חברה המלצה ל-DVD נחמד
שלום חברים,
אני צריך איזה המלצה ל-DVD נחמד שיש בו את היציאות הנחוצות כדי לראות תמונה יפה וכן שמיעה טובה כמובן לא צריך להיות במחיר מפוצץ משהוא סולידי המכשירים שיש ברשותי הם:
1.פלאזמה פיליפס 42PF5321 שאני חושב שיש שמה יציאת HD(האם באמת יש לי? איך אני בודק את זה בטלויזיה?)
2.מגבר של KENWOOD - KRF-V8030D
3. סט רמקולים של MOREL
בתודה מראש לעוזרים.
אני צריך איזה המלצה ל-DVD נחמד שיש בו את היציאות הנחוצות כדי לראות תמונה יפה וכן שמיעה טובה כמובן לא צריך להיות במחיר מפוצץ משהוא סולידי המכשירים שיש ברשותי הם:
1.פלאזמה פיליפס 42PF5321 שאני חושב שיש שמה יציאת HD(האם באמת יש לי? איך אני בודק את זה בטלויזיה?)
2.מגבר של KENWOOD - KRF-V8030D
3. סט רמקולים של MOREL
בתודה מראש לעוזרים.
-
- מגבר
-
- פלאזמה
-
- מגבר מאחורה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78864
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 787 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
אישית, המכשירים שנותנים את התמונה הטובה ביותר כיום זה הסדרה של DENON (גם ה-1920 ומעלה, וה-1930 ומעלה) וכן ה-OPPO 981 שצריך לרכוש אותו בחו"ל (אין להשיג בארץ).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
את האמת אני לא מבין גדול בכל הדברים הללו אני רק רוצה לראות טוב ולשמוע יפה, אני מוכן להשקיע קצת על מכשיר נחמד שלומר את האמת אני משיג את ה-696 ב-1100 חדש 3 שנים אחריות.
שאלה לגבי HD:
אם אני מחבר את ה-DVD לטלויזיה בכבל HDMI ורואה סרט שהאיכות שלו היא לא ב-HD קודם כל האם הסרט יתנגן(יופיע)על המסך בכלל ושנית האם יהיה הבדל בלראות סרט בחיבור HD או בחיבור רגיל מתי שהסרט עצמו הוא לא ב-HD?
נ.ב
מה זה UPSCALING והאם יש עוד משהוא ב-HD שצריך להיות לי או בטלויזיה או בנגן כדי שזה יעבוד כמו שצריך?
שאלה לגבי HD:
אם אני מחבר את ה-DVD לטלויזיה בכבל HDMI ורואה סרט שהאיכות שלו היא לא ב-HD קודם כל האם הסרט יתנגן(יופיע)על המסך בכלל ושנית האם יהיה הבדל בלראות סרט בחיבור HD או בחיבור רגיל מתי שהסרט עצמו הוא לא ב-HD?
נ.ב
מה זה UPSCALING והאם יש עוד משהוא ב-HD שצריך להיות לי או בטלויזיה או בנגן כדי שזה יעבוד כמו שצריך?
- MartinHSabag
- מנהל

- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל