בייק אוף ישראל - עונה 1
נראה לי שהתוכנית הזאת תעניין אותי בעיקר בגלל שהיא חדשה בארץ.
וגם כי נראה לי שהתוכנית הזאת בניגוד לתוכניות הבישול בישראל מאסטר שף ומשחקי השף, המטרה היא להגיע לדברים שהם כמה שיותר מעניין בתחום האפייה.
כנראה שאחרי פרקי התוכנית הזאת תשודר התוכנית שגם מעניינת אותי אמאזונס, ונראה לי שאני מתעניין הרבה בתוכנית הזאת כי זאת העונה הראשונה של התוכנית הזאת נראה לי בעולם.
למתעניינים זה דף הפייסבוק של התוכנית
https://www.facebook.com/Bakeoff.Keshet/
במוצאי שבת.
האם גם אתם שרואים את המאכלים שמוצגים בתוכנית הזאת רוצים לאכול אותם?
לפי התגובות בדף הפייסבוק שלהם אני מנחש ולא מתחייב שהפרק הראשון של התוכניתה זה יהיה עם רייטינג של לפחות 35 אחוז, כנראה בתנאי שהתוכנית הזאת תהיה כמו שמשודרת בבריטניה.
אבל לפי מה שרשום פה כנראה שבגלל קוצר זמן התוכנית תתקצר ובמקום שהיא תהיה תוכנית של משתתפים בנפרד אז היא תהיה תוכנית של משתתפים בזוגות.
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001115113
וזה דף הפייסבוק של התוכנית המקורית
https://www.facebook.com/greatbritishbakeoff/timeline
וגם כי נראה לי שהתוכנית הזאת בניגוד לתוכניות הבישול בישראל מאסטר שף ומשחקי השף, המטרה היא להגיע לדברים שהם כמה שיותר מעניין בתחום האפייה.
כנראה שאחרי פרקי התוכנית הזאת תשודר התוכנית שגם מעניינת אותי אמאזונס, ונראה לי שאני מתעניין הרבה בתוכנית הזאת כי זאת העונה הראשונה של התוכנית הזאת נראה לי בעולם.
למתעניינים זה דף הפייסבוק של התוכנית
https://www.facebook.com/Bakeoff.Keshet/
במוצאי שבת.
האם גם אתם שרואים את המאכלים שמוצגים בתוכנית הזאת רוצים לאכול אותם?
לפי התגובות בדף הפייסבוק שלהם אני מנחש ולא מתחייב שהפרק הראשון של התוכניתה זה יהיה עם רייטינג של לפחות 35 אחוז, כנראה בתנאי שהתוכנית הזאת תהיה כמו שמשודרת בבריטניה.
אבל לפי מה שרשום פה כנראה שבגלל קוצר זמן התוכנית תתקצר ובמקום שהיא תהיה תוכנית של משתתפים בנפרד אז היא תהיה תוכנית של משתתפים בזוגות.
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001115113
וזה דף הפייסבוק של התוכנית המקורית
https://www.facebook.com/greatbritishbakeoff/timeline
התחיל הפרק הראשון
בינתים זה נראה לי מעניין.
בינתים שתי חריגות מהפורמט
1, המשתתפים בזוגות במקום ביחיד.
2, בהנחיה שתי נשים במקום גבר ואישה.
אבל עדיין התוכנית הזאת נראית לי מעניינת.
אבל עדיין התוכנית הזאת נראית לי מעניינת.
כן! בואו ונעשה דיון ארוך ומפורט בנושא, ננתח כל דקה בעוד תוכנית *** שערוץ 2 מאכיל אותנו עם כפית.avier כתב:התחיל הפרק הראשון
אבל עדיין התוכנית הזאת נראית לי מעניינת....
2 חריגות מהפורמט כבר בפרק הראשון! לא ייאמן. הנחייה של שתי נשים במקום גבר ואישה.
איזו תעוזה. איזה חזון יש להם.
אגב, אשמח לקבל ייעוץ בשאלה הבאה:
ערוץ 2 הפך בחודשים האחרונים ל "לא-רלוונטי-לחלוטין" בשבילי. עכשיו אני לא יודע לאיזו דרגה להוריד אותו בעקבות עוד תוכנית ריאליטי-בישול. יש משהו יותר נמוך מ לא-רלוונטי-לחלוטין ?
אני מוצא את עצמי מעביר לערוץ 23 כשהקודי מכובה.
בינתים התוכנית הזאת עדיין נראית לי מעניינת ואני מקווה שבהמשך הביצועים של האפיה במיוחד של המראה החיצוני יראו כמו לא מאכל מרוב שזה מושלם.
בינתים אני אהבתי הכי הרבה את מי שעשה את העוגה שהיא בצורת פנתר ורוד
בינתים הזוג המצטיין זה אלה ואביגייל למרות שלדעתי זאת הצטיינות חלקית.
אז מי שיוצא מהמשחק הזה הפעם זה
טל ועמרי.
אני מקווה שבפרק הבא האפייה תהיה ברמה יותר גבוהה.
