שליטה על SPDIF דרך המחשב
אני משתמש ביציאה SPDIF של המחשב. כאשר אני נכנס לMIXER של המחשב יציאת ה SPDIF מופיעה בעפור, (יציאה ללא שליטה) אני שומע טוב דרך המערכת וכו. אבל אין לי יכולת לשלוט על עוצמת השמע ביציאה.
האם ניתן לשלוט בכלל בעוצמת היציאה של ה SPDIF לכיוון המגבר או שהיא מעבירה רק אותות דיגיטאליים שהמגבר מפענח?
אם ישנה אפשרות לשנות על העוצמה כיצד אני יכול להפוך את היציאה שלי במחשב לבעלת שליטה?
תודה
האם ניתן לשלוט בכלל בעוצמת היציאה של ה SPDIF לכיוון המגבר או שהיא מעבירה רק אותות דיגיטאליים שהמגבר מפענח?
אם ישנה אפשרות לשנות על העוצמה כיצד אני יכול להפוך את היציאה שלי במחשב לבעלת שליטה?
תודה
נדמה לי שהיתה תוכנה בשם volume tracker שמאפשרת לשלוט על הווליום של היציאה האופטית דרך השלט של ה-MCE אם זה מה שאתה צריך.
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
תוכנת ה VOLUME TRAKER מאפשרת שליטה על כל מה שניתן לשליטה ב MIXER אבל כאשר יציאת ה SPDIF מופיעה במצב קבוע ללא אפשרות כיוונון ידני אין יכולת לתוכנה זאת לבצע את העבודה.
אני כרגע מנסה בכלל לברר האם ניתן לשלוט על עוצמת היציאה הדיגיטלית מאחר והיא דיגיטלית!! איך שולטים בעוצמה של משהו דיגיטלי???
תודה
אני כרגע מנסה בכלל לברר האם ניתן לשלוט על עוצמת היציאה הדיגיטלית מאחר והיא דיגיטלית!! איך שולטים בעוצמה של משהו דיגיטלי???
תודה
ובכן....
VOLUMETRACKER עובדת במספר הגבלות.
צריך AC3FILTER ושם להגיד לו שיעבד את כל המידע ואז יוציא לSPDIF. כלומר לא- SPDIF passthrough.
ברגע שזה קורה יש שליטה מלאה על הVOLUME, אבל יכולות להיווצר בעיות של SYNC בגלל עיבוד הקול.
לפני שעברתי מחשב שרת הצלחתי שזה יעבוד לי, עכשיו עדיין לא היה לי זמן לממש את זה במחשב החדש, אז אין לי כרגע מחשב פעיל עם זה, אבל זה אפשרי (השתמשתי בשביל שSAGE יוכל לשלוט על הווליום של SPDIF).
VOLUMETRACKER עובדת במספר הגבלות.
צריך AC3FILTER ושם להגיד לו שיעבד את כל המידע ואז יוציא לSPDIF. כלומר לא- SPDIF passthrough.
ברגע שזה קורה יש שליטה מלאה על הVOLUME, אבל יכולות להיווצר בעיות של SYNC בגלל עיבוד הקול.
לפני שעברתי מחשב שרת הצלחתי שזה יעבוד לי, עכשיו עדיין לא היה לי זמן לממש את זה במחשב החדש, אז אין לי כרגע מחשב פעיל עם זה, אבל זה אפשרי (השתמשתי בשביל שSAGE יוכל לשלוט על הווליום של SPDIF).