רכשתי SONY KDL50W755 ואני מחפש מקלדת ועכבר לגלישה בדפדפן.
- ranrt
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 275
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
היי מיקול , ראיתי את הטלויזיה שרכשת היום בחנות ממש מרשימה ,תתחדש.
האם תוכל לפרט איך היא והסמארט בכלל ובכמה רכשת?
אני מתעניין בדגם ה 55 אינטש בעיקרון אבל הפרש המחיר בין ה 55 ל 50 ממש גדוללל.
בעיקרון בחנתי גם את הסמסונג JU6400 , אבל הסוני פשוט רמה מעבר.
תודה,
האם תוכל לפרט איך היא והסמארט בכלל ובכמה רכשת?
אני מתעניין בדגם ה 55 אינטש בעיקרון אבל הפרש המחיר בין ה 55 ל 50 ממש גדוללל.
בעיקרון בחנתי גם את הסמסונג JU6400 , אבל הסוני פשוט רמה מעבר.
תודה,
קודם כל אגיד מראש שאני לא מומחה בתחום, אני משתמש בייתי פשוט שרואה שמשתמש בטלווזויה בעיקרר בשביל לראות טלווזיה וסרטים בFHD, ולכן אני לא אדע להבחין במדויק באיכות התמונה כמו מומחה.
קודם כל העיצוב של הטלווזיה מאוד מרשים, היא דקה עם מסגרת כמעט בלתי נראת ו4 חיבורים של HDMI שזה יתרון.
איכות התמונה חדה ויפה מאוד, צבעים מעולים ולא מרגישים שום אפקט של מנגנון להחלקת תמונה כזה או אחר.
אני משתמש בעידן + כבר כמה ימים, בהתחלה לקח לי זמן לממקם את האנטה נכון אך לאחר שמצאתי את המיקום הנכון הכל עובד מעולה ובאיכות שלא נופלת מיס.
האנדרואיד מאוד נוח, מממש כמו בטלפון, הכלל אינטואיטיבי ורץ זריז, תמ יכה מלאה ב CAST (שידור מהטלפון לטלוווזיה), אפליקציה שמצפקדצ כשלט מהטלפון (מגניב) וכל ההגדרות מאוד נוחות.
בקשר לקודי, לא יצא לי להיכנס עדיין לחנות האפליקציות, אבל לדעתי אם יש אפליקציה של קודי לאנדרואיד היא תעבוד גם כאן.
אני נוהג "לחפור" לפני קנייה משמעותית שכזאת, גם כאן וגם באתרים פופולריים אחרים בעולם, המסכנה שהגעתי אלייה היא שהטלוויזיות של סוני הם ברמה גבוהה מאוד ומעל הסמסונג גם ובשילוב עם האנדרואיד היא פשוט מנצחת.
אני אישית ממליץ, אבל שוב, זאת רק דעתי =]
קודם כל העיצוב של הטלווזיה מאוד מרשים, היא דקה עם מסגרת כמעט בלתי נראת ו4 חיבורים של HDMI שזה יתרון.
איכות התמונה חדה ויפה מאוד, צבעים מעולים ולא מרגישים שום אפקט של מנגנון להחלקת תמונה כזה או אחר.
אני משתמש בעידן + כבר כמה ימים, בהתחלה לקח לי זמן לממקם את האנטה נכון אך לאחר שמצאתי את המיקום הנכון הכל עובד מעולה ובאיכות שלא נופלת מיס.
האנדרואיד מאוד נוח, מממש כמו בטלפון, הכלל אינטואיטיבי ורץ זריז, תמ יכה מלאה ב CAST (שידור מהטלפון לטלוווזיה), אפליקציה שמצפקדצ כשלט מהטלפון (מגניב) וכל ההגדרות מאוד נוחות.
בקשר לקודי, לא יצא לי להיכנס עדיין לחנות האפליקציות, אבל לדעתי אם יש אפליקציה של קודי לאנדרואיד היא תעבוד גם כאן.
אני נוהג "לחפור" לפני קנייה משמעותית שכזאת, גם כאן וגם באתרים פופולריים אחרים בעולם, המסכנה שהגעתי אלייה היא שהטלוויזיות של סוני הם ברמה גבוהה מאוד ומעל הסמסונג גם ובשילוב עם האנדרואיד היא פשוט מנצחת.
אני אישית ממליץ, אבל שוב, זאת רק דעתי =]
·micool כתב: בקשר לקודי, לא יצא לי להיכנס עדיין לחנות האפליקציות, אבל לדעתי אם יש אפליקציה של קודי לאנדרואיד היא תעבוד גם כאן.
...
יש אפשרות להוריד קודי ולהפתעתי הרבה זה גם עובד בצורה חלקה ומהירה ( אפילו ביחס למקבוק פרו שלי)....
באיזו אלפקיציה אתה משתמש על מנת לשלוט על הטלווזיה מהפלא ?
האפליקציה נקראת:
video & TV SideView
עובדת גם עם אייפון.
המקלדת האלחוטית k400 של לוגיסטק היא אופציה טובה.
אופציה נוספת היא מקלדת הרבה יותר קטנה שמתחברת דרך בלוטות' - rapoo
אם אתה רוצה להשתמש בה למספר מכשירים מבלי להוציא כל פעם את התקן ה USB.
המקלדת צריכה לעבוד עם מערכת הפעלה אנדרואידית.
video & TV SideView
עובדת גם עם אייפון.
המקלדת האלחוטית k400 של לוגיסטק היא אופציה טובה.
אופציה נוספת היא מקלדת הרבה יותר קטנה שמתחברת דרך בלוטות' - rapoo
אם אתה רוצה להשתמש בה למספר מכשירים מבלי להוציא כל פעם את התקן ה USB.
המקלדת צריכה לעבוד עם מערכת הפעלה אנדרואידית.