאגב נותנים אחריות על המקרן והשירות שלהם מדהים, מנסיון שלי ושל עוד רבים פה בפורום שהזמינו דרכם ציוד
https://www.amazon.de/Optoma-HD142X-DLP ... OPTOMA+142
https://www.amazon.de/Epson-EH-TW5300-P ... EPSON+5300
הזמנתי דרך אמזון כבר 2 מקרנים, רסיבר ועוד כל מיני. שירות מעולה
שוב, זה שהוא פותח שימושים נוספים זה ברור. השאלה מה הסיכוי שתשתמש בהם.. אם פעם בשנה תנייד את המקרן למקום אחר, אז לדעתי זה חסר משמעות...
אם אין כוונה אמיתית להנות מהניידות כמו מקרן להרצאות באולמות בכל מיני מקומות מזדמנים למשל
אבל אם זה ישמש כמקרן לסרטים וסדרות בבית אז זה מיותר. תקבל פחות תמורה של קולנוע ביתי בשביל פיצ'רים בשימוש של פעם באף פעם
·
בארץ לא תוכל למצוא במחיר הזה, רק בהזמנה מאמזון. שאגב נותנים אחריות על המקרן והשירות שלהם מדהים, מנסיון שלי ושל עוד רבים פה בפורום שהזמינו דרכם ציוד
https://www.amazon.de/Optoma-HD142X-DLP ... OPTOMA+142
https://www.amazon.de/Epson-EH-TW5300-P ... EPSON+5300
הזמנתי דרך אמזון כבר 2 מקרנים, רסיבר ועוד כל מיני. שירות מעולה
שוב, זה שהוא פותח שימושים נוספים זה ברור. השאלה מה הסיכוי שתשתמש בהם.. אם פעם בשנה תנייד את המקרן למקום אחר, אז לדעתי זה חסר משמעות...
אם אין כוונה אמיתית להנות מהניידות כמו מקרן להרצאות באולמות בכל מיני מקומות מזדמנים למשל
אבל אם זה ישמש כמקרן לסרטים וסדרות בבית אז זה מיותר. תקבל פחות תמורה של קולנוע ביתי בשביל פיצ'רים בשימוש של פעם באף פעם
- devious007
-
- חבר פעיל

אני מחפש האמת רסיבר כי אני עם הישן שלי לא מצליח להריץ בסטריאו את 4 הרמקולים של מורל שיש לי הוא מנגן רק על 2. אני צריך פתרון לזה הכי זול האמת שאפשר כי המטרה שלי זה רק להפעיל את כל ה 4 ביחד.
לגבי המקרן תוכל לספר על הספציפי שאתה רכשת בכמה מילים?
אני מעוניין להתקין אותו במרפסת , רשום שהוא עובד בתנאי חום 35 מעלות האם זה יפעל. חושב להתקין על התקרה את הממסך, מרחק יהיה סביב 2.5+ מטרים מה להערכתך יהיה הגודל ?
לגבי המקרן תוכל לספר על הספציפי שאתה רכשת בכמה מילים?
אני מעוניין להתקין אותו במרפסת , רשום שהוא עובד בתנאי חום 35 מעלות האם זה יפעל. חושב להתקין על התקרה את הממסך, מרחק יהיה סביב 2.5+ מטרים מה להערכתך יהיה הגודל ?
@devious007
·
המקרן הנוכחי שלי יקר יותר מהדגמים שרשמתי, עלה 1300 יורו בלי המיסים.
הראשון שקניתי היה EPSON5200, מקרן בסיסי, תמונה סבבה. מאוד דומה ל5300 מבחינת איכות תמונה
לגבי מרחקים: כל מקרן פותח תמונה אחרת, יש מחשבון מרחקים באתר projectorcentral.com
מ2.5 , אם זה מרחק כולל הגודל של המקרן, זה משאיר לך בערך 2.15 מטר מרחק הקרנה. והתמונה שתפתח עם כזה מרחק תהיה קטנה, לא בטוח שכדאי מקרן. כנראה משהו בין 65 ל75 אינץ משהו כזה
יש מקרן benq1070 שקנו אנשים בפורום והוא ופותח תמונה יחסית גדולה ממרחק יותר קטן. הוא כבר לא נמכר יש לו דגם מחליף, לא זוכר את הדגם
לגבי טמפרטורה, לא יודע להגיד... שלי עובד בחדר ממוזג
·
המקרן הנוכחי שלי יקר יותר מהדגמים שרשמתי, עלה 1300 יורו בלי המיסים.
הראשון שקניתי היה EPSON5200, מקרן בסיסי, תמונה סבבה. מאוד דומה ל5300 מבחינת איכות תמונה
לגבי מרחקים: כל מקרן פותח תמונה אחרת, יש מחשבון מרחקים באתר projectorcentral.com
מ2.5 , אם זה מרחק כולל הגודל של המקרן, זה משאיר לך בערך 2.15 מטר מרחק הקרנה. והתמונה שתפתח עם כזה מרחק תהיה קטנה, לא בטוח שכדאי מקרן. כנראה משהו בין 65 ל75 אינץ משהו כזה
יש מקרן benq1070 שקנו אנשים בפורום והוא ופותח תמונה יחסית גדולה ממרחק יותר קטן. הוא כבר לא נמכר יש לו דגם מחליף, לא זוכר את הדגם
לגבי טמפרטורה, לא יודע להגיד... שלי עובד בחדר ממוזג
- devious007
-
- חבר פעיל

