מתאם WIFI אחד
אמור להיות אחד שמתחבר לרשת האלחוטית.
אם הוא היה מחבר לך מתאם מוקה שאמור להעביר את הרשת בצורה קווית דרך כבלי ה-RF של הטלויזיה (להבהרה - אלה הכבלים שמעבירים את האות מהאנטנה או מהוט או מיס), אז היו צריכים להיות שני מתאמים.
אם הוא היה מחבר לך מתאם מוקה שאמור להעביר את הרשת בצורה קווית דרך כבלי ה-RF של הטלויזיה (להבהרה - אלה הכבלים שמעבירים את האות מהאנטנה או מהוט או מיס), אז היו צריכים להיות שני מתאמים.
אולי לא הייתי ברור.bidav כתב:זה מוזר. אז סתם שמו לי מתאם שלא עושה כלום? יש רק אחד...
הכל בסדר אצלך, פשוט הטכנאי חיבר אותך אלחוטית, שם לך מתאם אחד שאמור לקלוט את ה-wifi מהאוויר ולהעביר את הנתונים לממיר ולכן הוא צמוד לממיר שלך והוא יחיד וזה כל מה שאתה צריך. זה שהוא לא עובד זה אומר שאתה צריך להתקשר אליהם ולברר איך לקפנג אותו,אבל זה אמור להיות פשוט דרך ממשק בממיר עצמו, פשוט לבחור את הרשת הנכונה ולהכניס סיסמא.
אם ואני מדגיש שוב ״אם״ היו מחברים אותך בצורה קווית לראוטר ולא אלחוטית באמצעות מתאמי moca, אז היו צריכים להיות שניים, אחד ליד הראוטר ואחד ליד הממיר.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בעבר, הראוטרים לא תמכו 5 גיגה, ולכן הם שמו שניים. הראוטרים החדשים תומכים 5 ולכן יש רק מתאם אחד.
תודה.
תודה.