אני עם אותה דעה כמו mp3lll בנוגע לבחירה ב- Nexus 6P. האפשרות למכשיר שיקבל תמיד ראשון את עדכוני ה- OS של Android, תהפוך אותו לרלוונטי גם עוד שנתיים. מעבר לזה, מכשירי ה- Nexus מוכיחים את הערך שלהם ביד II יותר ממכשירי Android אחרים וגם בעלי היצע אביזרים היקפים רחב יותר מאחרים.
מה לגבי העברית בנקסוס, אם ארכוש אותו בארה"ב, האם צפויה לי בעיה בנושא?
בנוסף - שאתם אומרים "עדכונים" -
אני יודע שבארץ, לדוגמה במוצר של LG, בתור לקוח אתה מקבל עדכון מהיבואן הרשמי ("רונלייט").
במקרה הזה אינני קונה מיבואן רשמי, האם העדכונים הם ישירות מול גוגל? כלומר, אין חיסרון לאי רכישה בארץ?
אני גם מתלבט עם רכישה של נקסוס 6P, הגודל מעט מפחיד אותי, בכל מקרה מצאתי סקירה בשבילך בין 2 המכשירים. http://www.phonearena.com/phones/compar ... /9679,9587
אישית כבעלים של נקסוס 4\5 הייתי בוחר ב 6P בגלל האנדרואיד הנקי ועדכוני האבטחה המהירים, עדיין מעצבן אותי איכות הסאונד בצילום וידאו של המכשירים האלה.
בשני המכשירים הכיסוי עוד קיים ובמצב מצויין.בקיצור ממליץ.
MOKO יש על ה N7 אבל סוג אחר של קייס (פליפ מגנטי) וגם הוא כבר שנתיים פלוס ומחזיק יחסית יפה (סדקים בחלקי הפלסטחק של הקייס אבל עדיין מחחזיק את המכשיר.
לא רואה הבדל גדול בין שלושת הקייסים, הייתי הולך על הRingke Fusion
היי, האם מישהו יכול בבקשה להיכנס ללינק לאמאזון ולהביע את דעתו האם המכשיר יעבוד בארץ ללא נעילות כאלה ואחרות? ומה דעתו על המוכר (אני מבין שזה לא מהחנות אמאזון עצמה)?
תודה רבה רבה רבה למי שיקדיש דקה מזמנו. אני מתנצל מראש על הבורות.
מישהו בתגובות שאל אם המכשיר יעבוד בבוליביה, וזה מה שענו לו:
"Hello Cristhian, thank you for your interest in the 6P. The Nexus 6P is unlocked and is supported by carriers both in the US and Internationally. Below are a list of the International bands that are supported by this phone, we recommend checking with your carrier in advance of your purchase to ensure that your carrier is supported. (DM)