עזרה, בנוגע להקלטת קונדנסר
הייתי רוצה לדעת באופן חד משמעי האם בחדר ביתי יש טעם לקנות קונדנסר? אפילו אם אטפל בו אקוסטית ברמה סבירה
האם תוצאות של מיקרופון דינאמי יהיו עדיפות? מרוב מידע זה נורא מבלבל.
ואם כבר טיפול, מחלק שמעתי שעדיף להשקיע במלכודות בס קודם, וחלק אמרו לי שאם אין תופים עדיף להשקיע בספוגים לקירות.
בגדול אני מקלידה כרגע רק פסנתר חשמלי ושירה.
תודה רבה, זה יעזור לי מאוד
האם תוצאות של מיקרופון דינאמי יהיו עדיפות? מרוב מידע זה נורא מבלבל.
ואם כבר טיפול, מחלק שמעתי שעדיף להשקיע במלכודות בס קודם, וחלק אמרו לי שאם אין תופים עדיף להשקיע בספוגים לקירות.
בגדול אני מקלידה כרגע רק פסנתר חשמלי ושירה.
תודה רבה, זה יעזור לי מאוד
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
קונדנסר למעשה זה מיקרופון אקטיבי ויש מגוון רחב של מכשירים.
מיקרופונים שנועדו להקלטה בדרך כלל בעלי עלומה צרה יותר עם ביטול הדהוד הנובע מהחלל. אפשר להתקין מיסוך אקוסטי למטרת ניתוב שירה למיקרופון בלבד, זה לא מחייב טיפול אגרסיבי לחדר.
הטיפול לחדר יותר נועד לביטול הדהוד של תדרים גבוהים ובינוניים של פסנטר ופחות לבאס.
כל מקרה והפתרון שלו.
יש קיטים שנועדו לאולפן בינוני/חדר חזרות בעלויות בין 10K ל15K.
מיקרופונים שנועדו להקלטה בדרך כלל בעלי עלומה צרה יותר עם ביטול הדהוד הנובע מהחלל. אפשר להתקין מיסוך אקוסטי למטרת ניתוב שירה למיקרופון בלבד, זה לא מחייב טיפול אגרסיבי לחדר.
הטיפול לחדר יותר נועד לביטול הדהוד של תדרים גבוהים ובינוניים של פסנטר ופחות לבאס.
כל מקרה והפתרון שלו.
יש קיטים שנועדו לאולפן בינוני/חדר חזרות בעלויות בין 10K ל15K.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
כיצד את מאזינה למה שאת מנגנת? יש רמקול מוניטור? אוזניות? רמקולים של הקלידים?
לגבי קיר אחורי, הוא פחות משפיע להקלטה ישירה זה יותר משפיע כאשר מנגנים ומקליטים באותו חדר ומאזינים באמצעות רמקולים...
אגב, לפעמים הREVERB הטבעי של חדר דווקא עדין יותר מאשר חדר "יבש" עם סגירה אקוסטית... ולפעמים רוצים להוציא את המיתב מאקלפה ואז רק חדר אטום לגמרי יעזור וכמובן מיקרופון סופר מקצועי עם NOISE CANSELATION
לגבי קיר אחורי, הוא פחות משפיע להקלטה ישירה זה יותר משפיע כאשר מנגנים ומקליטים באותו חדר ומאזינים באמצעות רמקולים...
אגב, לפעמים הREVERB הטבעי של חדר דווקא עדין יותר מאשר חדר "יבש" עם סגירה אקוסטית... ולפעמים רוצים להוציא את המיתב מאקלפה ואז רק חדר אטום לגמרי יעזור וכמובן מיקרופון סופר מקצועי עם NOISE CANSELATION