אני עדיין מתקשה להבין למה במשחק הזה האפייה צריכה להיות באוהל.
אז מי שיוצא מהמשחק הזה הפעם זה
טל ועמרי.
אני מקווה שבפרק הבא האפייה תהיה ברמה יותר גבוהה.
אני עדיין מתקשה להבין למה במשחק הזה האפייה צריכה להיות באוהל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46403
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
חברים יקרים, שימו לב לפורום בו השרשור נפתח. פורום זה תומך בדיונים מסוג זה. אם התוכנית לא לטעמכם, אז אתם יותר ממוזמנים להביא את דעתכם עליה בצורה תרבותית, אבל בטח לא להציק למי שכן מעניינת אותו התוכנית.
תגובות כמו האחרונות שנכתבו כאן יוצרות אנטגוניזם כלפי אוהדי הסדרה וזה לא מקובל.
תגובות כמו האחרונות שנכתבו כאן יוצרות אנטגוניזם כלפי אוהדי הסדרה וזה לא מקובל.
מותר לי ולאחרים לפתוח אשכול על איזה תוכנית טלויזיה שאני רוצה באשכול של הטלוויזיה
מי שזה לא מעניין אותו התוכנית הזאת מוזמן לחפש את האשכולות שמעניינים אותו.
לא באנו לפה לריב, אלא לקבל סובלנות ולא להחרים את השונה רק כי הוא שונה.
המנהל הפורום רשם לי ממקודם שזה לא משנה לו בפורום טלוויזיה על איזה תוכנית טלוויזיה עושים דיון
וזה לא משנה איך אני מנסח את הכותרת של האשכול, העיקר שידעו באיזה תוכנית ועונה ושל גרסת ארץ מיועד הדיון.
והעיקר שבדיון תשמר תרבות הדיון בלי קללות ובלי אלימות.
וזה נשמר פה לפחות מצד פותח האשכול שזה אני.
ולפי ניסוח האשכול הזה גם קל לדעת על איזה תוכנית זאת ואיזו עונה ושל איזו גרסת ארץ
אז כל מי שרוצה לתת ביקורות לא אלימה על התוכנית הזאת מוזמן להגיב פה.
מי שזה לא מעניין אותו התוכנית הזאת מוזמן לחפש את האשכולות שמעניינים אותו.
לא באנו לפה לריב, אלא לקבל סובלנות ולא להחרים את השונה רק כי הוא שונה.
המנהל הפורום רשם לי ממקודם שזה לא משנה לו בפורום טלוויזיה על איזה תוכנית טלוויזיה עושים דיון
וזה לא משנה איך אני מנסח את הכותרת של האשכול, העיקר שידעו באיזה תוכנית ועונה ושל גרסת ארץ מיועד הדיון.
והעיקר שבדיון תשמר תרבות הדיון בלי קללות ובלי אלימות.
וזה נשמר פה לפחות מצד פותח האשכול שזה אני.
ולפי ניסוח האשכול הזה גם קל לדעת על איזה תוכנית זאת ואיזו עונה ושל איזו גרסת ארץ
אז כל מי שרוצה לתת ביקורות לא אלימה על התוכנית הזאת מוזמן להגיב פה.
ראיתי את התכנית הראשונה עם אשתי שהיא קונדיטורית חובבת,
שנינו חשבנו שהתכנית היתה מתחת לכל ביקורת.
העריכה מרושלת, המנחות אנמיות, השופטים לא כריזמטיים (מעצבנים) - וחוץ מזה שהשופטים לא נחשבים מהטופ של הקונדיטוריה בישראל.
המשתתפים לא מספיק מקצועיים, בקונדיטוריה - אין מקום לבישולים של בית כמו במאסטר-שף, מדובר במקצוע.
מבחינת העוגות, משעממות ולא נראות טעימות - ייתכן שהצילום והתאורה לא עשו איתן חסד.
בקיצור חובבני מאד. התכנית לא תצליח.
בפורומי קונדיטוריה בפייסבוק שאשתי חברה בהם, מה שאמור להיות קהל המעריצים, גם קטלו אותה בטירוף.
בקיצור לא ניתן להשוות בינה לבין משחקי השף המצויינת (אם כי גם אותה אפשר לקצר).
שנינו חשבנו שהתכנית היתה מתחת לכל ביקורת.
העריכה מרושלת, המנחות אנמיות, השופטים לא כריזמטיים (מעצבנים) - וחוץ מזה שהשופטים לא נחשבים מהטופ של הקונדיטוריה בישראל.
המשתתפים לא מספיק מקצועיים, בקונדיטוריה - אין מקום לבישולים של בית כמו במאסטר-שף, מדובר במקצוע.
מבחינת העוגות, משעממות ולא נראות טעימות - ייתכן שהצילום והתאורה לא עשו איתן חסד.
בקיצור חובבני מאד. התכנית לא תצליח.
בפורומי קונדיטוריה בפייסבוק שאשתי חברה בהם, מה שאמור להיות קהל המעריצים, גם קטלו אותה בטירוף.
