חווית רכישה ב MUSTOP !

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
eliransasi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ערב טוב , לאחרונה רכשתי אייפון 6 מקולקל ללא מסך באייבי כאשר המוצר נמצא באנגליה ואני מעוניין לייבא אותו ארצה .
נרשמתי לאתר מסטופ אני מציין שזאת רכישה ראשונה שלי ובהליך ההרשמה נתתי להם הרשאה לחיוב הפאיפל שלי באופן אוטומטי. המכשיר הגיע אל הכתובת ושלחתי להם 2 חשבוניות אחת עשיתי העתק הדבק מהפיפאל והשניה צילום מסך של האיביי.
שילמתי 160 שקל על המשלוח של פחות מקילו ( מופקע אבל נשאיר את זה בצד ) קיבלתי כתובת מעקב בDHL והמשלוח הגיע ארצה . היום בצהריים אני מקבל מייל מפאיפל על חיוב בסך 655 שקלים לחברת מסטופ ומייל נוסף עם חשבונית מצידם .
מופתע מזועזע תקראו לזה איך שבא לכם , מיד התחלתי בסבב טלפונים החל ממאסטופ לDHL ומחלקת ערעורים של המכס . בסופו של דבר המסקנה היא כזאת החבילה הגיע ארצה עם חשבונית לא אמינה כנראה החשבונית הראשונה ששלחתי של העתק הדבק וללא הצילום מסך בשירות עמילות מכס של DHL היה נסיון ליצור קשר עם היבואן שזה שמאסטופ ולא אני למרות שכל הפרטים שלי שם . התוצאה היא שהכרטיס שלי מופקד בידיהם לא היה שום נסיון ליצור איתי קשר אז למה להתקשר כשאפשר לזמבר ? מאוכזב מאד בסופו של דבר יצאתי מהסיפור הזה עם אייפון 6 שעלותו 350 שקלים ושילמתי 820 שקלים על יבוא . מציע לכם לשקול טוב מאד מה לייבא ובעיקר ודרך מי .
תודה

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #2 

תפתח DISPUTE בפייפאל

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K