קולה קפה Aillio Bullet R1

פורום תערובות קפה וקליה ביתית, איפה לקנות, איך להכין ואיך לקלות
שלח תגובה
zachig פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 480
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שליחה #1 

במסגרת שיטוטיי באינטרנט (תוך כדי מחשבות שידרוגיטיס לקולה ה-Gene שלי בקולה קפה מתקדם יותר), נתקלתי בקולה חדש, העונה לשם Aiilio Bullet R1:
https://aillio.com/?page_id=9
מדובר בקולה חדשני שעל הפיתוח והתכנון שלו עמלו קשה שני צעירים מדנמרק, כאשר הקולה עצמו מיוצר בטאיוון.
הקולה המדובר הינו קולה תוף, בעל גוף חימום בשיטת אינדוקציה (יומרני/חדשני, הייתי אומר) המסוגל לקלות בין 350 גרם ועד ל-1 ק"ג בבאץ' אחד. די מרשים. גם העיצוב שלו די מרשים.
מסתבר שרק לאחרונה החלו למכור אותו (כל ה-Pre Orders אזלו לעת עתה).
מחירו...כ-1500 דולר...
עדיין מוקדם מדי לחוות דעת / ביקורות, אהל בהחלט שווה לעקוב מספר חודשים, עד אשר אנשים יקבלו אותו ויתחילו להופיע ביקורות ברחבי האינטרנט.
מה שבטוח...בהחלט נראה ונשמע מבטיח...

עברה במוחי מחשבה (שאני די מנסה להשקיט אותה...:lol:) לנסות ולתכנן קולה בעצמי. האמת שזה נראה לי די מאתגר, אבל גם מאוד מורכב...:?
אני יודע שיש מספר אנשים בפורום שעברו את התהליך וייצרו קולה לתפארת. אשמח אם מישהו יכול לשתף תוכניות/שרטוטים וכו'. גם אם לא אבנה בעצמי, תמיד נחמד ללמוד ולהתרשם...
אופציה נוספת שנשקלת ברצינות היא לרכוש Quest M3.
אני מרבה לבקר בטאיוון מטעם העבודה, כך שאולי אוכל לרכוש שם ולהביא איתי (אם כי די מסובך, בשל הגודל והמשקל...)
והפנטזיה הכי גדולה...אבל לא כל כך מעשית מבחינתי (עקב מגבלות תקציב), קולה Sample של רם איבגי, כדוגמת ה-Solar או FZ-94. :D

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #2 

מדהים!
קווסט הוא סבבה - לי הוא מצוין אבל מי ששותה הרבה הוא קטן בשבילו (250 גרם לבאטש). יש גם את ההוקי 500 שנראה קצת מוזר.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

zachig פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

דבוטאנט כתב:מדהים!
קווסט הוא סבבה - לי הוא מצוין אבל מי ששותה הרבה הוא קטן בשבילו (250 גרם לבאטש). יש גם את ההוקי 500 שנראה קצת מוזר.
...
·

כמו שציינתי, אני חושב מזה די הרבה זמן ב-QUEST, אבל מפריע לי באמת קצת נפח הקלייה שלו (שלא שונה בהרבה מהג'ין). לגבי ה-HUKY 500, גם אופציה ראוייה, אם כי דורש פלטה חשמלית ו/או גז ופחות אטרקטיבי מבחינתי...

ככל שאני קורא ומתעמק בקולה הנ"ל, אני יותר ויותר מקבל חשק לרכוש אותו.
כרגע נראה שהיחידות הראשונות (כ-250) כבר נמכרו מראש, וכ-750 יחידות נוספות בתהליכי ייצור מתקדמים (עפ"י מידע שאספתי מדף הפייסבוק שלהם).
נראה מאוד מבטיח והקולה נראה די 'סקסי' (טוב...אני מתחיל להישמע 'סוטה'...:lol:).

אבל שוב...כמו שכתבתי אתמול...אני חושב שכדאי לחכות מספר חודשים (אולי אפילו שנה...) כדי שמספיק יחידות יגיעו ללקוחות ונתחיל לקרוא/לשמוע חוות דעת וביקורות מהם בטרם רכישה.

אבל בהחלט...אופציה ראוייה ובאה בחשבון כאשר יכה בי ה'שידרוגיטיס' (רגע...בעצם כבר היכה בי...:wink:).

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #4 

צרת רבים נחמת טיפשים אבל זה באמת וואחד קולה שנראה טוב...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4589
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #5 

בהחלט נראה מצויין.
בשלב מסויים גם אני חשבתי לעצמי למה לא עושים קולה שעובד באינדוקציה, נראה לי מתאים במיוחד לתוף ברזל מסתובב. יפה שהקימו כזה.
צריך להמתין לביקורות.

danimili
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1214
נתן תודות: 148 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #6 

תשמע זה נראה מדהים! בהתאם לגל הביקורות הצפוי אולי נארגן משהו יחד בהמשך.

zachig פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

danimili כתב:תשמע זה נראה מדהים! בהתאם לגל הביקורות הצפוי אולי נארגן משהו יחד בהמשך.
...
·
מסכים שנראה מדהים. לדעתי צריך להמתין מספר חודשים עד אשר כל המזמינים הראשונים יקבלו את הקולה ויצטברו מספיק חווץ דעת/ביקורות.
במידה ואכן הביקורות יהיו חיוביות, אשמח לקחת על עצמי לנסות ולארגן רכישה קבוצתית...

שלח תגובה

חזור אל “תערובות קפה וקלייה ביתית”