בקיצור לא ניתן להשוות בינה לבין משחקי השף המצויינת (אם כי גם אותה אפשר לקצר).
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
התוכנית אכן הרבה יותר מאסטר שף - בשלנים ביתיים מאשר משחקי השף - שפים מקצועיים
ובמקרה של קונדיטוריה שזה ממש מדע מדוייק אז קצת חבל...
המתחרות "צוות בידור" ממש עלו לי על העצבים
אני טען שזה הצגה למצלמה (ואם לא אז יותר גרוע)
לא ברור בכלל למה צריך 2 מנחות (או מנחות בכלל, במאסטר שף אין מנחה), זה לא שהייתה בינהן איזו אינטרקציה מעניינת
לא ברור בכלל למה צריך 2 מנחות (או מנחות בכלל, במאסטר שף אין מנחה), זה לא שהייתה בינהן איזו אינטרקציה מעניינת
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4789409,00.html
כל מילה נוספת מיותרת, בדיוק כמו התכנית המיותרת...
כל מילה נוספת מיותרת, בדיוק כמו התכנית המיותרת...
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
חבר טוב שלי משתתף בתוכנית (הוא לא היה בפרק הזה, הוא יהיה בפרק הבא ביום רביעי). לפחות לגביו אני יכול להעיד שלמרות שהוא לא קונדיטור במקצועו, לו הוא היה פותח קונדיטוריה היא היתה אחת מהמובילות בארץ. הבן אדם מוציא מתחת לידיו דברים שלא היו מתביישים לשבת בכל פאטיסרי בפריז.
לגבי המשתתפים ביום שבת אני מסכים שהרמה שלהם היתה קצת מאכזבת, עם כמה יוצאים מן הכלל בודדים.
אהבתי את הרעיון של אלה שעשו את עוגות הגבינה האישיות (ריסוס השוקולד היה טאץ' יפה). זאת היתה הבלחה של רמה מעל לכל השאר.
לגבי המשתתפים ביום שבת אני מסכים שהרמה שלהם היתה קצת מאכזבת, עם כמה יוצאים מן הכלל בודדים.
אהבתי את הרעיון של אלה שעשו את עוגות הגבינה האישיות (ריסוס השוקולד היה טאץ' יפה). זאת היתה הבלחה של רמה מעל לכל השאר.
- Amir64
-
- גורו

בוודאי שיש, אבל כמעט וודאי שללא תשלום נאה הם לא יישתתפו בתוכנית, וכל הרעיון של תכנית כזו הוא לייצר תוכן מקומי במינימום השקעהmp3lll כתב:אמיר, מעבר לזה אין בישראל קונדטורים מקצועים? כולם היו של ליצנים עם רמה נמוכה....
·ולפי המ שחבר שלך אמר לך האם בהמשך התוכנית הזאת תשודר בשידור חי?psibeast כתב:חבר טוב שלי משתתף בתוכנית (הוא לא היה בפרק הזה, הוא יהיה בפרק הבא ביום רביעי). לפחות לגביו אני יכול להעיד שלמרות שהוא לא קונדיטור במקצועו, לו הוא היה פותח קונדיטוריה היא היתה אחת מהמובילות בארץ. הבן אדם מוציא מתחת לידיו דברים שלא היו מתביישים לשבת בכל פאטיסרי בפריז.
אהבתי את הרעיון של אלה שעשו את עוגות הגבינה האישיות (ריסוס השוקולד היה טאץ' יפה). זאת היתה הבלחה של רמה מעל לכל השאר....
כמו שהיה לפני כמה עונות בתוכנית מאסטר שף בישראל שהגמר שודר בשידור חי?
·כנרה בישראל הם למדו את זה מהתוכנית משחקי השף ששם יש גם מנחה, בתוכנית של בביק אוף בארץ מקור יש גם יותר ממנחה אחד?guyezra כתב:התוכנית אכן הרבה יותר מאסטר שף - בשלנים ביתיים מאשר משחקי השף - שפים מקצועיים
לא ברור בכלל למה צריך 2 מנחות (או מנחות בכלל, במאסטר שף אין מנחה), זה לא שהייתה בינהן איזו אינטרקציה מעניינת...
לפי הרייטינג שלהם , בתור פרק ראשון של תוכנית כזאת, המצב לא רע.
http://b.walla.co.il/item/2951380
הם קוראים לזה נאה, בשבילי מתחת ל 35 אחוזי רייטינג זה לא מצב נאה.
אני מקווה שבהמשך זה ישתפר.
- Amir64
-
- גורו

ואני מקווה שיירד בחדות.avier כתב:הם קוראים לזה נאה, בשבילי מתחת ל 35 אחוזי רייטינג זה לא מצב נאה.
אני מקווה שבהמשך זה ישתפר....
אולי סופסוף יפסיקו למלא את לוח השידורים בזבל הריאליטי.
·אז תנסה בבקשה לשאול אותו.psibeast כתב:לא שאלתי אותו את זה. אני בדרך כלל לא רואה בכלל ריאליטי, אני חורג ממנהגי עם התוכנית הזאת רק בגללו...