@Kermit
·אני בדקתי שוב את החללים. במידה ואני מחליט ללכת על הדרך הקבועה ולמקם את המקרן על מדף יעודי. הייתי רוצה לעשות מסך בסלון ומסך במרפסת , מה דעתך? ועכשיו כשאני חושב על זה המקרן הריי יכול להיות ממוקם הכי רחוק בקצה של המרפסת או בקצה של הסלון ואז אני כן משיג מרחקים טובים. האורך של המרפסת זה 4 מטר 20 ס״מ והאורך של הסלון 6 מטר. אז כן צריך לגנוב קצת מכאן וקצת מכאן כדאי להתקין את המדף ואת המסך אבל בכל זאת יש כאן מרחקים טובים נכון ?
האם אפשר בקלות להעביר מאזור הסלון למרפסת את המקרן ?
·אני בדקתי שוב את החללים. במידה ואני מחליט ללכת על הדרך הקבועה ולמקם את המקרן על מדף יעודי. הייתי רוצה לעשות מסך בסלון ומסך במרפסת , מה דעתך? ועכשיו כשאני חושב על זה המקרן הריי יכול להיות ממוקם הכי רחוק בקצה של המרפסת או בקצה של הסלון ואז אני כן משיג מרחקים טובים. האורך של המרפסת זה 4 מטר 20 ס״מ והאורך של הסלון 6 מטר. אז כן צריך לגנוב קצת מכאן וקצת מכאן כדאי להתקין את המדף ואת המסך אבל בכל זאת יש כאן מרחקים טובים נכון ?
האם אפשר בקלות להעביר מאזור הסלון למרפסת את המקרן ?
@devious007
·
אפשר להעביר? כן
האם הייתי עושה זאת? חד משמעית לא.. כל העברה זה לכוון מחדש את התמונה, פוקוס, שתהיה במסגרת המסך וכו'
6 מטר זה רחוק מדי, המקרנים הם בסיסיים עם זום קטן. מכזה מרחק תפתח לך תמונה ענקית
בדוק במחשבון מרחקים בהתאם לדגם איזה גודל תמונה יפתח לך עם כל מקרן שאתה חושב לקנות.
אני חושב שאין טעם להעביר מקרן מנקודה לנקודה.. מסורבל ולא פרקטי
·
אפשר להעביר? כן
האם הייתי עושה זאת? חד משמעית לא.. כל העברה זה לכוון מחדש את התמונה, פוקוס, שתהיה במסגרת המסך וכו'
6 מטר זה רחוק מדי, המקרנים הם בסיסיים עם זום קטן. מכזה מרחק תפתח לך תמונה ענקית
בדוק במחשבון מרחקים בהתאם לדגם איזה גודל תמונה יפתח לך עם כל מקרן שאתה חושב לקנות.
אני חושב שאין טעם להעביר מקרן מנקודה לנקודה.. מסורבל ולא פרקטי
- devious007
-
- חבר פעיל

@Kermit
·הבנתי את עמדתך ומעריך מאוד!
אני בחיפושים אחר ניידות כמו שמת לב ולכן קורצים לי המקרנים בסגנון gmgo, עם אפשרות פשוטה להעביר מחלל לחלל ולהקרין על כל משטח , תקרה ,מסך וכד. אני יודע שאני מפסיד איכות בדרך אבל אם המקרן תומך ב full hd אז הנאה כלשהיא בכל זאת תשאר
מה דעתך על מקרנים של byintek שמעת עליהם משהו?
https://he.aliexpress.com/store/736783
·הבנתי את עמדתך ומעריך מאוד!
אני בחיפושים אחר ניידות כמו שמת לב ולכן קורצים לי המקרנים בסגנון gmgo, עם אפשרות פשוטה להעביר מחלל לחלל ולהקרין על כל משטח , תקרה ,מסך וכד. אני יודע שאני מפסיד איכות בדרך אבל אם המקרן תומך ב full hd אז הנאה כלשהיא בכל זאת תשאר
מה דעתך על מקרנים של byintek שמעת עליהם משהו?
https://he.aliexpress.com/store/736783
מצטרף לשאלה של פות״ש
האם גם בטווח מחירים של 200 דולר המקרנים הסיניים כ״כ גרועים? המקרנים הנמכרים ביותר (עם ציון גבוה של 5 כוכבים וחוו״ד טובות עם רכישות רבות ) הם של חברת Crenova הסינית...
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
כן, הם גרועים וחבל על הכסף שלך.האם גם בטווח מחירים של 200 דולר המקרנים הסיניים כ״כ גרועים? המקרנים הנמכרים ביותר (עם ציון גבוה של 5 כוכבים וחוו״ד טובות עם רכישות רבות ) הם של חברת Crenova הסינית......
תודה Toxin, אני מחפש פתרון זול להקרנה בחדר חשוך ולא רוצה להגיע לעלויות גבוהות (כמו של מקרני Optoma ואחרים), לאור תשובתך ,האם אין לי מה לחפש בשוק המקרנים? אני רוצה להישאר בגבול של עד 220 דולר בערך ומעדיף מקרן לד (חיי מנורה..)